Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Premjers ZZS nomierina, bet Šķēlem liek pagaidīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ff
f
Vai tad tas nav pietiekami skaidrs, ka TP ies Šlesera-Urbanoviča koalīcijā?
Ei! -mao
E
Gluži manas domas! Garlaicīgi nebūs! Lai izdotos sagaidīt to brīdi, kad oranžais un saņurcītais ezis, tiks sabraukts uz visiem laikiem!
mao
m
Patīkami vērot ,kā dzīvnieku fermas iemītnieki nodarbojās ar kanibālismu.Šķēle sāk atgādināt nopērtu suni un pārējie tik knābā,man patīk.Tā viņi tur drāzīs viens otru līdz vēlēšanām.Būs par ko ierēkt. Visforšāk ir kad viņi sāk braukāt rinķī pa pagastiem, reāla izklaide.
ČePē
Č
Kā oligarhu partija ZZS var tik viegli runāt ar oligarhus noliedzošo vienotību. Vai tad viens no uzstādījumiem nav neatkarība no oligarhiem? Tomēr Berķis pēc Vienotības kritērijiem nav oligarhs, incanti, kas tad.
es
e
Vai kādi resni runči!
KLM
K
mazo zagli ietupinās, nebūs kam dir$u piesegt .................................................... ....................................................... maza is zaglis to piesegs ar ziedu pušķiem, saņemtiem tiesas sēdēs no apjūsmotājām...
ivs
i
zzs ar Lembergu, vēlēšanās nevienai nākamai koalīcijai nav vajadzīga.Tāpēc tāda panika ,netiks pie Siles,mazo zagli ietupinās,nebūs kam dir$u piesegt.
Lelle
L
Uh kā man šitais patīk! Kretīni sāk šūmēties...nu gluži kā skudras pavasara saulītē, kad ar koku pabaksta...
vurkskis
v
ZZS laikam saprot, ka paliks zaudetajos starp Vienotibu un Sleseru+Skeli latviski orienteto partiju vidu. ZZS vienai pasai par sevi ir ceriba iesprukt nakama saeima tikai tad, ja Slesers + Usakovs iet kopa un TP paliek bez politiskas laulibas. bet SC jau diez vai ies kopa ar kadu latvisku partiju ,iznemot ja TS ir tads izmisums, ka ari ar Putinu butu ar mieru kopa mesties. bet tas butu TP gals vienadi vai otradi... bet ZZS tacu neies kopa ar TB/LNNK vai Socialdemokratiem!!, vai Visu Latvijai un tamlidzigiem marginaliem veidojumiem. Par ZZS ministriem japiekrit - nav vini bijusi nekadas zvaigznes, bet relativi mazak smuces savarijusi neka TP un LPP parstavji jau nu katra zina gan. ZZS ir blava partija bez merkiem (iznemot palikt pie varas par katru cenu) un nevaru iedomaties kadai pelecibai vini varetu but pievilcigi un kas ir tie cilveki, kas par tadu viduvejibu kompaniju ar kompartijas saknem balso... lai nu ka, ja ZZS varaskare palidzetu tikt vala no Slesera+Skeles, tad varbut ka ta butu vismaz kadu labu darbu padarijusi. protams, tas atkarigs no Brigmana kunga un Co drosmes pateikt NE Lemberga kunga ambicijam. ja ta butu, tad ZZS paglabtu valsti no karteja starptautiska apsmiekla, ka likuma parkapsana un korupcija apsudzets cilveks pretende uz augstiem amatiem valsti. nu uz mata ka bananu republikas!
duksis
d
Ko tur brīnies, Kristovski sponsorē citi oligarhi
analizātors cimdiņš
a
Protams Brigmaņa kungs atbalstīs valdību,jo šajā valdībā ļoti sekmīgi ir strādājuši viņa ZZS nominētie ministri Koķe,Augulis,Vējonis,Duklāvs,ko tik vienprātīgi un pozetīvi nevar teikt par TP desantiem,kuri vēl kā izrādās valdībā ir tikai de Jure.Kaunies bezatbildīgā,nesekmīgā Tautas Partija un Vadoņi A.Shķēle.
Jā jā
J
Cieņu Brigmaņa kungam. Normāli, pozitīvi domājošs politiķis, redz, ka pienākas atbalsts premjeram Dombrovskim. Tās ir cerīgas vēsmas, ka valdība strādās tautas labā. ZZS ir vērtīgs atbalsts Vienotībai.
Dainis
D
TP jau neļauj budžetu lāpīt uz savu ministriju tēriņu iegrožošanas, uz progresīvo IIN, uz izredzēto nozaru PVN un uz lielo namsaimnieku NĪN rēķina. Ko lai dara, atliek "siksnas savilkt" mazajiem uzņēmējiem, mazturīgajiem un bērnu vecākiem - kādam jau šī mūsu nabaga izpostītā valsts jābalsta.
Pops
P
Zagļu un "kampēju ēra ir pagājusi un tiem vieta ir vienīgi vēstures mēslainē!
Arturs M
A
ZZS grib ielikt potenciālu cietumnieku savā listē Nr. 1 par premjera kandidātu un tagad brīnās?! !Ščerbatihu varbūt tad par prezidentu?!:D Prātiņ,nu nāc taču beidzot šiem majās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas