Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Repše nesteigsies atbildēt Vienotībai par savu nākotni - palikt partijā vai veidot jaunu spēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesaprotu
n
Kur tur Kristovskis kādu uzbrukumu saskata? Ir cilvēku kopa, kam līdzīgi viedokļi. Tie viedokļi nav līdzīgi Vineotības viedokļiem, bet tak neviens no tās kopas Vienotībai pāri nedara un to bez pamata nekritizē. Patiesībā - praktiski taču nekritizē nemaz. Tagad atliek gaidīt, kad šī kopa nāks klajā ar kādiem priekšlikumiem Latvijs attīstībai. Ja priekšlikumi būs labi, tas tak būtu labi arī Vienotībai. Varētu tos likt lietā Latvijas attīstībai
iesaka
i
Vai tam divkājainam lopam pat nebija kauns lielīties, kā viņš apzaga tautu ar repšikiem.Varētu jau pēc nopelniem piespriest nāves sodu vai nolinčošanu,bet Pēters jau augšā tādu slepkavu neņems pretim,atliek tikai 150 gadi cietumā.
j
Jā, caur Repši šķeļ jau tā nedrošo savienību...vēlēšanās būs sū.... Krievi uzdarbojas ..un kur tad Repšes parāda miljons, ar viņu tagad var visus krievu iecerētos caurumus aizbāzt....
Clash
C
Nesteidz draugs, padomā......
ak vai!!!!!!!!
a
Vīņš vispār var nesteigties, nevienam viņu nevajag, arī miljona vairs tautai nav, jo visu nokonsolidējis repšuka draugi lāčuks un sarkanmate...
pamela
p
Šķiet tiek sakopoti jau laicīgi visi spēki lai nākošās vēlēšanās Vienotībai neļautu uzvarēt.Tiks viss darīts lai SC tiktu pie varas un te nu Kremlim ir jāizdomā citas metodes ,t.i., lai arī latvieši tiktu pamatīgi sašķelti.Kas neizdevās gluži labi ZRP ,taps pasūtīts Repšem. Visai nožēlojami!
ddt
d
Žurnālīti IR nebūsi pārlasījusies, ka visur Kremlis rēgojas? :D
  • 1
  • 1
Fiksais
F
Strīpainā āksta problēmas precīzi aprakstījis Lato! Žetons viņam! Ceru kā šis strīpainais klauns drīzumā pavadis laiku kādā centrāltirgus tunelī ubagojot!
Ivars Graudums
I
Mani vienmeer nodarbina doma,ka nav labi ja valsts neizmanto Daugavas lielo uudensspeeku. Kaads nesen komentaaraa ieminejaas, ka vareetu buuveet speekstaciju pie Jeekabpils.Vai tad Repshe nevar ierosinaat tadu pasaakumu? Daugavas liiklochus aiz Daugavpils jau juus gribat taupiit. To es pat varu saprast, jo skaistos krastus tur vareetu izmantot tuurismam. Bet speekstacija buutu labaaka nekaa nedroshais kodolreaktors Lietuvaa ar visaam taa probleemaam.
vilis
v
Nekas sadevām Eināram internetā pa purnu.Bišķi pierāvās.
Pendelis
P
Nāc, Einār, nāc! Ļaudis jau slēdz derības, pēc cik mēnešiem tev tas atkal apniks.
Dundukovs
D
Aicim hūte piestāv labāk nekā Einim!Es naivi cerēju, ka Einārs ieies vēsturē kā otrais izcilākais latviešu gleznotājs pēc Purvīša, vai 2. lidotājs pēc Cukura, bet izrādaās,ka Napoleona sindroms ir stiprāks par visu!
edgars
e
Ar katru viņa uzstāšanos tiek kaitēts premjera V. Dombrovska prestižam, radot iespaidu, ka valdības vadītājs nespēj nodrošināt būtisku Ministru kabineta pienākumu izpildi. ============= Tā nu gan ir taisnība. Līdz ar to šī šantāža turpināsies. Kā to var neapjēgt?
he!
h
Savulaik jaunlaicēni cūciski izturējās pret Repši, tad tagad iespēja dabūt atpakaļ! Āboltiņai ir ko satraukties!
latvietis
l
Jā pārgudrīši un bezsmadzeņu būtnes jau uzsāk uzbrukumu E.Repšem, bet ne kas ,Einār ,turies Latvijā daudzi ir ar tevi un tic tev.
Q
Q
Tieši tā.Es arī nevaru saprast kāpēc repšem pievērsta tik liela uzmanība. Darba devēji naudu nav žēlojuši lai uzfrišinātu šo klaunu. Pazudis cirvja ģīmis,ir iemācīts smaidīt. Leksika sakopta . Melno spēku,dēmonu vietā ir brīnišķīga frāze<es un mani draugi>. Forma ir uztjūnēta,bet kā ar saturu?
  • 2
  • 2
Janka
J
Lieta tā ka daudzi saprot, ka "vienotība" unDombrovskis jau ir politiski līķi, tikai vēl tik ļoti nesmird, lai arī pēdējam muļķim tas būtu skaidrs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas