Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Rinkēvičs aicina Lavrovu apmeklēt Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
humorists
h
Izskatās, ka puika ir saņēmis skaidras un nepāprotamas instrukcijas no sava priekšnieka ASV vēstnicībā: ir apņēmības pilns maksāt amerikāņiem ne savu naudu, tagad gatavs brāļoties ar krieviem ( tas arī ir amerikāņu interesēs ). Bet neviena vārda puika nesaka par savu tiešo pienākumu izpildi: Par latviešu konkurētspēju brīvajā pasaulē, par latviešu dzīves līmeņa paaugstināšanas iespējām caur savu darbu, Par investīciju piesaisti, lai latvieši varētu sevi apliecināt kā talantīgu un strādīgu tautu un tamlīdzīgi. Neviena vārda. Tas, ko šis puika muld ir tukša diršana... un tālāka latviešu iznīdēšana.
daunitis
d
Krieviem nepatīk pakaļā līdēji.
eesti pois
e
Latvija aizmirst galveno pašsaglabāšanās likumu. Ko Ilvess teica? Krievijai vajag pevērst pēc iespējas mazāk uzmanības. Mācāmies no igauņiem.
Valdis
V
Tieši tā!!! Tā ir sapuvusi impērija, kura pat nav spējīga parūpēties par saviem mazgadīgajiem bezpajumtniekiem! Krievijā to ir vairak nekā pieci miljoni un liela daļa no tiem iztiku sev pelna ar prostitūciju! Pirms to Lavrovu aicināt, vajag reāli novērtēt, kas tā tāda Krievija vispār ir un kā Lavrovs komentētu šos kadrus.
  • 2
  • 1
Valdis
V
Sākas! Vēl pat dienu nav nostrādājis, jau bez krieviem iztikt nevar!
ruksis---->Rinkēvičs
r
Riņķi, vai tu esi tikpat dumjš kā Pabriks, Vaira un Zatlers attiecībā pret Krieviju? Lavrovs ir rūdīts krievu nacists. Aicinot viņu uz Latviju tu tikai kaitē Latvijai. Vajag atbalstīt progresīvos krievus (Pūķina valdībā tādu nav), nevis krievu nacistus.
parasts poļu jautājums
p
Kad Rinkevičs pārvērtīsies par Vaškeviču?
Lode
L
Rinkeviča kungs, paliek iespaids, ka esat sajaucis debesspuses. Mēs esam Eiropas savienībā un mūsu skatieniem būtu jābūt pievērstiem mūsu Eiropas partneriem, veicinot lielāku sadarbību un saprašanos. Vai jums neliekas, ka mazliet pārcenšaties? Tauta var jūs nesaprast.
vēsture
v
Rinkēvič, savaldies. Tu pašlaik spēlē uz latviešu tautas jūtām, un tas priekš tevis var slikti beigties. Vienotība un Nacionālā apvienība - neļaujat Zatlera bandai iznīcināt latviešus.
alberts
a
Nu un - Lavrovs ja arī atbrauks - norunas kautkadu indīgu runu - aizbrauks un mēs seit "dikti analizierēsim" to "runu" - Lindermanim atkal bus "baze" sarakstīt desmitiem "paskvilu" - TAS arī VISS.
Spurdžs
S
pareizi teikts.
  • 1
  • 0
kurs teica
k
ka rinkevičs latvietis, varbūt poļu grāvracis un atslēgas vārds ne poļu, bet "grāvracis.
nu vienīgi
n
ja baruc atvainoties un atdot ušļaķova nozagto
FOX
F
Ko tad sis gluna ta laizas pa so zidu Lavrovu, kurs latviesus sauka par fasistiemun, bet Latviju par Krievijas ienaidnieci? Izskatas,ka Zatlera partija ar varu uzmacas visrsu Krievijai, lai sev gutu kadus materialos labumus. I.Kalnins pateica patiesibu, ka latviesos sez verg agars, ka latviesi nav spejigi but brivi, patsyavigi, ka viniem tieksmes ir skriet uz muzi vai nu uz Maskavu, vai uz Briseli, vai uz Vasingtonu, ka tikai kaut kur skriet un pielist un laizit svesam kungam pakalu, jo vietejie smerdeli, kuri ir tikusi amatos nespej patstavidi stradat un pildit savus tiesos darba pienakumus. Ko tad Rinkevics aizina Lavrovu, lai vinu aizvestu uz Okupacijas muzeju un piestaditu rekinu cik Krievijai ir jamaksa par okupacijas gados raditajiem zaudejumiem? Ja Rinkevicam ir sads merkis tad tas ir loti labi.
Labi!
L
Iesākts labi, Rinkeviča kungs. Progresīva domāšana.
santīms
s
"progresīvā domāšana" (pa krievu modei) valdīja Latvijā 50 okupācijas gadus.
  • 1
  • 1
Protams,
P
Rinkeviča kungs progresīvi domā - viņš negrib nevienu ''močit v sortire'', tātad progresīvs, jo uzaicina ciemos to, kam šāda vēlme ir...
  • 5
  • 3
xmm
x
Мнение: правильно сделал, что пригласил. Он всё-равно знает, что Лавров не приедет. Теперь можно заниматься своими делами(думать, как обогатиться за счёт налогоплательщиков). Если Россия что то будет говорить, то Ранкевич скажет - мы вас приглашали, вы не приехали. Дальше уже ваши проблемы.
Dr.xy
D
Rinkevica kungs,labak steidzigi,iesniedziet atlugumu,jo preteja gadijuma Jus sastradasiet tik daudz pretvalstiskas lietas,ka Jums var iznakt staties tiesas prieksa par Valsts nodevibu.
n
Krievija ir mēslu čupa. Mums ir labāki tirdzniecības sakari ar Vāciju.
  • 2
  • 0
xmm
x
Kā viņš var sastrādāt pretvalstiskas lietas ar ielūgumu? Krievija nav valsts, Krievija nav mūsu partneris daudzos nozarēs, Krievija neinvestē līdzekļus Latvijas ekonomikā?
  • 4
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas