Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Rammstein koncerts ūdensvada avārijas dēļ aizkavējās par pusstundu; VUGD: koncerts jāpārtrauc!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e.
e
Gribētu gan redzēt, kā VUGD iestāstītu 10000 Rammstein faniem, ka visiem tagad mierīgi jāiet mājās, jo koncerta nebūs. Un nevajag neko demolēt, un visi tagad mierīgi ar kājiņām uz mājām. Pieļauju, ka tā nav naudas lieta no rīkotāju puses, jo naudu par biļetēm atpakaļ diezgan droši varētu nedod, jo ir tāda lieta kā nepārvaramas dabas apstākļi. Proti, koncerta organizētāji nekādi nevar ietekmēt ūdensvada neplīšanu kaut kur Rīgā, un to, ka VUGD tādēļ iespītējas un neļauj rīkot pasākumu.
Человек
Ч
Nu tu runā kā ista lauku seja. Kauns klausīties. Sūda vērti tie tavi vācieši ar visu savu gudrību, karu pazaudeja. Vot!
zemnieks
z
Buss ,ja Tu būtu koncī bijis ,tad redzētu ,ka VISAS dekorācijas bija no METĀLA .Uz skatuves PLASMASAS nebija .Izpildītāji nav PAŠNĀVNIEKI .Ir notikuši virs 20 koncertiem .Viņi stāvēja metra atālumā no tā uguns metēja .Sejas uguns metējus viņi izmanto jau gadus septiņus .VIŅI zina ko dara .
Buss
B
Bērnudārzs ... tie kas norej VUGD VUGD pienākums ir rūpēties par drošību un to viņi arī dara! Lai cik droši un perfekti viss būtu, vienmēr pastāv iespēja kaut kam noiet greizi - tāpēc arī ir drošības tehnika. Ja ugunsdzēšanas tehnika nedarbojas, tad potenciāli bīstams pasākums notikt nedrīkst! Interesanti vai pats Rammstein zināja, ka ugunsdzēšanas sistēmā spiediena nav? Interesanti kāds būtu viņu viedoklis - vācieši zin, kas ir kārtība un kam jābūt.
zemnieks
z
IDIOTI ir daļa komentētāju .Uguns metējiem izmanto DD.Ja deg dīzelis ,ir AIZLIEGSTS dzēst ar ŪDENI .Dīzels ir vieglāks par ūdeni un peld pa virsu ,dzēšot ar ūdeni ,palielinās degšanas platība .
!
!
Rīgas Ūdens taču algas priekšniekiem maksā kā Rietumeiropā, nu tad lai arī fiksi visu izdara.
kkk
k
Tas nozīmē, ka par iesildošo grupu vajadzēja ņemt Skyforger, jo tās līderis ir bijušais santehniķis...
atkal tas pats
a
diemžēl arī VUGD nodarbojas ar politiku, lai politika nenodarbotos ar VUGD... smieklīgi...
Latvijas VUGD ir idioti?
L
To, kas notika arēnā Rammstein koncī, KATEGORISKI NEDRĪKST DZĒST AR ŪDENI!!!
wk
w
Fantastisks koncerts un fantastisks atbildīgo institūciju ierēdņu trulums un aprobežotība! Ko nesaprotam to noliedzam un aizliedzam! Sodīt vajag Rīgas ūdens daudztūkstoš latu algu saņēmējus, kas 20 gadu laikā nav gribējuši nodrošināt Rīgā tādu ūdensapgādes sistēmu, kas nodrošinātu stabilu ūdens padevi jebkādos apstākļos! Lūk ko vajadzētu sodīt ar patriekšanu no siltajiem krēšliem treknajā pašvaldības uzņēmumā!
civilās aizsardzības dembeli
c
Un piekrītu šim: Kāda tur dzēšana, ja sāktos ugunsgrēks, VUGD vajadzētu sākumā evakuēt visus un tikai tad sāktu dzēst. No VUGD teksta sanāk, ja sākas ugunsgrēks viņi skrien iekšā ar šļūtenēm un dzēš uguni vienlaicīgi maisot cilvēkiem evakuēties. Šajā gadījumā ir svarīga evakuācijas caurplūde uz izejām nevis ūdens spiediens sistēmā. Tas kas notika Krievijā, bija problēmas ar caurplūdi kur visi metās uz vienīgo izeju.
civilās aizsardzības dembeli
c
vispār jau VUGD reāli blefo un tiešām demonstrē aprobežotību, lai izrādītu tautai, ka rūpējas... cik zinu, tad pirotehniku un ugunsmetējus ar degvielu nemaz nedzēš ar ūdeni!!!! un nedrīkst to darīt ar ūdeni... ;))) tāpēc ūdens padeve šāda šova ugunsdrošībai bija špicka, jo gatavībā bija jābūt pulveriem, putām u.c. ķīmisku aizdegšanos dzēšanas līdzekļiem... bet ne ūdenim
V
V
1) Šī grupa ir Nr.1 specefektu drošības jautājumos. Grupas līderis pats ir pirotehniķis. Viņi ir profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi līdzīgu šovu radīšanā; 2) "Rīkojums par darbības apturēšanu izdots īsi pēc koncerta sākuma." - idiotismus latvensis.
Klementīne
K
Ja šajā ļembastā kautkas noietu greizi, un būt kaut daži simti līķu, kā bērneļi aurotu uz ugunsdzēsējiem, ka vispār pieļāva koncertu... Latvijas sabiedrību kopumā raksturo infantīla vērtību izpratne: īslaicīga rupja kairinājuma un seklas baudas dēļ šķiet pieņemami riskēt ar savu un līdzcilvēku dzīvību... Tāpat rīkojas nolādētie dzērāji un narkomāni, sēžoties pie stūres. Tāpat gatavs rīkoties vesels bars "koncerta" apmeklētāju, patiesībā atrofētu un notrulinātu jutekļu kairinājuma meklētāju.
Klementīne
K
Skaidrs, ka tā ir provokācija, pret vokāli instrumentālo grupu Ramstein. Kādam ļoti negribējās, lai šie agresīvie sveš-zemnieki Rīgas pavārtē izkliedz savas provokatīvās rupjības un mežonīgi ārdās, rotaļājoties ar uguni tiešā un pārnestā nozīmē. Kā reiz teica pazīstama čigāniete, kas prot ij rozi atburt, ij nedzīstošu brūci sadziedēt, ij kārtis izlikt, - NEJAUŠĪBAS NENOTIEK. Tāds bardaks valda tikai cilvēku pasaulē. TUR AUGŠĀ viss notiek pēc stingram likumsakarībām. Tikai cilvēki nevienmēr tās spēj saskatīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas