Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pujats: 10.Saeimas deputāti nav kristīgi domājoši cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Pienemot, ka tāda lieta kā "krīstīgā domāšana pat pastāv, manuprāt vecais sakārnis NAV "kristīgi domājošs"
senču gudrība
s
Kad beidzot uzstādīs uz Daugavu notēmētu ceļa rādītāju "Kristīgo ticību nomazgāt šeit!" ?
LOL
L
K Xristu ti P. ne imeeshj otnoshenija.
Janis D.
J
Un loti labi, ka nav!
Ne visai ticīgais
N
Tur kur sākas cilvēka domāšana, beidzas ticība :)
Pujata kungs
P
Ja gribat pārliecināties, cik daudz godīgu cilvēku ir PLL, kas uzdāvināja jums ventilatoru, un cik daudz godīgu cilvēku vispār ir Latvijā, tad sāciet vērot, strādāt, pētīt.
W
W
Valsts ir nošķirta no baznīcas. Tāpēc Pujats, lai paliek mājās.
Karīna
K
Viņa Eminencei nav jāpaliek mājās. Jo kardināls Pujats ir LV pilsonis.
  • 0
  • 0
Pujata kungs
P
liecieties nu mierā, gan Vienotība, gan Nacionālā apvienība izturējās korekti pret katoļu baznīcu.
K-K
K
rb - labi teikts un pieradits 'sveto' vardos ... bet TIKUMIBA tiem nebija un nav MONOPOLS, ta naca no senas pirmbaltu civilizacijas - leduslaikmeta dienvidos migrejusas tautu kulturas vertibam - un kuras pecteci esam mes latviesi, lietuviesi ... ...un, sie 'kristiesi' pazaudeja TIKUMIBU vestures gaita kadam tumsam spekam, ko tagad sauc par BABILONU ... tamdel ir zaudejusi tiesibu runat musu varda ... ... No 1970 gadu necienigas uzvedibas - pat neatbildot musu kristigo baznicu/ticibu vaditaju oficialam lugumam un turpinosiem iesniegumiem Vispasaules Kristigo religiju apvienibai par iesakuso genocidu pret mums, baltiem, vel tas un to vadibas personas nav pieradijusas patiesu Pasaules meroga interesi par musu pamattautas genocida turpinasanos! ... Un parasta liferesanas starp valdosam partijam tikai norada to divkosibu ... ... Tamdel, ir divas nakotnes vizijas vai izveles religiska joma: 1. - ka pirms II Pasaules kara, meklet patieso Kristietiskas ticibas un Dievturibas kopejo SAUCEJU, vai, 2. - pamattautai oficiali, ne ka pasreiz pasivi, atgriezties un pienemt Dievturibai lidzigu dzives un kosmosa izpratnes ideologiju ...
rb
r
Man tomēr galvā sajukums. Aglonā cienījamais Pujata kungs aizināja balsot par apvienību "Par labu Latviju". Šīs "nekrīstīgās" saeimas atlaišanas pēdējais salmiņš bija saeimas nepiekrišanā veikt kratīšanu "kristīgā" deputāta Šlesera mājās. Un tagad Pujata kungs balsos par saeimas atlaišanu. Atceroties toreizējo kardināla uzrunu Aglonā, man nāk prātā Jāņa evaņģēlijs, kurā 13-16 pantos teikts sekojošais: "Kad Jūdu Lieldienas bija tuvu, Jēzus aizgāja uz Jeruzālemi. Tur viņš atrada templī vēršu, aitu un baložu pārdevējus un naudas mijējus sēžam. Un iztaisījis pātagu no auklām, viņš izdzina visus no tempļa, aitas un vēršus, un izkaisīja mijējiem naudu un apgāza galdus. Un baložu pārdevējiem sacīja: Nesiet tos projām! Nepadariet mana Tēva namu par tirgus namu!" Bet 21 pantā, kur iet runa par Tempļa celyniecību, teikts: Bet viņš runāja par miesas Templi". Varbūt, ka mums visiem vajadzētu par to padomāt? Un vispirms katram no sava Tempļa izdzīt tirgotājus un naudas mijējus? Varbūt, ka cienījamais kardināls var man paskaidrot? Jo citādi viņš atkal aicinās balsot par kādām kristīgām partijām, kuras sašmucēsies.
rb>Karīnai
r
Sprediķī viņš to tiešām neteica, tas tika pateikts TV intervijā no Aglonas. Sprediķī viņš nosodīja to, ka Likteņdārzu veido japāņu ainavu arhitekts pēc budisma principiem. Vēl viņš nosodīja citas ticības kā bezdievjus. Un šeit man gribētos atgādināt, ka ja mēs nososdām citu ļaužu izvēli ceļa pie Dieva, tad mēs automātiski pieļaujam šo ļaužu nosodījumu mūsu ceļam - krtistietībai. Un ja vēl ieskatās pašu kristiešu vēsturē līdz pat mūsdienām, tad šermuļi skrien par tām zvērībām, ko Kristus vārdā cilvēks cilvēkam nodarījis. Neaizmirsīsim arī, ka gan budistu, gan musulmaņu gan hinduistu ir daudz vairāk nekā kristiešu. Un vēl neaizmirsīsim, ka Dievs mums visiem ir viens, bet ceļu pie Dieva, kā redzams, daudz. Tāpēc cienīsim arī citu izvēli, sevišķi ja gribam sagaidīt lai ciena mūsējo.
  • 0
  • 1
Karīna
K
Nemelo! Neko tādu Aglonā Pujats neaicināja! Lūdzu, tad iedrukā konkrēto tekstiņu no kardinala sprediķa ar visām norādēm, nevis nekaunīgi publiskā telpā izplati apmelojumus.
  • 0
  • 1
Oskars
O
Pujāts varētu viņiem AIZSŪTĪT VELNU ar CILPU !!!!!
zojazoja
z
Katoļi vispār būtu jāiznīcina kā suga! BTW: Berlusconi ir katolis un ticīgs....tas tā pārdomām.
drauzdiņ,
d
esi iekūlies problēmās, drusku jāpadomā pirms apvaino pusmiljonu Latvijas cilvēku.
  • 2
  • 0
ja???
j
Tu gribi iznīcināt veselus 500 000 Latvijas iedzīvotāju? Apm. tik daudzi ir kristīti katoļu baznīcās mūsu valstī.
  • 1
  • 0
Lapa
L
Pārdomā pats pirms drukā, ka nesanāk atbildēt par drukāto!
  • 1
  • 0
lux -brīvdomātājs
l
Pilnīgi piekrītu. Turklāt, lai es radinātu savus bērnus pie klasiskās mūzikas, man nav vajadzīga t.s. Kristiešu palīdzība. Nācies jau vairākkārt atkārtot, latviešu kristieša arhetips Oļiņiete - kad izdevīgi, tad "dieva vārds mutē, kad nē, tikpat cūciski rīkojas, kā visi tie, kurus paši kritizē. Esmu kategoriski pret ticības mācību skolā, ētiku, reliģiju (turklāt visu) vēsturi, kāpēc nē.
Cik smalki
C
Ak, tu stulbā balamute, pirms 2 stundām, 2011.07.22 23:53 +1 -1 vai nezini, ka vesela plejāde klasikas komponistu bija un ir herētiķi. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cik smalks čalis, viņš raksta sievietei- ak tu stilbā balamute... Nav grūti iedomāties kā tāds primitīvs tēviņš izturas pret savu ģimeni. Un tāds lops sēžas pie datora un domā, ka viņam vajadzētu izteikt savu viedokli.
  • 0
  • 0
Ak, tu stulbā balamute,
A
vai nezini, ka vesela plejāde klasikas komponistu bija un ir herētiķi - ei tu ar savām glorijām,agnusiem un nosteriem iesālīties - nezaimo vismaz Dievu, latīņu valodu kropļodama, un savu muļķību un garīgo atpalicību pa visu Latviju izpļerkstēdama!
  • 1
  • 1
Karīna
K
Klasisko mūziku bez kristietības ir grūti un pat neiespējami saprast. Vai tu, piemeram, zini, ko nozīmē requim, credo, agnus dei, gloria, ave Maria, Pater Noster utt. Lai nu kas, bet no klasiskas mūzikas mantojuma mums maz kas paliktu, ja no tā izņemtu visu kristīgo.
  • 1
  • 0
lux-cony
l
Jūs kāds ir pilnvarojis runāt "tautas". Nevienam, kurš pats spēj atbildēt [par sevi, savu ģimeni, neviens nevar atņemt ticību. Darīt vajag, nevis mūžīgi ņaudēt. Tad arī ticība radīsies.
padoms
p
būtu paklusējis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas