Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Policistu arodbiedrība atzinīgi vērtē Mūrnieces demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
de facto
d
bet tu izkārnījumu fans smird ipat bez ekskrementiem...
ivs
i
Mūrnieces fanu klubs tā satraucies, ka smirdina portālu ar savu komentu izkārnījumiem.
Koroče
K
Vismaz 83,5 % tautas NEUZTICAS policijai, jo tā 1) ir pilna ar IDIOTIEM, dzērājiem, korumpantiem, 2) ir JUMTS noziedzīgām struktūrām Tad kāda huja pēc mēs uzturam par SAVU naudu šo IDIOTU policiju ar 6 arodbiedrībām un 21 ģenerāli, a?
Adatiņa
A
Arī Āŗodbiedrībai ir jāuzņemas daļu vainas! Piemēram par esošiem kadriem! Pēdējā laikā Policisti sevi atklāti ir parādījuši kādi viņi ir patiesībā! Un finanses jau Linda nedalīja,saprotams ir viens,tas swuns ir aprakts ne jau zem Lindas! To jau policisti redzēs drīz vien!Kādā valstī dzīvojam ,tāda arī policija!
Sieviete
S
Nu un ko arodbiedrība panāca? Skaidrs, ka pašā sabiedrībā nav kārtības un atsevišķos policistos. Pie mums vajadzētu dzelžainu roku. Ne jau ministrē ir vaina.
es
e
bilde atbilstoša:) saprāts un apmierinātība redzama:)
farizejs
f
Ja arodbiedrības biedri zog, tad jāatkāpjas arī arodbiedrības vadībai reizē ar Mūrnieci! Vispār jau runājot par atkāpšanos - vai pēc tā starpgadījuma Dobeles arjonā, kur armijnieks noslaktēja savus biedrus, kāds ministrs atkāpās? Un kā bija pēc ugunsgrēka pansionātā? ZZS Labklājība sministre Staķe taču neatkāpās?
Milda
M
Liekēži un demagogi,
PAREIZI!
P
MURNIECI PAR PREZIDENTI!
Nesaprotu,
N
kāds labums no Mūrnieces demisijas? Ja nu vienīgi varēs turpināt, kā iepriekš.
Juhans
J
Ja policija pārietu uz krievu valdou, izbeigtos tas bardaks, ka cilvēki viens otru nesaprot.
Pilsonis
P
Policijas arodbiedrība līdzinās noziedzinieku mafijai. Policija nedrīkst veidot arodbiedrību, tas draud ar anarhiju. Policijā jāvalda militārai kārtībai, kur padotais pakļaujas virsniekam. Tikai noziedzinieki spēj aizstāvēt noziedziniekus, slepkavas un zagļus attaisnot, jo tiem esot mazas algas.
viesis
v
Sorry, ja pietiktu tikai ar drosmi un vēlmi darīt ko labu, tad es varētu strādāt par ķirurgu. Drosmes man pietiek, un cilvēkiem arī vēlu tikai to labāko....... par labajiem darbiem atkal ir tā, ja cilvēks rosās, un kaut ko dara, tad jau gadīsies arī labi darbi, par to jau neviens nestrīdas. Cits jautājums, vai ar to pietiek, lai būtu labs ministrs......
Niko
N
Mūrniecē redzu, gan drosmi, gan vēlmi iekšlietu lauciņā kaut ko sakārtot! Viņas smago darba ikdienu un daudzos labos lēmumus, kurus viņa ir pieņēmusi prese jau nedaudzina! Bet tādu ir daudz! Ceru, ka viņa tomēr paliks!
Upsl
U
Davais arodbiedrības boss duj uz Tukumu atkal tavējais pakalpiņš norāvies- šo paņēmuši aiz čibrika ar visu narko cehu ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas