Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Riekstiņš aicina Dombrovski organizēt reģiona premjerministru sanāksmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Financialis
F
Jūs jau tik daudz reižu esat par to mēslaino bomi un dzīšanu komentāros izteicies, ka būtu beidzot laiks pašam to bomi paņemt un dzīt! Galvenais dodiet ziņu kad dzīšana notiks - gribas paskatīties ... Nu ne ar ko no oranžajiem neatšķiraties - pilnu informācijas lauku ar solījumiem padzīt oranžo kliķi un TP bonzu tiesāšanu piemēslojis, bet dakšas rokā tā arī nav paņemtas... Vai tik neesat kā Krīgeru Pēcis - visus uzkūdīsim, zem tribīnes paslēpsimies un pēc tam no tās pašas tribīnes sevi par vadoni - uzvarētāju pasludināsim... Nevāvuļojiet, Rīkojieties! Bet... Pateikt to, ko visi grib dzirdēt ir daudz vieglāk, nekā izdarīt to uz ko pats ar putām uz lūpām aicina!
ABC
A
Pozitīva ietekme uz Latvijas novērtējumu būtu vienīgi netīro politisko manipulatoru TP patriekšanai ar mēslainu bomi.
Re kaa !!!
R
Pirms 0 sekundēm Sakot ar prezidentu, premjeru, ministriem, arodbiedribu darboniem un visiem citiem 220 000 valsts darba stradajosajaiem un visiem bankieriem jasanem minimalas un skolotaju algas, jo vini nav ne centu vairak pelnijusi, novedot valsti lidz bankrotam un kopejiem spekiem izsaimniekojot un izlaupot, bet tagad keras pie vistrucigakajiem un visnevarigakajiem - pie zidainiem un vecisiem, kuri nav vainigi ka tie neprasi valsti izsaimniekojusi un iedzinusi lidz ausim parados un zaudejusi visas pasaules uzticibu, gan Tautas , gan visas pasaules, kuri redz ka tiek bezjedzigi un nejedzigi skerdets laiks un nauda ar to rokam kuri sed un dzena gaisu valsts parvalde un strukturas, pasvaldibas un citas uzpustajas strukturas, kur bezjedzigi silda kreslus un tere nejega lidzeklus joprojam. Tapec pasaule negrasas aizdot tiem 220 000 skerdetajiem, kuri izputinas jebkuras summas nedodot nekadu atdevi un labumu. Kina ir 500 darbinieku visas ministrijas kopa uz 1 325 078 373 iedzivotajiem, tatad Latvija jabut ... Sestdien 8. novembri 2008 gada vareja vert ciet banku ar Rigas un Daudavpils budzetu, kurai bija tikai 16 - 19 % no Latvijas banku kopeja tirgus , bet ipumpeja 800 000 000 Ls no musu visu kopejas naudas, atnemot videji katram zidainim , pensionaram un skolotajam 400 Ls, kaut bernam vispar ir 8 Ls, tatad uz 50 gadiem bernus atstajot bada ! Vai tas nav kriminals un genocids un vai te steidzami nav kadi jasauc pie kriminalatbildibas, atnemot tiem mandatus un negaidot vinu pasu pienemtos terminu noilgumus ! Un sito haosu un bardaku, lidz pat kolapsam pasi vien veido , lai izbegtu no kriminalatbildibas, jo ja nav valsts nav ari pilsonu un to tiesas tai skaita, kas var saukt pie atbildibas ! Tiesam, prokuroriem un advokatiem bus darbs ! Protestus nevar apturet , jo netaisniba ir liela un nelietibas daudz p[astradatas 18 gadu laika !
Financialis
F
Visnotaļ pareizs solis. Kā vienmēr novēlots, bet tomēr aktuāls. Ir jāizmanto jebkuras iespējas saņemt speciālistu konsultācijas un pieredzējušu profesionāļu padomus. Iespējams, vajadzētu uzņemties iniciatīvu Pasaules mēroga konferences organizēšanu - analizējot un apspriežot stāvokli mūsu valstī pasaules atzīti zinātnieki, ekonomisti, politiķi u.t.t. iespējams varētu sniegt vērtīgus padomus mums, mūsu valdībai un uzņēmējiem. Konferences laikā ģenerētie risinājumi un idejas varētu veicināt krīzes risināšanai nepieciešamu lēmumu izstrādi un pieņemšanu. Bez tam pasaule skaidrāk saprastu stāvokli mūsu valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas