Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Policija: Gerkens nav apzagts "garām skrienot"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DE.
D
Ja apzagšana notikusi mājā kura aprīkota ar neskaitamām novērošanas kamerām un apsardzi ,tad tur jau tā lieta paliek par daudz aizdomīga! Vai taupības nolūkos novērošanas kameras bija atslēgtas un suņi, lai netraucētu pa nakti saimnieka naktsmieru rejot , iemidzināti? Cerams,ka policija darīs savu darbu un šī mīklainā apzagšanas lieta nāks gaismā.
Kace
K
pirmā versija, kas man ienācā prātā ex-znots + paša meita. tik daudz kas dzirdēts, ar pus-ausi saklausīts...
vesture
v
vislabakais veids ka apslept mantu, krievija revolucijas laika bagatie bega, bet vilcienus regulari aplaupija komunisti un zagli, viens gudrinieks izgatavoja no zelta cainiku apkvepinaja ar kvepiem un nolika redzama vieta, ta vinam izdevas izvest zeltu no krievijas.
jap
j
Ieinteresēja Leiškalna gaudas un dīkšana: naudiņas nav, tikai tas gredzentiņš. Un bildes jau nevar pārdot... Kāpēc viņam vajadzētu publiski šādi puņķoties? Katrā ziņā iespaids atbaidošs, maigi izsakoties...
tranulis
t
Es jau domātu par lielo draugu Leiškalnu Kārli. Pēc nākošajām vēlēšanām tautu apzagt vairs nevarēs, jāķeras pie draugiem,jo ieradums jau liels....
ods
o
Ko krāj un taupa taupītājs, To paņem laupītājs......... Speči uzdarbojušies un nostrādājuši tīri. Zādzības apmērs 400 000, tad vēl dārgie žogi, apsardzes algošana, novērošanas kameras, šķirnes suņi, tas viss velti, kamēr neviens negrib zagt, bet ja kāds gatavojas, tad tās ir pupu mizas. Vislabāk jau sapirkt zelta stienīšus un glabāt visiem redzamā vietā, var uz kamīna. Tad droši nenozags. Varbūt seifs jau aizvests dienas iepriekš, bet neviens neko nejuta, un zagļiem bija jāiet atkārtoti, lai kāds beidzot jūt, kas izdarīts.
g8
g
Suns, apsargi, videonoverosanas kameras, moderna signalizacijas iekarta, pats saimnieks majas, un pa otra stava logu izmet ledusskapja izmera seifu.. un neviens neko nedzird.. pat suns.. varbut var ieteikt turet majas zosis kas reiz ar savu gaginasanu sacela trauksmi un izglaba no iekarosanas kadu no senajm pilsetam.
?????????????????????
?
Miljonāram Raimondam Gerkenam pēc Parex bankas krīzes nav izturējuši nervi un viņš izņēmis visu savu naudu no kādas solīdas bankas. Gluži trīslitru burkā dārzā zem ābeles jeb kā pats smejoties saka „zemes bankā” viņš naudu gan neglabājot – tam esot drošākas vietas. Viens no pirmajiem latviešu miljonāriem ir lēto apģērbu veikalu tīkla Gerkens un partneri īpašnieks. Pirms gada viņa īpašumu kopējais novērtējums sasniedzis 11 miljonus latu, bet gada peļņa lēsta ap 0,73 miljoniem. Gerkens šobrīd atpūšas Šrilankā, kur cer arī uzlabot veselību ar ajūrvēdas medicīnas palīdzību. Bet pat ārvalstīs esot viņam jāatbildot uz draugu un paziņu telefona zvaniem, kuri lūdzot padomu, ko darīt un „kur lai tur naudu”. „Tiktāl jau nonācis, ka jāatceras vecie padomju laiki un jārok nauda „zemes bankā” tas ir – trīslitru burkā,” saka miljonārs.
Inese
I
Dārtai taisnība - Gerkens savu biznesu veidoja darbojoties, domājot, meklējot. Viņš atbalstīja vienīgo literatūras izdevumu - Karogs. Visu cieņu vīram, kas no nabadzības ticis laukā ar galvu, nevis netīrām rokām. Greznā māja arī liecina par nabaszīgu bērnību un nu reiz piepildītu sapni. Tikai tā apzagšana gan savāda - it kā savējie, vistuvākie, zinošākie... Ja. tas patiešām tā, man viņa žēl. Bet bagātību neskaudiet!
Maita
M
Un somiņa bijusi uz palodzes... Izcila dura!
Kaupēns
K
kaa tad , nevis garaam skrejot , bet blakus staavot...
Maita
M
Ja nav konstatēts video iekārtās, tad skaidrs, ka apzagšana ir pašu iniciēta. Tā ka nav, ko muļķot policiju un izmeklētājus. Vajag izdomāt ticamāku iemeslu, kāpēc daļa bagātības jāpārdod.
Monta
M
Makoni arii ui kadi lieli, nemaz nevar dzirdet vienaa glaa, kas otraa notiek ; )
standzinieks
s
Es jūsu vietā ar tādiem izteikumiem nemētātos, jo tas nozīmē, ka jums bija motīvs.
daarta
d
nezinu, nezinu ... Gerkens nav mans veikalu favorīts. Bet viņš gandrīz vai varētu būt vienīgais, kas nav savu biznesu veidojis, izzogot valsti, kā to ir darījuši gandrīz vai visi pārējie šīs valsts biznesmeņi.... ar šķēli, kalvīti, šleseru, birkavu, gaili utt... priekšgalā....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas