Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Premjers pieprasa TP ministriem tagad nepieņemt stratēģiskus lēmumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Astrīda
A
Beidzot vislielākie kretīni parādīja sevi pareizā gaismā. Valsts viņiem ir pie vienas vietas
Atis
A
DOMBROVSKA KUNGS, APTURIET ROZENT'ALI!!!!!! CIT'ADI NOSL''EGS MILJONU L'IGUMU !!!
T
Varu derēt, ka tiks pieņemti tādi brīnumi, ko vēlāk nezinās, kā izstrēbt. Tā ir ierasta praskse Latvijā - aizejot vēl sagrābt, ko var, īpaši jau nu TP. ------------------------------------------------------- ------ Rodas jautājums - Un kāpēc tas tiek pieļauts?
Patiesībā
P
Pēc TP ministru paziņošanas par demisiju vajadzēja viņus PATRIEKT no ministrijām - jā, arī ar policijas specvienības Alfa palīdzību. Ja ir TP ir tik debīli, ka ar labu nesaprot! Jo balinātā pe-ža veselības ministrijā steidz jau slēgt līgumu "par ātrās palīdzības transporta pakalpojumu!"
Lai gan
L
Premjers Valdis Dombrovskis (JL) parakstījis rezolūciju Tautas partijas ministriem, kuri nav oficiāli demisionējuši, aicinot nepieņemt būtiskus lēmumus. Rezolūcija attiecas uz ārlietu ministram Māri Riekstiņu, kultūras ministru Intu Dālderi, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram Edgaru Zalānu, tieslietu ministram Mareku Segliņu un veselības ministri Baibu Rozentāli. ----------------------------------------------- ------------------- Nu kur tad tp MĒRGĻI pēkšņi kļuvuši tik KAUTRĪGI- Brašs tp PIRDIENS pa visu Latviju pat PASAULI IZSKANĒJIS, ka tp mazie krāni un pežo MĪZDAMI laizas lapās no Latvijas valdības, bet demisijas rakstu NESPĒJ uzkrecelēt ... kas NOTICIS? Vai tik MASTURBĒ???
Phoenix
P
Vai atceraties ka Repšes premjerēšanas laikā viņam bija tie 'Aiustrumu robežas apbūves plānu' līgumi jālauž, pat maksājot augstās soda likmes, jo budžetā vienkārši naudas tam nebija? To visu jau toreiz arī TP savārija. Labākais piemērs ir Rozentāles noslēgtais līgums par 10 miljoniem latu virs budžeta...štrunts kurš par to maksās, it sevišķi ka TP vairs nebūs valdībā. Arī šajā līgumā droši ir asteronomiskas summas iekļautas par tā laušanu.
mm
m
Nav skaidrs, kapec cilvekiem, kas aiziet no darba uz pasu velesanos, vel jaizmaksa kompensacijas. Arzemes ta nekur netiek darits. Ja tevi atlaiz, tad, protams, cita lieta.
volk tambovskij
v
nav ko snaust , aizzieģeleet durvis un taakaa Loskutovam atdot pindeles apsaargiem klaatesot, liidz pirmdienai veel sastraadaas briinumus ...
Kauliņi
K
Kultūrministra vietas ex-aizpildītājs Dālderis ir spējīgs kautko pēdējā brīdī lemt..?? Liekas ka gads jau kopš neko nebija lēmis.
Operativais transports
O
Dombrovskim vajadzētu šitādu textu likt parakstīt arī Repsim un Kamparam, lai steigā nedzemdē tik daudz kroplu likumu. Tieši tie ir tie kas valstij rada saistibas u papildu slogu gan budžetam gan tiem kam jāmēģina tos likumus īstenot.
standzinieks
s
Pārlasi Skalbes "Pasaku par vērdiņu".
kaimiņš
k
Kur tāds elles radijums,kā Šķēle, var rasties?
es
e
Jā,nu Riekstiņš vēl nav apaudzis ar nelietību!Žēl,ka pietrūkst viņam drosmes aiziet no Šķēles ietekmes!
...un Demakova par koncertzāles būvniecību līgumu slēdza.
resnītis
r
TP jau tā nelietīgu līgumu slēgšana nav nekas jauns. Atcerēsimies kā pats Andris Šķēle pirms Repšes valdības izveidošanas izdeva simtiem licenču uz mazajām elektrostacijām, kuras tagad kā dēles izsūc no Latvenergo dubultos tarifus. Gan jau Andrim bija plāns, ko bija paslēpis azotē un , kā pēc iespējas vairāk ieriebt Latvijai! Bet gan jau par savām nelietībām saņems Dieva sodu, ja ne tautas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas