Laika ziņas
Šodien
Migla

Rekšņa: policistiem jāapsargā biroji nevis spēļu zāles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Starp citu. 24 stundu režīmā strādā arī medmāsas. Un, protams, piepelnas vēl citur - ne jau no labas dzīves. Tomēr, vai tas ir normāli? Par Rekšņas teikto - vai tiešām politiķiem, kā arī dažādiem izbijušajiem un vēl esošajiem priekšniekiem nav ienākusi prātiņā doma, ka normāla alga ir jānopelna vienā darba vietā par vienu slodzi?
ivs
i
Beidzot pateica, ko domā.Nebija laikam referenta sagatavota runa.Biju par viņu labākās domās.
aliments
a
kāpēc bijušie dažāda ranga priekšnieki, regulāri piestaigā uz pentagonu?
mjaa
m
nesapratu ... Kāds sakars spēļu zāļu sargāšanai ar ētiku?
Oskars
O
Policisti apsargā Latvijas ZAGĻUS-BANDĪTUS-IZSAIMNIEKOTĀJUS , bet ko apsargā Latvijas ARMIJA ....??????!!!!!!!
Krustpaps
K
Rekšņa pateica, ko domā - glupi, bet patiesi, no sirds tā teikt. Sūdi un lieli ir ar "mūsu policiju"....
jānis
j
njā, atziņas pērle - nevajag sargāt vietas, kur atrodas nauda. varbūt vajag sargāt komposta kaudzes, jeb skudrupūžņus. vienīgā problēma, ka maksā tikai un vienīgi par vērtību apsardzi....
Ēriks
Ē
Vai kādreiz prātīgais Rekšņa izkūkojis prātu? 1) NAV normāli, ka policists spiest strādāt ārpus pamatdarba lai izvilktu dzīvību, 2) Kāda veidā strādāt spļu zālēs tiek pārkāpta ētika?! Spēļu zāles ir likumīgs uzņēmējdarbības veids bet valsts aizsardzība pienākas JEBKURAM kas rīkojas saskaņā ar likumu. Ja tiktu ierosināts mainīt likumdošanu, aizliegt spēļu zāles/azartspēles, es būtu tikai par, bet kamēr likums to atļauj, neviena patika vai nepatika pret kādu uzņēmējdarbības veidu nedrīkst būt par pamatu toas atteikties apsagāt. 3) Kāpēc Rekšņa uzskata, ka Policija nedrīkstētu strādāt tur kur ir nauda? Kur tad, ja ne tur kur tā ir, ir vajadzīga apsardze? Ja Rekšņa baidās, ka ievērojama Policijas daļa pamatu pamatos ir negodīgi, un kritīs kārdinājumā, tad mums ir daudz lielākas problēmas, kā dažu spēļu zāles apsargāšana vai neapsargāšana!
ekharts
e
Tikko dzirdēju,ka Krievijā ,reorganizējot miliciju,no 1.marta būs policijas vienības.Viena policista alga būšot ap 45000 rubļu vai apm.800.ls.Vai mūsu politiķiem nevajadzētu apdomāt,ko viņi ir sastrādājuši 20.g.laikā,lai mūsu policistu algas nevarētu nodrošināt normālā līmenī?(Tas attiecas ne tikai uz policiju,bet uz visu valsti)
vispārējo zinātņu eksperts
v
Bet vienalga,Rekšņa kungam ir sakarīga domāšana un pieredze,kas var palīdzēt uzlabot Policijas darbu,bet Sūnas kungs nevis labvēlis un darba uzlabotājs,bet tipiosks intrigants,demagogs,meļis,uzpūtīgs nejēga,tādu gan vajadzētu no Policijas darba organizācijas un problēmu risināšanas turēt vismaz vairāku kilometru attālumā.
S
S
Cik vajag izdzert un ko vajag dzert lai tā murgotu? Valstī jāizskauž noziedzība un nebūs jāsargā nekādi biroji. Kurā valstī vēl policija sargā birojus? Tikai idiots to var pateikt! Palasiet likumu par policiju - vai tad tur ir biroju sargāšana paredzēta?
egils
e
“Normāli, ja policists no darba brīvajā laikā sargā kādu biroju, bet viņam nevajag apsargāt vietas, kur atrodas nauda,” norādīja J.Rekšņa. A ko darīt, ja ēst gribās !? man grūti atrast pieklājīgus vārdus, lai komentētu šo citātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas