Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Pujats: Rezultāts parādīja, cik daudz Latvijā mīt krieviski runājošo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Pujats varēja parēķināt, cik dzelzceļa ešelonus vajadzēs, lait padomju okupantus un vazaņķus nogādātu atpakaļ viņu etniskajā dzimtenē?
Shadow
S
Nabaga Pujats! Šlesers vairs nav Saeima. Kas viņu tagad subsidēs? Jākliedz vien ir ar Gomoru un Sadomu. Varbūt vēl kāds izdzirdēs (svētais Šmits?) un iedos naudiņu lielam auto.
Katoļu krievs
K
""Saskaņas centra" uzvara šajās vēlēšanās mani nepārsteidza ‒ rezultāts parādīja, cik daudz Latvijā mīt krieviski runājošo," pastāstīja Pujāts ---> vai tas neož pēc Rīgā nonākušā latgalieša šovinisma? TIk pat varētu teikt, ka par SC balsoja katoļi, ja jau šī partija Latgalē guva 52 % ....
katolis
k
Kur tu saskati "šovinismu" (vai vispār saproti šī termina jēgu?)? Tā bija vienīgi fakta konstatēšana. Latgalē par SC balsoja tur dzīvojošie krievvalodīgie, kuru Latgalē ir daudz. Sevišķi Daugavpilī, Krāslavā un Rēzeknē. Latgales latvieši bija kūtri vēlēšanu apmeklētāji, jo neredzēja starp kandidātiem savu interešu pārstāvjus. Manā dzimtajā Rugāju novadā, kurš ir vislatviskākais novads Latgalē, nobalsoja tikai 16 % vēlētāju. Latgalieši par krievisko SC savas balsis neatdeva!
  • 2
  • 1
piķis
p
Rezultāts parādija cik ļoti mums vajadzīga balsošana caur internetu! Balsu sadalījums būtu pavisam savādāks, ja pie balsošanas tiktu 2-3 simti tūkstošu ārzemēs dzīvojošu latviešu.
no turienes
n
vinji vareeja balsot veestnieciibaas. tie kas gribeeja.
  • 1
  • 0
lai nu kā, bet
l
mozaikas homofašisti ir vēl ļaunāki par vissliktākajiem sarkanajiem fašistiem un lindermaņveidīgajiem
Vasilijs Tjorkins
V
Beerninj, tev tiesaam vajadzeetu padziivot gadinjus 10 zem vissliktaako sarkano varas, tad varbuut tu saaktu saprast ko muldi. Vai ar fasistiem saskrieties. Tikai nevis ar lindermanjveidiigo izfantazeetajiem reegiem un ne ar tiem karikatuuriskajiem padomju filmu personaaziem, bet ar reaalajaa pasaulee eksisteejuso 1941. gada vaacu kaajnieku, kam rokaas 1898. gada Mauzera sautene un pie taas durklis pusrokas garumaa. To, kursh paarstaigaaja visu kontinentaalo Eiropu, bet sarkanarmiesus lika pie zemes tik briesmiigaas attieciibaas, kas visu PSRS laiku tika ciitiigi nokluseetas. Tu uzreiz iemaaciitos noveerteet demokraatijas prieksrociibas, tici man.
  • 0
  • 0
@
@
+
  • 2
  • 0
Gogi
G
Vecais ķēms vēl joprojām nevar likties mierā. Sen jau laiks viņam dubļu vannas pieņemt, lai ķermenis pierod.
to padomju cenzors
t
Vai tad juuseejie ir paspeejusi ieviest politisko cenzuuru un ja saak komandeet, kursh un ko driikstees rakstiit?
  • 0
  • 0
to Gogi
t
Tu identisku komentāru esi ielicis arī delfos. Kāpēc tu tiražē savus komentārus?
  • 0
  • 0
Человек
Ч
Latvija ir mūsu dzimtene un mūsu valsts Tiem, kam nepatīk, lidmašīnas joprojām uz ārzemēm lido regulāri.
necilveeks
n
naida kurinaataaj celovek, visvairaak nepatiik tev. sajaa sakaraa atgaadinu, ka vilciens uz Maskavu joprojaam iet regulaari. kaapeec neizmanto iespeeju? tur nav pancergrenadieru marsu un vispaar ir briiniskjiigi, ne taa kaa briesmiigajaa Latvijaa kur tevi nabadzinju apspiezh un moka.
  • 0
  • 1
kis
k
Izbeidziet taču par to uzvaru: vēlēšanās uzvarētājs ir tas, kas saņem 50% +1. Mums jau ilgu laiku vēlēšanās nav bijis uzvarētāja. Bet šoreiz beidzot situācija ir cita: latviskās partijas ir skaidrā pārsvarā, turklāt bez oligarhiem (atskaitot vēl daudzos slepenos rokaspuišus, nerunājot par ZZS zušiem un trušiem). Tas pats par sevi vēl nav pamats uzplaukumam, bet tas ir skaidrs pavērsiens. Un zaudētāji ir tie, kas nav pārvarējuši 5% barjeru. Kas te varētu būt neskaidrs?
Nav tiesa!
N
Rezultāts parādīja cik ļoti aplami rīkojās LPP svētietēvi pamezdami kanceles un sludinādami atbalstu amorālam, brutālam buldozeram..
necilveeks
n
naida kurinaataaj celovek, tu esi tas kam te nepatiik. sajaa sakaraa atgaadinu, ka vilciens uz Maskavu joprojaam kursee regulaari.
  • 0
  • 0
jauki
j
PSRS bija gimenes-vertibas ES nekaduvertibu gimenei visi izzskirti pa pasauli haoss skiras-precas-neprecas-dzivopa-jaunam-kapitalisms-visu-sagrauj-gimenes-dzivi nekadi-dievi-nelidz-bardaks-dzive nekad nebus ta ka bija psrs latviesi dzivoja-dzimtene-priecajas-tagad-asaras-zem-zidu-vadibas-......
Kremlja tornja zvans
K
Arii PSRS cilveeki skjiiraas, ja gribeeja, bet baznica sedeeja savaas kulta eekaas un nekomandeeja sabiedriibu kaa jaadziivo. P.S. Pats esi dziivojis PSRS? Cik gadu bija 1991.g.?
  • 1
  • 1
ned...s
n
brauc un dzīvo cik uziet, bet te nekladzini, vērtību meklētājs.
  • 3
  • 0
zvirbulēns
z
Jāni, zatleristi nošķurēs Jūs malā ar visu katoļu baznīcu, ko nu baznīcu, visu latviešu Valsti!
Gogi
G
Ir tādas sēnes "otsosinoviki", kas aug ar kātiņiem uz augšu. Tavējie šīs sēnes ir sarijušiem pod samije pomidori. lembergam būs nākamos trīs gadus jāsūkā slēpes. Aicinu arī tevi pievienoties.
  • 2
  • 0
Bomzis Vamzis
B
Ak Diena, Diena! Nu kāpēc tu akal tā? - Pujāts runā pamatā par vienu, bet tu akcentē kaut ko citu no garīdznieka teiktā. Atkal nesmuki. Diena, tu tā lēnītiņam pārvērtīsies par Kremļa stabulīti - sēdēsi berjozkā un pūtīsi taurīti kā Tālavijas taurētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas