Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Premjers aicinās pārskatīt Flika atalgojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
komunisms
k
Redz daziem sajaa valstii ir viss par velti, gan dzivoklis, gan ediens ( jo tas sanak no 1800 ls dzivokla kompensacijas menesii), gan benzins, gan veselibas apdrosinasana par velti. Pilnigi viss par velti + 20 000 ls meenesalga.
Latvijas krize un Fliks
L
Ar Flika iesniegto deklaraciju atklajies, ka privatpersonai, kurai butiba nekas liels nepieder ir izsniegts 14 miljonu kredits!!!!! 28 miljoni kila, cilvekam kam ir tikai Berlines dzivoklis. Atklajas visi krizes saksanas iemesli Latvijaa. Bankas izsniedz miljonu kreditus daziem politikiem un tiem pietuvinatam personam. Birkavam 70 gadu vecumaa 3 miljonu kredits, Flikam 14. Abi, protams cereeja, ka tie klusi tiks norakstiti, bet soreiz nebus. Tie ir tikai 2 uzpeldejusie klajas korupcijas un nelikumibas piemeri. Banka izsniedz, kaut zin, ka sie cilveki sos miljonus nekad neatgriezis.Kas notiek talak. Bankas pasludina maksatnespeju ( Parex) vai grutibas un valdiba pieskir valsts (tautas) naudu, sim bankam, taa norakstot miljonu nemejiem kreditus nost! Butiba Latvijas miljonari par tadiem klust tautai samaksajot vinu vietaa atpakal bankam! Panemtie miljoni paliek pie siem krapniekiem. Latvijas krizi izraisija tiesi sada banku un tam pietuvinato cilveku iedzivosanas sadarbiba uz tautas rekina. KNABAm tulit jauzsaak kriminallieta par 14 miljonu aizdevumu Flikam un kilu 28 miljonu apmeraa. Skiet, ka Fliks ir iekilajies airbaltic - valsts ipasumu pret aiznemuumu. Sadas darbibas ir kliedzosi kriminalas. KNAB pie darba! Maiziti pie darba!
Dienai
D
Pareizi so svarigo rakstu Diena momentaa nobaza aiz trejdeviniem kalniem! Tam vajadzetu atrasties sakuma lapaa visu laiku, lai tauta redz Latvijas lielakos blezus! Bet ko jus Diena atbalstiet??!!
sahs
s
beidz trusi,neko tu neparskATISI.
standzinieks
s
Interesanti, kas šis raksts tika ātri nobāzts "pažobelē" un nav atrodams ne ar Jaunākie, ne Lasītākie. (Abu sadaļu 1.vietā šobrīd atrodas- Baltkrievija draud pārtraukt Krievijas elektroenerģijas piegādi Baltijai- Kā raksts var būt lasītākais, ja ielikts pirms stundas?). Tas liek aizdomāties par laikraksta patiesajiem īpašniekiem un redakcijas politiku...
to Ipass Fliks
t
Nu it kaa dzivotu Nujorkaa pie Centralparka ! Ak rijiba +blediba!
Ipass Fliks ipasas cenas
I
Berlinee normalu dzivokli iret menesii par 1200 eu, kas 845 ls. Flikam Rigaa par 1800 ls! Nu Riga tacu dargaka par Vaciju! ; )
standzinieks
s
...un kompensācija par dzīvokli 21 629,80. .................... Uz vispārējā fona, protams, sīkums, bet sanāk Ls 1800/mēn vai Ls 60/dienā. Laikam šiks dzīvoklis. Interesanti, kurš ir laimīgais izīrētājs?
Kas notiek Latvijā????
K
Fliks deklarējis parādsaistības 14 miljonu latu apmērā. Tātad - pat, ja viņš ik mēnesi atdotu bankai visu algu, lai atdotu 14 miljonus, vajadzētu 58 gadus! Un tas ir bez procentiem!
no malas
n
Ko nu teiksiet Flika aizstavji?!! Aizejiet jus ari un aiznematies bankaa paris miljonus, redzes vai jums iedos! Fliks piesucies Latvijas valstij pie visiem pupiem un tik suuuuuuuc!
absurda teātris
a
Tāpēc jau bankas tukšas, ka tādi zeki aizņēmušies līdz mūža galam un vēl bērniem būtu jāmaksā.
Parex Nr2
P
Bankas uzbruk cilvekiem, kas aiznemusies paris tukstosus, bet cilvekam, kas aiznemas 14 miljonus!!!!!! nekas! Seit ir viens liels valsts naudas laupitaju shemas paraugs! Bravo!!!! Ne par velti Fliks slepa savus ienemumus visu laiku, ne jau ienemumus, bet miljonu paradsaistibas!
nu ko
n
Kas un kaaa Flikam aizdevis sos 14 miljonus. Ko Fliks lika pret tiem kilaa? Vai visu airbaltic? Vins nopirka akcijas par naudu, kuras vinam nebija. Sis nu ir skandals un korupcijas spilgtakais piemers!
nu ko
n
Sadaa posteni nedrikst but cilveks ar tik lieliem paradiem, jo tad viss vina darbs paklauts savu paradsaistibu nomaksai. Tads cilveks ir neienteresets godigi stradat. Ka vispar privatpersonai var aizdot 14 miljonus???? Uz kada pamata? Sii lieta ir loti netira.
nu ko
n
Fliks deklarējis parādsaistības 14 miljonu latu apmērā. Tātad - pat, ja viņš ik mēnesi atdotu bankai visu algu, lai atdotu 14 miljonus, vajadzētu 58 gadus! Un tas ir bez procentiem! Skaidrā naudā "airBaltic" vadītājs uzkrājis 400 latus, 600 eiro (421 lats) un 2500 ASV dolārus (1225 lati). AS "Swedbank" uzkrāti 9000 latu, Vācijas "SEB bankā" uzkrājums bijis 110 000 eiro (77 308 lati) un Vācijas "Sparkasse Pirkasens" uzkrāti 10 000 eiro (7208 lati).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas