Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Portāls: Šķēles ģimenes biznesu varētu izspiest no lidostas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oh , oh
o
SLIMOS NESODA !
rep
r
Reti ,kurš ir izdarījis tādu ļaunumu valstij ,kā Šķēle!
Bezdievis
B
Daži simti latu nedēļā .. tik vien tas Šķēles ieguvums? Sācis krāmēties ar sīkumiem? Tiešām krīze!
Ha
H
Tad nu gan tēma nopietnam biznesa laikrakstam ! Vai nav smieklīgi ? Kāda starpība , kura miskastnieku firma tīra un uzkopj lidostas teritoriju ?
NO GAROZU
N
MISKASTNIEKS GAROZAS KUNGS IR BANKROTS UN NULLES BIZNESMENIS
hi-hi
h
VIŅUS CIETUMĀ IR LAIKS IESPIET..................................
Tods
T
Ļoti interesanti būtu lasīt rakstu par visiem ar Šķēli saistītajiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan pasaulē. No aculiecinieku nostāstiem dzirdēts, ka Danske cukurfabrikā arī galvenais ir Šķēle?
biznes
b
Ģimenes business lidostā Izmet vi'nus ārā.viss tā jaunā lidostas kārtiba ir Škēles vaina
Jautājums
J
Jā, jā , jautājums par to, kas tīra sniegu lidostā ir daudz svarīgāks par to, ka Airbaltic zīmols ir nopārdots tālu tālu . Vajadzētu vēl nebijušos augstumos pacelt jautājumu -kura apkopēja lidostā slauka putekļus Bērtziņa vai Eglīte ? Ja Bērziņa tad jāmaina pret Eglīti un otrādi.tādēļ , Putekļu slaucīšanai ir liela nozīme par kuru partiju vēlēšanāsir balsojusi konkrētā apkopēja !
tres
t
a ko tu zini? varbut vinam nepietiek speka un ... lai apmierinatu jaunaku par vinu gados sievu? un to megina kompenset ar varu. iespejams ka daudziem personaziem darbosanas politika ir savs psihoterapijas veids ka tie vispirms arste sevi. par to pat neiaizdomajoties. vienam vacu vadonim esot bijis lidzigi. sekas ir diezgan labi zinamas...
Piebilde
P
Es gan nesaprotu , kāpēc tā vispār būtu svarīga ziņa. Lidosta jākopj tā vai šā un ar ko viena firma sliktāka par citām. Nu atņems to darbiņu šai firmai , iedos citai. Ja jātīra, tad kādam jātīra . Vai tad tas cits būs tas, kas dos komentētājiem ēst?
Dr.xy
D
Vai ari vasaras menesos Schele sanem naudu par sniega tirisanu?
bambams
b
Nu būsim reāli, tukša jau tā vieta nepaliks. Un nav jau zināms, kādi brīnumi mūs vēl sagaida pēc Satiksmes Ministrijas nonākšanas ZZS rokās. Šī prakse ar valžu amatiem ir vienkārši nepieņemama, protams, tas ir zināms patronāžas veids, kā piesaistīt partijas biedrus, pēc tam salikt šos amatos un daļu no algas iekasēt partijas kasē, vai arī caur konkursiem atdarīt ar partiju saistītiem uzņēmumiem. Tāpat vēl viena prakse ir pēc tam dot mājienu citiem apkalpojošiem uzņemumiem, lai ziedo partijai. Šadas biedru maiņas nav nedz labas uzņēmumam, nedz valstij, tāpēc vislabāk būtu izvēlēties cilvēkus konkursā pēc konkrētiem kritērijiem. Tiesa, konkursus arī var manipulēt...
He!
H
Riebīgie žurnaļuhas. Bizness jāatdod ārzemnikiem, tad būs jums patīkami ideāli.
Sēņu vecis
S
Nezinu, negribas apriet, bet sejā nav rakstīts ka cilvēks būtu laimīgs, apmierināts. Viņam ir pieaugušas meitas, mazs bērns, mīlošas sievas, darbs(kuršs nemaz nav vajadzīgs), nauda, uzņēmumi, autiņi, mājas, zemes- itkā viss pēc kā citi dzenas, bet laimes, apmierinātības ar dzīvi nav. Kāpēc? Seja taču ir dvēseles spogulis un tajā viss ir rakstīts. Šaubos vai viņš ar mierīgu sirdi bez rūpēm un raizēm, bez mobilā telefona zvaniem vasarā ir vērojis saules lēktu, vērojis makšķeres pludiņa spēli pie copes. Visas tās raizes un rūpes ir ierakstītas sejā un laiks ir nežēlīgs, neko līdzi nepaņemsi un vairāk kā var apēst neapēdīsi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas