Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Politologs: Ulmanis ir kā dūmu aizsegs Šleseram un Šķēlem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris.
j
kādēļ guntis mainījis savus uzvārdus? laikam nebija izdevīgi būt par ulmani , tad nu atkal nebija izdevīgi būt par rumpīti , jo bija pienācis daudzsološs laiks atgūt ievērojamo uzvārdu ulmanis , tā nu mēs nevaram uzticēties'šm guntim , skaidri redzams viņa nodomi , bet nav ne cieņas pret viņu ,kaut viņš latvijas labā izdarīja 100 reizes vairāk kā šī švešniece vvf ,kas galīgi bija apjukusi no lielā goda būt par prezidenti , dzīvoja kā pelīte miltu siekā , neko ne redzēja ,ne arī zināja , tad jau šis mūsu guntis kaut ļoti godkārīgs bija saprotamāks .
ŽB
Ž
Žēl Ulmaņa! Vecums nenāk viens. Varēja jau vēl kādu memuāriņu uzrakstīt par AŠ kvadrātā kaitniecisko darbību pret Latviju. Tagad nu ar šiem, Latvijas tautas postā novedējiem, sasiets un dabūs pārrakstīt jau visus sliktos vārdus, ko teicis iepriekš. Ir tikai viens jautājums: ,,Kāpēc Latvijai neveicas ar tās vadītājiem?,, Un ir atbilde: ,,Tāpēc , ka vēlētājs nedomā un savēl kretīnus un lokomotīves!,,.
=>
=
"AŠ kvadratā izmanto slimu cilveku!" ~~~~ =>Aprēķins vienkāršs. Jāizspiež maksimums, kāmēr nav nomiris!
Upīte
U
Bet kad tuvosies vēlēšanas , ne to vien mēs letiņi dabūsim dzirdēt un redzēt ! Šī banda dievosies , solīs visus pasaules labumus ! Līs zelta lietutiņš ! Šoreiz viņi darīs visu pat neiespējamo , startēs ar ar visu savu naudas maisu , lai tiktu valdībā . Jo viņi zin ,ka nākotnes viņiem vairs nevar būt , tā ir viņu pēdējā cerība un tur viņi finanses nežēlos. !Abruņojieties ar pacietību ! Mēs vēl ne tādus brīnumus redzēsim ! Ulmanis ir viņu ieliktenis , amorāls un nodevīgs cilvēks , kas arī vajnojams pie Latvijas prihvatizēšanas un daydzām , jo daudzām nekartībām .
sniegs
s
nu bet tas tak skaidri redzams,ka Ulmanim progresējoša Alcheimera slimība-galva kratās un runa nesakarīga!AŠ kvadratā izmanto slimu cilveku!
nožēlojami!
n
Noskatījāmies visa ģimene "Nekā personīga" rādīto interviju ar Ulmani- šķiet, ka ir trakāk nekā domājām. Ulmanis ir kļuvis nesakarīgs un uz jautājumiem nav spējīgs atbildēt.Acīmredzama amnēzija , jo nabadziņš neatceras, ko rakstījis un runājis pirms dažiem gadiem.
Buba
B
"Cilvēks - izkārtne" taču nav nekas jauns, - zicdirektors Funčs uzņēmumā "Ragi un Nagi" taču bija jau lieliskajā romānā " Zelta teļš", un tarifi, cik atceros 120 rubļi mēnesi, kamēr brīvībā, 240 rubļi apcietinājuma laikā. Mūsu gadījumā tarifi droši vien zolīdāki, jo abi Lielie Kombinatori krietni treknāki.
Ventspils Muļļa
V
man viš patiik , Mamuts uzsauca viņam pusdienas traktierii , mentes mamutu pie galda sašņoreeja , Ulmaniitis dabuujaa samaksaat ... kaadeeļ ietureejaas ar noziedznieku???? ... cilveeks vismaz ar kautkaadu biograafiju , taa viņu raksturoja radiofonaa politologs . vai tad partiju iipašnieki nemaz priekšplaanaa nenaaks???
nekaunība
n
Alcheimera,parkinsona slimniekus Šķēle gan nu liec mierā!!!
puaro
p
Jā, bērni parādus maksās raudādami, jo visādi ;; darītāji un tautas uzturētāji'' vienā naktī valsts naudu iegrūda parexā...Kāds no ''tautas uzturētājiem'' par to teica- nasing spešal. Bija jāatsauc Dombrovski no eiropas, lai šito ''ražotāju'' sačakarētajai valstij neļautu bankrotēt pavisam. Bet ''ražotāji un tautas glābēji-darītāji'' veikli pazuda krūmos, lai tagad jo stipri aurotu paši un caur pakalpiņu mutēm visos tirgus laukumos un krustcelēs - kā nu viņi tagad nāks un glābs valsti!!! Protams, ja tautai īstermiņa atmiņa sniegsies līdz pagājušajām brīvdienām, pēc kurām sāpošu galvu sākas šonedēļa, tad jau ''darītāji'' varēs atkal teikt ''nasing spešal''laidiet tik pie naudas maka, mēs jau zināsim kā tērēt un kam prasīt. Jācer, ka tautas atmiņa ir garāka kā 1.nedēļu.
ZINATAJA
Z
ulmanitis protams rakstas ar mazo burtu ko gan citu varu pateikt. kur tads kems radies.
receklis
r
Krishtopaana laikaa likaas, ka trakaak vairs nevar buut, bet izraadaas, ka var gan!
andrejtēva dēls
a
Ulmanis galīgi nojaucies saistoties ar šiem šaubīgiem karakteriem....
nu jā...
n
politiskā atbildība,vienu farsu jau skatījām ,ko sauc par vienotību.vai tad tie ir labāki ? Atšķirība tikai ,ka par labu Latviju dara ,bet vienotībnieki tikai lamā tos ,kas dara. -priecājos ,ka esmu trāpījis 10 niekā ,ja lelle tik varen satrakojās...ha ha ha ,
Kairis.
K
Visu cieņu G.Ulmaņa kungs! Pirms gribēt uz premjera posteni vajadzētu nopietni pievērst uzmanību savai veselībai. Šeit es domāju galvas trīcei, kas jau stigri redzamas novērojot televīzijā no malas. Šāda problema bija manai matei, tāpēc es to labi redzu un saprotu. Tālāk es neizteikšos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas