Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Prezidenta kanceleja: LAKRA aktivitātes var uztvert kā spiedienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gaidis
G
Bankām 2009.gadā ļoti veiksmīgi izdevās nolobēt grozījumus Civilprocesa likumā un ļoti īsā laikā tūkstošiem kredītņēmējiem atņemt ne tikai ieķīlātos īpašumus par piespiedu pārošanas vērtību, tagad tikai atlika slaukt šos cilvēkus visu atlikušo mūžu, bet te daži vēl mēģina spirināties pretī un cīnīties par savu brīvību, iestājoties par maksātnespējas likumu, kas pasargātu viņus no verdzības. Bankām iztapīgais prezidents šo verdzībai nolemto cilvēku cerības sagrāva.
īstais spiediens
ī
Principā mūsu valstī viss ir sakārtots - viens advokātu birojs konsultē bankas pie jaunā Maksātnespējas likuma izstrādes; tad cilvēks no tā paša biroja apmāca tiesnešus, kā būtu jāpiemēro jaunais likums; LTV “Panorāma” uzklausa tieši šī biroja viedokli un . . . protams prezidenta padomniece konsultējas arī tajā pašā advokātu birojā. Varbūt arī pats prezidents? Viss kārtībā, šī valsts ir Latvija!
ot
o
Kāds spiediens! Spiediens ir havajā uz PODA!
VIEDOKLIS
V
Es vēlētos šo jautājumu sadalīt trīs grupās.Spekulatīvi. vienīgais mājoklis. un tie kuri kredītus neņēma,pieļaujot ka iespējams nevarēs tos laikā ari adot.Kurš tad galu galā ir vinnētājs ?
who cares
w
"aicinājumu sūtīt epastus var uzskatīt par spiediena izdarīšanu" === Tāpat kā, piemēram, aicinājumu iet uz vēlēšanām.
Tieši tā
T
Gorenko, kā dzirdēju, esot 7 hipotekārie kredīti. LAKRA faktiski ir izbijušo mākleru - spekulantu apvienība ar vienu vienīgu mērķi - tikt vaļā no saviem parādiem, īpaši nepiepūloties. Nenoliegšu, laika gaitā viņiem varbūt pievienojās zināms skaits "parasto mirstīgo", bet pamatu pamatos diez vai tāds, kam ir 7 hipotekārie, var saprast to, kam viens vienīgs, lai jumts būtu virs galvas... Tā kā, manuprāt, tiešām vajadzīgs vidusceļš, kas der visiem, nevis spekulantu glābšanas plāns!
DD1
D
Jā, tā ir valsts nozagšana,- vori v zakoņe. Cik ilgi vēl?!!!!
Janis Smits
J
Iznemam noguldijumus no bankam! Aicinu sakt no zviedru bankam.
Robis
R
Banku aktivitātes nekādā ziņā nevar saukt par spiedienu uz prezidentu, tā drīzāk ir kārtīga PRESE.
kredītņēmējs
k
Protams, ka nevar likt visus kredītņēmējus vienā katlā, jo tajā katlā, kurā ir ielikts Parex, kur piemaksā, ka ir valstij uzkāris parādus, vairs nav vietas, tāpēc pārējiem kredītņēmējiem un arī neņēmējiem būs jāmaksā par Parexa dzīrēm!?!?!
Man nepatīk
M
Latvijas valsts prezidents Valdis Zatlers, blakus Kārlim Ulmanim.... es atvainojos.
fff
f
Arī prezidents pāriet banku un baņķieru pusē. Jā, naudai liela vara un spēks.
MLK
M
Un vai banku baņķieru nemitīgie paziņojumi un draudi, ka, ja likumu izsludinās, tad celšot visiem procentus - vai tas nav spiediens?
May
M
Cilvēki, cilvēki, cilvēki....vispirms tomēr cilvēki.
piekrītu
p
LAKRA ir dažu spekulantu izveidota organizācija, kas ar cēliem mērķiem cenšas panākt savu parādu norakstīšanu, Tagad viņi izdara speidienu uz Zatleru, ceru, ka viņam būs mugurkauls un viņš to likumu atdos atpakaļ. +++ Pilnībā piekrītu. Viņu vadonis sagrābies kredītus vairākās vietās un tagad domā uz citu rēķina tikt cauri sveikā. Viņu nekaunība, slēpjoties aiz vienīgā mājokļa īpašniekiem, ir šokējoša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas