Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Repše nāks klajā ar priekšlikumu, kā ierobežot nelegālo nodarbinātību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andris B.
a
Ja pareizi saprotu, tad tiem, kas tagad saņem algu aploksnē, vecumdienās nebūs iebildumu saņemt nevis pensiju bet sociālo pabalstu.
Protams...
P
... L.B. , te jau arī ir runa par drakonisku mēru - nelikt pie darba, kamēr nav papīri kārtībā! Nevis papīrus sākt formēt trešajā dienā pēc VDI apciemojuma. :) Bet, kad palasa komentārus, kuros vairākums brēc, ka mums pienākas tas un šitas, bet nodokļus lai maksā Puškins... :(
I.B.
I
JA NEPIESPIEDĪS DRAKONISKIEM PAŅĒMIENIEM -Latvijā nodokļus NEMAKSĀS, lai kāda izmēra tie būtu! Samaitātības pakāpi vēl lielāku padara LIELĀKO KRETĪNU piemērs!
Jukums
J
Cik reizes var atkārtot - mainiet taču beidzot neloģisko, netaisnīgo un lielā mērā krīzē vainojamo nodokļu sistēmu!!! Ieklausieties ekonomista Hadsona viedoklī - viņš ļoti labi visu ir pamatojis. Tomēr, valdošie labējie kā nevēlas, tā nevēlas neko mainīt, jo viņiem pastāvošā postošā situācija ir izdevīga. Mainot nodokļu sistēmu, atkritīs vajadzība šmaukties ar aplokšņu algām, nodarbinātību u.c.. Taču šie fragmentārie Repšes, Circenes priekšlikumi ir salīdzināmi ar mēģinājumu sildīt ūdeni tikai vienā baseina stūrī, bet neko nemainīt kopumā.
Haris
H
Fantastisks ņerkstošu bauru bars!:)) Varbūt patiešām esam unikāli? Nu, NEKAS nav labi.
Kergers
K
Uz Marsa jorojām turpinās viesuļvētra!!!!
targash
t
Jūs tak deklarējāt, ka nodarbinātība būs rūpe Nr.1. Tad arī jāstrādā, lai sasniegtu izvirzīto stratēģisko mērķi. Vēl viena birokrātiska figņa radīs papildus darbu birokrātiem, nevis veicinās nodarbinātību valstī. Repšes k-gs, nav tie laiki, kad pa būvobjektiem varēja atrast tūkstošiem nelegāli nodarbinātos. Būvobjekti stāv tukši un pamesti.
Utopists
U
Varbūt uz Marsa dzīvojošie marsieši, strādā tikai tāpēc, lai samaksātu 80% nodokļus un darītu laimīgu savu valdību. Uz Zemes tā gluži nav, cilvēki tā nevar - viņi grib dzīvot. Tā kā jāpārbūvē jahta par kosmosa kuģi un jācērt mājās!
pzd
p
nedzirdeeji? Segliņš teica , ka ņems mutee...
Toms
T
Nu tad beidzot! Tik vienkārši un loģiski!
Priekšlikums Nr.1
P
Jāatceļ pensiju samazinājums!
:)
:
Eu,da viennreiz saprotat....,,,samaziniet nodoklus un tad cilveeki vinus maksaas,lai justos tiiri likuma priekshaa,maacaties no citaam valstiim,...un tautas ticeejumiem"labaak zile rokas,nekaa ........:),jo vairaak gribeesiet atnemt,jo vairaak cilveeki sleeps.....
Kabans
K
Šim lopam kaut kā nesatrauc 20% bezdarbs. Kaut gan ja ir jahta un 3. sieva, tad varbūt dzīve izskatās savādāka. It īpaši ja staigā ādas uzvalkā.
Lelle
L
Vai Tu domā ka tie, kas tagad strādā par vēdera tiesu pie pusputējušiem uzņēmējiem(īpaši laukos), labāk to maizi prasa no valsts kā soc. palīdzību. Nudien jums būtu jābūt superpriecīgiem par katru nodarbinato, ka nebrauc pron un vismaz nestāv pašvaldībā ar pastieptām rokām pēc pabalstiem. Atjēdzieties taču!!! Nu toč kā ar maisu sisti!
Lelle
L
"Vairākos uzņēmumos joprojām darbu izpildē tiek iesaistītas nelegāli nodarbinātas personas, reģistrējot tās tikai tad, ja valsts institūcija ir veikusi pārbaudi darba vietā. Tādējādi daļa uzņēmēju turpina graut jau tā trauslo valsts ekonomiku, kā arī kropļot godīgu konkurenci, jo ar savu pretlikumīgo rīcību šādi uzņēmumi rada sev ievērojamas un nepelnītas priekšrocības, salīdzinot ar uzņēmumiem, kuri ievēro valstī esošos normatīvos aktus,” saka E.Repše." Einār, Einār, būtu nu labāk priecājies, ka tā daļa uzņēmēju neļauj saviem līdzcilvēkiem badā nomirt!!! Un priecājies, ka te vēl ir palicis kāds uzņēmējs, ja tā turpināsiet kā tagad, drīz visi aizmuks.Nolaidies nu, lūdzu, no saviem augstumiem un apstājies, beidzot, uz zemes, citādi jūs tautu dzenat galīga pakaļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas