Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Policija atsaka izbeigt kriminālprocesu pret Neo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības triumfs
V
Poikānu sodīs,bet Ozolu paaugstinās.
tauta
t
Ja Poikanu sodis, tad Latvijas valdiba un saeima piedzivos tadus nemierus, kadi tiem pat sapnos nav radijusies. Bus lottttttti sapigi daziem!
Aina
A
Neo, protams, tiesas, bet Andri Ozolu par kukula pieprasisanu paaugstinas amataa. "Jaa, taa notiks," Slesers.
he
h
Ko tu baidies Ilmaar,netaisi taadas acis....!Viss buus bumbaas...
Ainis
A
es tā arī par Hansabankas un SWED , kā arī par hokejistu u.t.t. algām neko neuzzināju !!!!!! Nav ar ko salīdzināt gladiatoru riskus !! SODĪT !!
cips
c
jā, Poikāns nekāpa savā dzīvoklī, bet gan tautas namā (tipa lauku klubā). Te tautas nama apkopējs logu nebija aizvēris un kluba vadītājs nebija to pārbaudījis. Tātad, Poikāns patiesībā iekāpa likumīgi tautai piederošā telpā, apskatīja kādi rekvizīti tur stāv, dažus parādīja arī citiem tautas nama eventuālajiem apmeklētājiem. Varbūt nav ētiski, bet vai ir nelikumīgi redzēt to, kas nav noslēpums un patiesībā būtu jāzin publiski -jo, budžeta algu saņemošajiem ir jāsaprot, ka viņus algo tauta, tātad, tautai ir tiesības zināt, cik daudz tiek atrauts no konkrēta jāņa/līgas un viņu bērnu ''mutes'', lai atdotu ierēdniecībai.
J
Vienotība, nevajag blamēties ar NEO terorizēšanu. NEO pelnījis ordeni. NEO par nekorumpētu valsti, jāsaka paldies viņam par izdarīto.
lācene
l
Ei, kas ir, ka nevar komentu pievienot???
Lelle
L
Vot cūkas.
a
Caur kaimiņa logu nedrīkt fotografēt, kur nu vēl nofotografēto publicēt.
plakanais
p
Poikāns jau īsti nekāpa dzīvoklī un neaiznesa to televizoru. IT kontekstā pareiza analoģija būtu, ka Poikāns atrada rakursu, kurā televizors dzīvoklī redzams gar aizkariem un nofotografēja to brīdī, kad saimnieks tur lūrēja savu sexa video. Un pēc tam publicēja.
a
Pilnīgi piekrītu, ka visticamāk nav nepieciešamības tiesāt bargi. Bet lieta noteikti jāizmeklē un ja pārkāpums ir bijis, tad ir jāsaņem sods. Kaut vai nosacīts(un droši vien vislabāk, ka nosacīts). Par to pa logu kāpšanu, Poikāns gan šoreiz nekāpa savā dzīvoklī.
izbijis valsts patriots
i
Domāju ka pat ja Vienotība gribētu nekas nesanāktu .Mums faktiski ar šito saeimu neko nevar izdarīt---sen vajadzēja viņus atlaist un rīkot ārkārtas vēlēšanas. Tai vienotība jau arī ir labie kadri,mutes bajāru pietiek. Jau pašā sakumā lika Dombrovskim saprast ka pašdarbību nepieļaus. Pēc Dombrovska nākšanas pie varas es te jau rakstīju ka viņu vienkārši piespiedīs darīt to ko vajag. Pie tāda partijpārbēdzēju sakopojuma kāds ir vienotībā sagaidami visādi brīnumi.
Vienotības triumfs
V
Vai kāds no Vienotības deputātiem ir pieteicis sev samazināt algu? nav tāda brīnuma. AAA deputāti un arī Vienotības deputāti turpina ļeksēt ikru maizītes!!!!! Tad ar ko tā Vienotība labāka par AAA, lai par viņiem balsotu? Kopumā deputātu bruto algas maijā prasījušas 144,2 tūkstošus latu no Saeimas budžeta, kas ir par aptuveni 7,6 tūkstošiem latu vairāk nekā iepriekšējā mēnesī. Deputātu amatalgas un piemaksas līdz šim piecos mēnešos parlamentam izmaksājušas teju 715,4 tūkstošus latu. Bruto algā Saeimas deputātiem tiek iekļauta amatalga 986 latu apmērā, kuru samazina tikai gadījumos, ja iknedēļas plenārsēdes kavētas bez attaisnojuma, kā arī alga ietver piemaksas par darbu prezidijā, kādā amatā frakcijā, komisijā vai apakškomisijā. Atalgojumā tiek aprēķināta arī samaksa par deputātu ikdienas darbu komisijās, kas ir atkarīga no komisiju un apakškomisiju sēžu apmeklējuma. Papildus nauda par dzīvokļa īri Bez amatalgas un piemaksām deputāti ik mēnesi vēl var saņemt arī mitekļa īres, transporta un sakaru izdevumu kompensācijas, kā arī reprezentācijas naudu, kas var palielināt katra deputāta mēneša ieņēmumus no 135 līdz pat 756 latiem. Savukārt šīs kompensācijas un reprezentācijas naudas šā gada četros mēnešos izmaksājušas aptuveni 178 tūkstošus latu.
izbijis valsts patriots
i
Demokrātija---LATVIJĀ NAV DEMOKRĀTIJAS.. LATVIJĀ IR--mežonīgā kapitālisma vismežonīgākais paveids ar visiem pistoļvīriem. Tomē saeimu vēlēsim jau ne tikai mēs,kuri varbūt katrs ar sava veida niansēm saprotam ka valstī prasās daudz lielākas pārmaiņas. Par AAA nevar norakstīt jo LPP ZZS TP katra pieder vienam no AAA. Par tiem ārzemniekiem ,vai tad viņi ir tik stulbi ka neredz kas šeit notiek REDZ ,bet kad mūs savādāk nevar mācīt tad māca šādā veidā. Faktiski valstī bija jābūt naudas devalvācijai,bet tagad tiešām mūs ilgi mocīs.To gan saprot tikai retais.Mums neviens nevar piespiest pienēmt progresīvo nodokli ar Lukssus tāpāt--DIEMŽĒL. TĀPĒC ESAM TUR KUR ESAM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas