Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Prokuratūras 14 mašīnas nosola par 10 710 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arguc
a
Visi sjitiem d...ējiem bija visas iespējas pašiem piedalīties izsolē. Ej un vairāksoli!!! un brauc ar savu nojāto audi vai golfu. Pilnīgi normāla izsole!
Jānis Bērziņš
J
Nu jūs, kungi, demagogi ;) Un tomēr kāds jau tos autiņus nopirka ;)
mjā
m
Tiešām, pamēģiniet pārdot padsmitgadīgus Golf un A3, bāzes modeļus, ar nobraukumiem vismaz 300 000 km un vairāk pa LV ceļiem, par vidējo cenu, kas augstāka par Ls 765 ...
e.
e
Nu cik var kasīties pie tā, kur nekā nav! Tiešām esat tik augstās domās par valsts pārvaldē esošā autoparka izmantošanas kārtību, kontroli un uzturēšanu, ka pēc 15 gadiem tām mašīnām var būt liela atlikusī vērtība?
vells
v
Starp citu, audi nav vieglmetāla disku. Neticās, ka Ģenproks brauca ar melniem diskiem...:)
q
q
Vai izsoles nolikums paredzēja visu mašīnu pirkšanu uzreiz (ar vienu loti). Kā viņi tās tagad norakstīs, jo katrai taču ir savs inventāra numurs. Pie tam zaudējums ir milzīgs, salīdzinot, ja katra mašīna būtu izsolīta atsevišķi.
Jānis Bērziņš
J
Kāds jau to Golfu tomēr nopirka par "vidējo cenu" ;) Saimnieciska pieeja būtu - jāiegūst maksimālā cena. No loģikas viedokļa to var izdarīt tikai paplašinot pircēju loku pārdodot katru mašīnu atsevišķi. Nez kāpēc tika dota priekšroka visas partijas pircējam? Bija slinkums rakstīt 14 pirkšanas-pārdošanas līgumus? ;) Cita attaisnojuma neredzu... Vai arī loģiski un saprotami izskaidrojiet LŪDZU - KĀPĒC TĀDA PIEEJA??? Lai ir ticība, ka šīs valsts pārvaldē tomēr kāds māk un var saimnieciski darboties!
auto
a
Jā, jā, pārdeva lūžņus šomēnes par kapeikām, nākammēnes nopirks pārīti luxus par lielu naudu. Gada kopējā atskaitē uzrādīsies redzams automašīnu samazinājums. Izrādīšanās tautai, bet īstenībā pilnīga nodokļu maksātāju apčakarēšana. BŪTU ĻOTI PATĪKAMI, JA JŪS INFORMĒTU LASĪTĀJUS PAR ŠIS IESTĀDES NĀKOŠO NOPIRKTO JAUNO AUTO PAR NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDU!
zantra
z
Varbūt var uzzināt ,kas tad ir nopircis un kādas viņam radniecīgās saites ar kādu no pietuvinātajām personām?
zantra
z
Nu to es saprotu ,tas ir bizness,tāpēc jau tā mūsu valsts ir tādā tūtiņā.Vai nododot metāllūžņos nesanāktu drusku vairāk?
e.
e
Nu, pārdodiet kāds 94. gada golfu, ar kuru braukusi visa prokuratūra, vairāk par vidējo cenu Ls 765.
Egons
E
Patiesās šādu auto cenas reāli varētu būt 2 līdz 4 reizes augstākas(pārdodot atsevišķi,ne visas vienā komplektā).Gan jau viss ir likumu ietvaros,bet kā ir ar valstisko attieksmi?Gan jau uzvārijās savējie.
hm
h
Silda ekonomiku. Pārdos tālāk dārgāk un būs peļņa. Un atkal kaut ko pirks un pārdos. Nauda grozīsies.
gm
g
Taatad videeja cena par vienu auto bija 765 Ls. Protams meedz buut auto par shaadu cenu, bet neticu, ka prokuratuurai patieshaam bija taaadi auto. Lietoto auto tirgus patieshaam ir pilns, tomeer dramatiski zemas cenas nav noveerojamas. Labaakie auto par "sviestmaizes" cenaam tiek iipashiem saveejiem, kuri tad taas lielaas partijaas pardod aarzemees. Faktiski veelreiz "uzmetot" bankas un liizinga kompaanijas, izmantojot situaaciju.
papucis
p
Šame'jā izsole nav bijusi normāliem mirstīgiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas