Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Policijas šefs: specvienība Bauskā spēku nelietoja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rolands
R
Valdi Voin - tu pieraadiiji savu gniidas statusu... asaru gaaze un steki alfai rokaas... tas nav speciaalais liidzeklis? nee naaaaav, tie ir liidzeklji sievieshu un veco cilveeku atbaidiishanai?
PROGNOZES
P
ZEMNIEKI NAKAMREIZ IENEMS RIGU AR TRAKTORIEM, NEKADAS ALFAS NEPASARGAS, TAS BUS 30.MIN JAUTAJUMS, KA PIENA PROTESTI, NOSPIEDIS UZ CELIEM KAKLAKUNGUS KA MILOS...
:)
:
DOMA, KA TAUTA IR TIKS TULBA UN NEATPAZSITS STEKUS UN ASARU GAZES BALONIKUS, HA HA. kO BIKSES PILNAS, GAIDA PARMAINAS, NO KURAM PASIEM BAIL, TAS BUS NEIZBEGAMAS UN BUS SPONTANAS, KA SIS NEORGANIZETAIS PIKETS, VAIRS NEVARESIET SAVUS ADMINISTRATIVOS SODUS KRAMET UN SLAUKT 200LS UN VIENPUSEJI GROZIT LIKUMUS AR SAVIEM KORUMPETAKIEM TIESNESU APARATIEM, PASUS IZMETAS PA GAISU, JA BRUKSIET TAUTAI VIRSU AR IEROCIEM|!
MELO TALAK
M
kOPS KURA LAIKA ASARU GAZE NAV SPEC LIDZEKLIS, KO VAR MELOT MUMS.
maris
m
kadi steki nebija lai apskata video kas tad tie ir rokas specvienibai alfa?
Mē-Mē
M
Mērkaķis pret maniem tautiešiem latviešiem, kā čekists ar specvienību, izpildot noziedzīgo partijnieku pavēles vienkārši pretīgi cik tālu vēl šie partijnieki un viņu augstie ierēdņi ies pat uz pārrunām nierodas (tas tik liecina, ka viņi uz savu tautu skatās no augšas it kā būtu labāki, bet patiesībā izmanto totalitāru cinismu ar noziedzības pieskaņu), ceru, ka drīz tauta modīsies un noziedzīgie partijnieki nonāks tur kur viņiem jānonāk mēslainē, gan jau atnāks atpakļ K.Ulmaņa Latvija
.....
.
Kaadi veel krievvalodiigie un fashisti ? Ar galvu domaa!!! Tur lielaakoties bija pensionaari, invaliidi un sievietes ar beerniem, kuri uztraucaas par savu un par savu tuvinieku dziiviibaam !!! Nedod dievs tev vajadzeetu neatliekamo paliidziibu Bauskaa, bet tev pateiktu ka visas mashiinas ir izsaukumos, bet Bauskaa nepienem. Tad vareetu pashu speekiem klibereet uz Jelgavu vai Riigu. Un veel buutu labi ja pasham ir auto !!
Chuvaks
C
Viss pareizi. Ja krievvalodigie nacisti un fasisti bez saskanosanas blokes tiltus un satiksmi, tad ari jasuta specvieniba.
policijas sefam
p
Cienigaki but atdzities ka ta bija kluda, nevis stastit mulkibas par nepieciesamibu atbrivot vienu tiltu. Tas paskaidrojums ir mulkigi un vienkarsi neticami
Tilts
T
Lielie varoni. slepjas aiz maskam. Laikam pasi kaunejas par policijas ricibu. . Un tiesi KAPEC bija nepieciesami atbrivot to tiltu????
ha ha ha
h
starptautiski smiekligi !!! Specvieniba zrada savu speku pret sievietem un gimenem. Policijas sefs un tas kurs izsaauca specvienibu ir tik pat stulbi ka jebkurs analfabets. . tik pat varonigi ka tie 4 policisti kuri manu draugu piekava cietuma
Dio
D
Ko tu, blēdi, melo?
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
hallo ,POLICIJAS BOSS VOINS, ŠOREIZ GAN VAREETU PAT IEROSINAAT KAARTEEJO TIESU DARBU , PRET VALSTS POLICIJU , JO TAM PAMATU VAR REDZEET PANORAAMAS SIŽETA FILMEETAJAA MATERIAALAA,KUR ATSKAN KLIEDZIENI , BET PUISIS TAA MAĶENIIT SAĶEERIS VEEDERU , JO ALFAS ČOMS PALAIDA ROKAS , NERVI NEIZTUREEJA ---- VIŅIEM BIJA DOTA PAVEEELE BEZ BRUTAALAAM IZDARIIBAAM , MIERIIGI NOSTUMT MALAA SSO CILVEEKU PUULI , KURSS GALVENOKAART BIJA NO SIEVIETEEM , KAS AR BIJA VEEL STAAVOKLII , KAA AR NO SIRMGALVEEM . TAAPAATAAS MUURNIECE ------ JUUS ESAT JAU TAUTAS ACIIS ZAUDEEJUSI UZTICIIBU , JO SSAJAA GADIIJUMAA MINISTRIJAS MAAJAS LAPAA NEKAAS NELIECINA , KA KAS NOTIEK NORIITA VAKAR UZ TILTIEM BAUSKAA , BET TIEK JAU NOSUUTIITA ALFA , TAATAD TAUTAS PARTIJA PRET TAUTU , SKAN JAU NEPATIIKAMI , BET FAKTS . SECINAAJUMS ------ VALSTII NAV KAARTIIBAA KAUTKAS AR VALSTS POLICIJU UN TAAS MINISTRIJU , JO IR NEPECIESSAMA ARII PASSVALDIIBAS POLICIJAS LIKVIDEESSANA , NEKAADAS JEEGAS NOTAAS , UN KURNU VEEL GRIB IZVEIDOT TUURISMA POLICIJU RIIGAA AR 15 CILVEEKIEM UN 100000 LATU PAMATKAPITAALU --KAUNS POLITIĶIEM KURI IZLIETO VALSTS NAUDU KAA IENAAK PRAATAA , BET MINISTRI KLUSEEE , NOST ARTAADIEM MINISTRIEM , JO PASAULES PRAKSE RAADA , KA POLICIJA TIEK GALAA AR VISEM , KA NAV NEPIECIESSAMAS CITAAADAS STRUKTUURVIENIIBAS !!! UN VISPAAR LAIKS SAAKT RIIKOTIES ZEMESSARDZEI , JO JA JAU IR TAADA ZEMESSARDZE TAD TAD SAVA ZEME IR JAASARGAA NOTAADAA PARTIJAAM , UN DEPUTAATIEM , KAS IZZOG VALSTI ŽEEL , KA NAV AIZSARGU VIENIIBAS , TAD GAN VELNU REDZEETU!!!
JAUNAVIS
J
KAS TAS PAR SPECVIENIBAS SEFU VISPAR?? KNAPI PIE ELKSNES RUNAAJA, PUUTA UN ELSA. LIKAAS TULIN NOGIIBS.
.....
.
Atrodiet youtubē video no Panorāmas un paskataties, kā netika pielietoti steki ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas