Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reizniece-Ozola izstājas no Lemberga vadītās partijas Latvijai un Ventspilij

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) uzrakstījusi iesniegumu par izstāšanos no Ventspils mēra Aivara Lemberga vadītās partijas Latvijai un Ventspilij, aģentūrai LETA apstiprināja ministres padomnieks Arno Pjatkins. Tuvākajā laikā ministre nodošot iesniegumu par iestāšanos Latvijas Zemnieku savienībā (LZS).

Par plāniem pievienoties ZZS ietilpstošajā Latvijas Zemnieku savienībā Reizniece-Ozola ieminējās jau oktobra sākumā.

Reizniece-Ozola iepriekš aģentūrai LETA atzina, ka LZS ir politiķes pārliecībai tuvākā partija, turklāt tā ir ar bagātu vēsturi un plašu pārstāvniecību. Politiķe saskata iespēju šo partiju pārveidot par modernu un dinamisku politisko spēku.

Vaicāta, vai Reizniece-Ozola ar laiku varētu kļūt par LZS vadītāju, viņa atzina, ka šis jautājums patlaban nav aktuāls, jo esošais partijas vadītājs Augusts Brigmanis ir saņēmis mandātu turpināt vadīt LZS. "Šajos pārmaiņu laikos ir svarīgi, ka partiju vada pieredzējis vadītājs," piebilda politiķe.

Tāpat Reizniece-Ozola pauda pārliecību, ka ZZS ietilpstošajām partijām arī turpmāk ir jāturas kopā un kopīgiem spēkiem jācenšas mainīt partiju apvienības tēlu, kā arī ir jāvienojas par jauniem darbiem.

Vaicāts par Reiznieces-Ozolas iespējām vadīt LZS, ņemot vērā, ka statūti paredz, ka uz partijas priekšsēdētāja amatu var kandidēt biedri, kuri politiskajā spēkā ir vismaz divus gadus, Brigmanis iepriekš žurnālistiem norādīja, ka šajā kontekstā nav aktuāls jautājums par partijas vadīšanu. Taujāts par iespēju mainīt partijas iekšējos noteikumus, politiķis pauda, ka nav gaidāma statūtu maiņa. Balsojums par LZS priekšsēdētāju gaidāms nākamgad.

Lai politiķe iestātos LZS, no procedūras puses pirmais solis būtu izstāšanās no partijas Latvijai un Ventspilij, kur viņa ieņēma valdes locekles amatu. Tad Reizniecei-Ozolai jāiestājas kādā no LZS nodaļām, par ko lemj partijas attiecīgā struktūrvienība. Pēc tam šis lēmums jāapstiprina LZS valdei.

 

Top komentāri

>:-)
&
Parasta lieta . Ieslēdzot gaismu virtuvē , tarakāni , kārtējo reizi pārgrupējas , salienot kur pagadās :D Apnicīgi kukaiņi ar vienu instinktu , PIERĪTIES .
nekauņa
n
Reizniece izgājusi jaunās medībās ?
es nezinu
e
vai vārds ''tarakāns'' te būtu īsti vietā: man viņa liekās drīzāk jauna bezjēgas ambicioza un mazkompeteneta sieviete kas pieradusi ka viss viņas dzīvē notiek kā pati vēlās....Bet tā nenotiek pat karaļiem....Tagad var nākt rūgtas mieles....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas