Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Riekstiņš: Kalvīša vakariņas ar Putinu lika jautāt, vai ministrija “filmē laukumu”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
TautasPartija,lasi -Netautas partija ir vistiešākā boļševiku partijas ideoloģijas mantiniece.Ar meliem,smalku viltību,amorālismum un cinismu tā Latviju ir padarījusi par apsmieklu pasaules acīs.Ja jau Šķēle ir tāds Latvijas guru,kāpēc tad pieļāva Kalvīša valdības stulbības.Tātad - tāds bija plāns.Viņš ir guru sava biznesa interesēs,viens no Latvijas oligarhiem.Kalvītis vakariņo ar Putinu ne jau Latvijas interesēs,bet sava un savas partijas biedru biznesa interesēs.Ar Krieviju,kā lielāko kaimiņu jāveido normālas un gudras attiecības,jo Putina tanki šoreiz ir diplomātija un ekonomika.Bet tākā mums tā saucamajā politiskajā elitē nodevēju tiešam ir vesels bars un tā jau kļuvusi par normu.Viņu acīs Tālavas taurētājs ir bijis pēdējais muļķis. Un jūs šeit tie lielie Šķēles zākātāji būsiet pirmie, kuri bļausiet viņam urā un aplaudēsiet,jo jūsu ne pārāk domātspējīgās smadzenes tiks veiksmīgi iepūderētas un nemaz nemanīsiet, ka arī būsiet kļuvuši par Latvijas nodevējiem.Tāpat kā tie apmēram 200 000 ,kuri neaizgāja uz referendumu un nepateica -jā tautas tiesībām atlaist Saeimu.Godmanis un Daudze noblējās un vesels bars kļuva par auniem un aitām.Tiksimies pēc nākošās Saeimas vēlēšanām !!!
Kurmis
K
Un sistads mula, kankars kads ir Riekstins Latvija ir Arlietu ministris, kauns, ka Latvija nevar atrast izglitotu, sapratigu, nosvetru un lidzsvarotu sava uzvediba, domasana cilveku ko ielikt par Arlietu ministru.
Šķēle jau negatavojas pārtikt no valsts pensijas. Un kāda Šķēlem daļa par apstākļiem pēc tam, kad viņš būs savu noslaucis. Un ar pilnu maku piekritēji atradīsies un atradīsies, un atradīsies...
Dace
D
NEPALIEC PAR CŪKU - NEDZER VAIRS LATVIJAS BALZĀMA PRODUKCIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dace
D
NEPALIEC PAR CŪKU - NEDZER VAIRS LATVIJAS BALZĀMA PRODUKCIJU . LB PATS IZMETĪS KANGARU ĀRĀ , KAD BIZNESS APSTĀSIES ........... VAI ESI GATAVS ATBALSTĪT ŠO AKCIJU ??? atceries, kā netautas partija LB noprihvatizēja ..... garozas kungs tā centās , ka palikām bez Laimas , Staburadzes utt.
ups
u
pārdeva, mūs pārdeva!
ZBL
Z
Tieši tā, nesagaidīja palīdzību no Rietumeiropas un padomju okupanti varēja pastrādāt savus kroplos kara noziegumus, par ko var priecāties tikai tādi morālie kropļi kā jūs.
Kārlis
K
Калвитис - nepareizi Кальвитис - pareizi latviski tas būtu jāraksta šādi K a ļ v i ķ i s ...
Человек
Ч
"kāds Jaņiss Jurkansa kungs pēc tikšanās ar to Kremļa punduri kurš Putlers arī kliedza -jums skauž,jums visiem skauž! kur tagad Jaņis Jurkanss? tur arī būs cūkpurnis Kaļviķis". - А вдруг вы ошибаетесь? Помните, ваши предки все время ждали, что 1918 год повторится - и в 1944 году ждали, и в 1950-х годах ждали американского десанта... И - не дождались!
Человек
Ч
"Kalviitis buus aarlietu ministrs jaunajaa valdiibaa..." - Да, в новом, демократическом, правительстве патриотических сил - ему было бы самое место. Ведь Айгар Калвитис показал, что болеет за Латвию и умеет находить компромиссы с Россией.
Dihlofoss
D
Mani satrauc ne tik daudz tikšanās ar Putinu fakts, kā tas KAS TUR TIKA RUNĀTS! Ņemot vērā, ka klāt bija arī "draugs" Šrēders, tad visticamāk tika spriests par enerģētikas lietām. Ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir kaut kas nozīmīgs - Putins tapāt vien neicina nevienu vodku padzerties. Šī ir Latvijai ir stratēģiska lieta kā valstij. Tad kāpec neviens nepainteresējas par to? Ja būs spiediens no sabiedrības, tad šie kungi būs kaut ko spiesti teikt. Riekstiņš tēlo nezinīti, tas arī skaidrs. Būtu ne tikai interesanti, bet arī svarīgi zināt, kādas tādas nozīmīgas valstiskas lietas bīda tādi ar valsts varu nekādi nesaistīt darboņi kā Kalvīti. Kas ir šie cilvēki, kas aiz viņa stāv, kādas ir viņu intereses? Ja tie ir nozīmīgi projekti, tad kāpēc Putins tikas cilvēku, kas būtībā ir privātpersona? Kāpēc viņš nevēlas tikties ar kādu no valdības? Man, kā Latvijas pilsonim, gribētos sagaidīt kādas atbildes uz šiem jautājumiem. Ne žurnālistiem, ne politiskajai opozīcijai nezkāpēc nienāk prātā publiski par to painteresēties.
Joker
J
Latvijas arlietu ministrs atklati pasaka, ka vinam par Latvijas arpolitiku nav teiksanas! Tapat ka Stokholmas foruma nesen slikta anglu valoda pasaulei pateica kampars: "man ka Latvijas ekonomikas ministram nav nekada prieksstata, ko nakoso 2 menesu laika valdiba daris" Vai valstij, kurai faktiski nav valdibas, ir nakotne? (esosa valdiba - aiz strikiem raustamas lelles)
ZBL
Z
Vienīgais labums no šādas tikšanās ir tāds, ka visiem skaidri redzams, ka kremļa saimniekiem ir bail tikties ar Latvijas valdības pārstāvjiem atklātās sarunās, bet savu ietekmi mēģina bīdīt ar kaktu darboņu, par kuriem maskavai ir kompromāts, palīdzību.
Kārlis
K
kāds Jaņiss Jurkansa kungs pēc tikšanās ar to Kremļa punduri kurš Putlers arī kliedza -jums skauž,jums visiem skauž! kur tagad Jaņis Jurkanss? tur arī būs cūkpurnis Kaļviķis un pagājušā gada augusts tikai parādija krieviņu īsto seju savukārt šā gada tas pats augusta datums atklāja vēl vairāk jau it kā zināmos Ļaunuma impērijas tikumus tika sarīkota grandioza kritušo piemiņas diena bet vai kāds var pateikt kad krieviņi valstiskā līmenī pieminējuši to miljonu un miljonu upuru piemiņu kuri tika nobendēti Sibīrijas koncentrācijas nometnēs ?
pzd
p
Kalviitis buus aarlietu ministrs jaunajaa valdiibaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas