Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Radzobe neuzskata sevi “par tik nozīmīgu”, lai neietu saņemt ordeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
visādi
v
Es arī domāju, ka gan Hermaņa, gan Radzobes viedoklis ordeņa jautājumā ir cienījams. Raksts varēja būt daudz drosmīgāks, tas gan. Būtu bijis interesanti uzzināt cien. kritiķes viedokli, piemēram, par uzvedības kultūru teātrī.. Par to, vai gadījumā par Latvijas teātriem kritiķu aprindās nevalda stipri stereotipi un visiem vēl pirms izrādes noskatīšanās jau zināms, kas labs, kas slikts... tādā garā. Bet, kad viņa atzina, ka par kādu labu vārdu reti, reti sadzird paldies, man kļuva žēl, tomēr briesmīgs darbs.
redzait
r
Ar lieliem māksliniekiem ir tā - ja šauj garām, tad pamatīgi garām. Kā Alvis Hermanis ar ordeņa neņemšanu. Tad jau vajadzēja arī no Latvijas pilsonības atteikties, ja reiz slikts prezidents valstij galā.
I.B.
I
Par to Godmaņa ordeni nu tā ir, kā rakstīts- degradēšana. Domājuu, katram normālam latvietim, arī saprotams, kāpēc Doroņina- Lasmane negribēja to. Vai daudz, tagad, gribētu no Šķēles, Lemberga, Šlesera vai Kalvīša rokas , saņemt NOVĒRTĒJUMU, kaut ordeņa veidolā? Vispār jau daudzi SKRIEŠUS skrietu. Diemžēl.
es
e
morda prosit kirpiča. :) Vai tad tagad par lekciju lasīšanu un kritizēšanu dos ordeņus? :D :D :D es arī gribu vismaz desmit.
Tā ganI
T
KĀDS diena.lv jautājums kritiķei Radzobes k-dzei, tāda ir viņas atbilde... Ne jau prezidents piešķir ordeni, bet gan Ordeņu kapituls ar n-tajiem cilvēkiem LEMJ, kam dot ordeni! Jo līdz ordenim ir padarīts milzīgs darbs- teātra zinātnes apskaidošanā un teātra vēsturei veltītu grāmatu radīšanā. Apbalvojums neseko vienkārši labam cilvēkam ( tas arī ir, bet debesīs vai pēc nāves), bet konkrētam, paveiktajam darbam. Tātad pelnīti saņems ordeni!
mja
m
nu ordeņus jau dala dala, arī rēzijai, re, iedevuši.. es gan rēziju nekā citādi neatceros kā vien ar atpogātu blūzīti un apšļukušiem cicīšiem... bet māksla! un radzobe, savukārt, kritiķe, kā saka, laba visos laikos
Erela
E
Ordenis tika dagradēts jau tad, kad to piešķīra Godmanim. Par ko lai tagad piesmietā Latvija dod ordeņus?!
Vizma
V
Nu, Silvucim jau vienmēr paticis varai pakaļā līst. Jau kopš padomju laikiem.
stars
s
APSVEICU ! Līdz ordenim ir padarīts milzīgs darbs- teātra zinātnes apskaidošanā un teātra vēsturei veltītu grāmatu radīšanā. Apbalvojums neseko vienkārši labam cilvēkam ( tas arī ir, bet debesīs vai pēc nāves), bet konkrētam, paveiktajam darbam. Atskabargaina personība, dikutabls recenzentes atstātais mantojums, neaprēķināms emociju liesmojums, kas pārvēršoties rakstveidā var kļūt nepieņemams, aizvainojošs, iznīcinošs. Spilgta personība, kas manprāt, daudz ziedojusies teātra zinātnes labā, un, kurai ir tiesības arī kaut ko prasīt un saņemt pretim. Muļķīgs un pazemojosšs laikraksta DIENA uzstādījums - beziemesla prātuļošana, kā būtu, ja būtu. Salīdzinājums ar Alvi Hermani šeit pilnīgi nevietā .Kāds tam iemesls? Sanācis murdziņš, kā reiz sacījusi pati Silvija Radzobe.Bet varbūt, ka sveiciens no kāda kolēģa. Vienalga- ziņa laba un, kā saka, lugas nosaukums "Gals labs, viss labs".
maks
m
kur tad mugurkauls ielikniitim, ko? par savu riiciibu Alvim - 2 ordeni!!!
dsdscds
d
Es arī neuzskatu Jūs par tik nozīmīgu
Ilze
I
Radzobes kundze uzskata, ka visiem jāuuzina, kā viņa uztver savu nozīmīgumu, jo kā savādāk to kāds uzzinās. Liekulīgs raksts. Viņa aizmirsa vēl dažus, kas atteicās, piemēram Mildu Lasmani.
Q
Q
Šī plašākām masām nepazīstamā kritiķe kaut ko nepadalījusi ar Hermani, tāpēc tagad zīmējas uz viņa fona. Izskatās, ka arī Zatlers atradis domubiedri ;) Par šādu gājienu vien viņai tik augsts novērtējums ... nu nezinu, nezinu.
ak
a
nepatiikama kundziite
SS Panzergrenadier
S
Varu uzurpējusī žīdu-komūnistu un viņu pakalpiņu kliķe ir diskreditējusi gan šo valsti gan arī tās apbalvojumus! Visu cieņu Lidijai Doroņinai - Lasmanei, kura šo viņai piešķirto ordeni atdeva prezidenta pils vārtu sargam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas