Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Repše: Valsts kontroliere mulsina sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Haraldam
t
Vecais VDK salašņa ,ne Eināriņam būtu kas špricejams,bet tev pašam,lai pasauli redzi laut 1X gadā rozā krāsās.Nu jau tas marsiānisms ir pārgājis un stipri pir TP un VK Pūcītes.Valsti vairs neredz,tikai sevi uz Marsa.
KLM
K
Jūs par to tipu,kurš tos no pabalstus no EU parlamenta centās izkrāpt ?! ......................................................... ............................................................ .................. Iespējams, ka ne par to tipu - par tiem tipiem,kuri ne tikai centās, bet apzaga zīdaiņus Bērnu slimnīcā.... P.S. Piedodiet, ja atbildu cita vietā - kā pats norādījat, es tāds jūtīgs,un, atkal runājot klišejās, domāju, ka aplaupīt bērnus ir daudzkārt zemiskāk,nekā censties izkrāpt naudu no EU......
Literary Donkey
L
Sigurnija Vīvere filmā, arī uzņemšanā lieliski tika galā/palika dzīva, strādājot blakus un/vai kopā ar gorillām, -- nu, Sudrabas lomu Sigurnijai... Režosoriem jau patīk mazliet estētiku idealizēt, nbet jēdfzieniskā atbilstība trāpīta labi.
Andris
A
who cares » Andris 16:10 ...bet, diemžēl, alternatīva ir muļķi zagļi... -------------------------------------------------- -- Jūs par to tipu, kurš tos pabalstus no EU parlamenta centās izkrāpt?!
Sabiedrība
S
Jūtos galīgi samulsusi, sarkstu un bālēju, paduses svīst un ož, kājas ļogās, čurāt gribās, vēderā griežās, ak, mans mulsums:)) Manuprāt, ka Einārīti visvairāk gan satraucis Sudrabas rīta kafijas tekstākas cits - marsiešu pieminēšana. Viņš pats jūtas atmaskots un viņa sarkanās planētas strīpainīši arī. Vispār jau, ja ciešāk ieskatās, Einārīts pēc tāda avatara izskatās, arī strīpains, šauriem vaigu kauliem, pat frizūra līdzīga. Kā tas Kamerūns iedomājās filmu pēc viņa līdzības uzņemt. Bet Ingunas lomu uzticēja Sigurnijai Vīverei:))
Nu
N
Tā jau ar katru notiek, kad atmasko. Ar marsiešiem, venēriešiem un arī zemiešiem.
dermantīns
d
..''Turi muti'' (Līdaka)..un vienreiz saproti ka nesi ne gudrākais..ne vienīgās taisnības nesējs..ne galu gala manuprāt Jp interesē valsts izaugsme..vienkārši DIVKOSĪŠI JŪS ESAT!!!! Tāpat kā visas citas tā saucamās partijeles!!!..ar TP=tiešām Siāmas dvīņi!!!
Man patīk
M
Atlika vecajai palaidnei marsiešus pieminēt,Einaram uzreiz spalvas gaisā.
targash
t
Mulsina sabiedrību. :) JL domāja, ka viņiem ir ekskluzīvas tiesības uz mulsināšanu. :)
Terorists
T
Mīļais cilvēciņ es neatbalstu ne Lielo Andri ne arī bijušos un esošos politikāņus.Tieši pateicoties viņiem Latvija atrodas tagad tur kur viņa ir. Bet tā ir visas Austrumeiropas liksta kad pie varas nonāca bijušie kompartijas un komjaunatnes lai arī kā vņus sauktu darboņi. Un ja jūs saucat šos putnus par politiķiem tad tā ir jūsu izvēle,bet manās acīs šie ir tikai nemākulīgi,netālredzīgi ampelmaņi kurus no politikas būtu jātur lielā attālumā.
lno
l
Būsi pirmais, kurš atbalstīs kārtējo Kampēja projektu ar Sudrabu priekšgalā?:)
Terorists
T
Jā kāda vēstures sakritība.Bijušais Latvijas bankas prezidents pameta amatu un sāka nodarboties ar politiku un mesiānismu un kritizēja visus un visādus. Bet tagad kad VK sākusi kritizēt Mesiju un taisās atņemt Mesijai neizdevušos lomu, šamējais sācis konvulsijās raustīties un kritizēt Sudrabu kad šī tā nevar lūk darīt jo esot ierēdne. Nu ko lai dara Einārī tā politiķa maizīte ir ar rūgtu piegaršu un visu laiku jāgaida kad tik kāds cits nenāk vietā un neizdevušos politikāni un Mesiju neaizsūta uz vēstures atkritumu kasti un neieņem viņa saldo un sirdij tik tuvo iesildīto beņķīti.
nnn2
n
TIK EINĀRAM VIENĪGAJAM TAISNĪBA ŠAI VALSTĪ,EJ TAK...
Sudrabas advokātam
S
Bet 2010. gada 20. janvāris, 12:56Vispār interesanti kāpēc Sudraba savā pieteikumā ST ietver tādu iestādi kā prezidenta birojs, bet neietver KNAB un Prokuratūru? Vai šīm iestādēm un to neatkarībai drīkst samazināt finansējumu? Vai premjera birojs ir kaut kā citādi sliktāks par prezidenta biroju? Tātad te tiek lobētas dažas valsts institūcijas. Interesanti gan, ka viena no tām ir mazspējīgais ombuds ar Apsīti priekšgalā- pilnīga mazspēja cilvēku aizstāvībai un Gulbja piemērs tam ir vistiešākais pierādījums- izmocīja cilvēku pa cietumiem dēļ Vaškevica un palaida ? Vai tas bija tiesiskuma un neatkarības piemērs! Uh, ši merkantīlā Sudraba. Laikam nauda aptrūkusies lai dotos pārrobežu braucienos pie sava Stepašina. Atkal uz Baikālu! 2010. gada 22. janvāris, 15:49>zvirbulēns Nū…Es te esmu proponējis, ka rakstu tikai to ko domāju. Lidz ar to piedod, bet… Tu kādu Sudrabas revīzijas ziņojumu esi izlasījis? VK mājas lapā ir…Manuskripti un folianti uz 200 lpp .Palasi… Nu var jau pateikt, ka pastāv risks, ka ir nelikumības. Bet kurš tad Latvijā to bez VK revīzijām nezina ? Tad ir vispārīgs paziņojums par trūkumiem, nepilnībām un tā tālāk un tā joprojām. Priekš preses izcili, bet prokuroram ar to nav ko iesākt…
Haralds
H
Māsiņ, atkal neiešpricējāt zāles Einaram no 5. palātas! Viņu taču mulsina Mēness fāžu maiņa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas