Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Policijas akadēmiju likvidēs 1.janvārī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pensionārs
P
jo ātrāk jo labāk
Šlesers
Š
Es arī saku nost. Man vispar viss po..uj, es uz tās zemes Mēness akmeni uzcelšu ha, ha, ha.
Godža- Bārdainis
G
Pareiz ir, es tikai par. Lai iet un strādā par učastkovajiem psniedzēji-teorētiķi, redzēs kāda patiesā dzīve ir un cik grūti nēkās miličam aldziņu pelnīt. NOST AR AKADĒMIJU.
Jaunais laiks noveco
J
Netālredzīgs un muļķīgs lēmums. Pie tam argumentācija par taupīšanu izklausās muļķīgi, ja likvidē akadēmiju, bet saglabā koledžas. Bet nav jau nekāds brīnums. Ja visādi PR speciālisti un veterināri tiek likti tik atbildīgos amatos, tad brīnums, ka Latvija vēl vispār pastāv.
lietu bīdītāja
l
Poličus patrieks uz Vaivariem, bruņotos uz Ādažiem vai Alūksni, un NĪ andelis pie Kīšezera varēs sākties. Jaunais prihvatizāciajs vilnis uzsācis pašvaldību īpašumu pievākšanu. Policijas ēku Rīgas centrā pie kanāla jau taisās andelēt. Pienāks stunda, kad arī LU izmetīs no centra, jo runa jau nav par izglītību, bet par parktiskām lietām. Izglītību var organizēt arī telšu pilsētiņas purva malā, galvenais, lai varenajiem tiek
vecais-2
v
Kāda akadēmija!? Viens pompozums un ākstība mazā valstiņā ar 35 augstskolām. Pilnīgi pietiek ar katedru pie Juridiskās fakultātes LU. Un vecais marasmātiķis Vētra lai labāk paklusē un meklē darbu. Visa sistēma viņa vadībā salaista grīstē.
f
f
sitaa tante(Muurniece)ir kaa taada utubunga,kura to tik vien dara kaa atlaiz,sleedz un likvidee!daamiitei laikam kaut kaadas personiigaas probleemas....
sūna
s
Ej pie manis partijā
Oho> Kapec?
O
Es gan iepazinos ar citu statistiku. Pat pārsteidza, ka tik liels % absolventu dodas darbā iekšlietu struktūrās. Tā tomēr ir specifiska augstskola. Tiešām drīzāk jālikvidē tās koledžas, atstājot arī 1. līmeni (koledžu) PA.
jautrais
j
Nu ko var teikt, kad pie šprices ir "īpaši apdāvināti" tad fināls ir skaidrs. Nekas, vēsture nāk atpakaļ viena jau aizbrauca ārstēt savas brūces, tagad būs nākošā.
Kapec?
K
Ja tikai loti mazs procentu PA absolventi iet talak uz IeM, kadec izskolot ielas huliganus ar poliicjas zinasanam
marfa
m
Lomat ne stroit! Jēli! AIP ta zin ko saka! Vai MK ir paši kompetentākie visos jautājumos, un vislabāk apgraizīšanā. "'Sķiet ka kāds no jēlajiem ir dzirdējis ka kādā bagātā valstī notiek apgraizīšana, bet tikai kā parasti nenoklausijās līdz galam!
Oskars
O
Un krievi apsola ievest KREMĻA OMON.
Mikus
M
Lēmums pareizs "Latvijas poloicijas skadēmijas likvidācija" , nositprinot dienestu koledžu darbību. Pareizi Jūs Mūrnieces kundze esat domājusi un darījusi, jo citi ministri tikai groibeja un rūcas uz LPA , bet nepaspēja līdz šim ilikvidēt LPA,t- Jūs ito zdarījāt. Apsveicu ar uzsākto valsts reformu - vismaz iekšlietu ministrijā.
juris
j
Kur komandējošais sastāvs tagad varēs pabeigt studijas kriminālmeklēšanā? LU?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas