Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Rīgas mēra vietnieka Šlesera ienākumi pērn - 43,5 tūkstoši latu

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers pagājušajā gadā guvis ienākumus 43,5 tūkstošu latu apmērā, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Lielāko daļu ienākumu viņš pērn guva Rīgas brīvostas pārvaldē - 18,6 tūkstošus latu. Rīgas domē Šlesers nopelnījis 12,4 tūkstošus latu, Valsts kancelejā - piecus tūkstošus latu, bet Saeimā - 3,9 tūkstošus latu. Amatpersona no Saeimas saņēmusi arī 518 latu lielu kompensāciju. Papildus viņš saņēma 3,1 tūkstoti latu depozītnoguldījuma procentos.

Šleseram pagājušā gada beigās skaidrā naudā bija uzkrāti 10 tūkstoši latu un 15 tūkstoši ASV dolāru (7,8 tūkstoši latu). Banku kontos savukārt viņam latu, eiro un ASV dolāru valūtās glabājās kopumā 125,8 tūkstoši latu, liecina amatpersonas deklarācija.

Pie pērn veiktajiem darījumiem Šlesers norādījis ar nekustamo īpašumu un būvniecības jomu saistītā uzņēmuma "Avadel" 50% daļu dāvinājumu viena miljona latu vērtībā, samaksu par četriem zemes gabaliem Jūrmalā kopumā par 1,056 miljoniem latu, 18 tūkstošu latu lielu biedru naudu partijai LPP/LC, kā arī 250 tūkstošu latu lielu naudas dāvinājumu.

No Šlesera deklarācijas izriet, ka viņam pieder uzņēmuma "Avadel" kapitāldaļas viena miljona latu vērtībā, "Alter" kapitāldaļas 10 tūkstošu latu vērtībā un viena tūkstoša latu vērtas kapitāldaļas uzņēmumā "Jūras parks". Viņa īpašumā ir arī zemes gabals Annenieku pagastā, savukārt kopīpašumā ar sievu četri zemes gabali Jūrmalā.

Šleseram pieder arī divas automašīnas - 2006.gada "Mercedes Benz 600S" un "Mercedes Benz GL500".

Papildus darba pienākumiem Rīgas domē Šlesers pērnā gada nogalē bija arī LPP/LC valdes priekšsēdētājs, Rīgas brīvostas pārvaldes valdes priekšsēdētājs un Latvijas Ostu asociācijas valdes loceklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas