Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Rotācija Valsts policijā rada aizdomas par varas koncentrāciju dažu rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
http://www.apollo.lv/portal/ne
h
Pirms nokļūšanas IDB, M.?Kaļinka nepilnu gadu nostrādāja tobrīd jaunizveidotajā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB). Kad 2003.gadā par KNAB pagaidu vadītāju kļuva Juta Strīķe, viņa nekavējoties M.Kaļinku atlaida no darba ar pantu. Neoficāli zināms, ka atlaišana bija saistīta ar šaubīgu operatīvo līdzekļu izlietojumu. ______________________________________________ ____________________ Neoficāli zināms - 94.pants. Valsts noslēpuma apzināta izpaušana Par ziņu, kuras ir valsts noslēpums, apzinātu izpaušanu, ja to izdarījusi persona, kam šīs ziņas uzticētas vai kļuvušas zināmas sakarā ar dienestu vai darbu, turklāt šim nodarījumam nav spiegošanas pazīmju, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.
http://www.apollo.lv/portal/ne
h
Var just vienās Latvijas Nikitas rokrākstu- politiķis » [links uz ārēju re 14:50 17.Nov. Kā tikai ļaudīm netīk izteikties! Es šinī gadījumā pieiešu profesionāli. Pēc sociotipa Juta Strīķes kundze ir Maksims - inspektors, tie ir pseidonīmu, jeb zinātniski (ISTJ). Ja kāds kaut ko zina šīs teorijas laukā, tad palasiet Maksima raksturojumu. Nav piemērotākas kandidatūras no pēdējā laikā dzirdētām KNAB vadītāja amatam, kā Juta Strīķes kundze. Kam gan kaut ko nevar "piešūt", ja tikai vēlās. Taču mūsu valstī valda citas prioritātes- kurš kādai partijai būs piemērotāks. Pareizi jūt tas lasītājs, kurš Jutu salīdzina ar Nikitu. Jau sen ir radušies citi kritēriiji, pēc kuriem iespējams noteikt katrai vietai un katram postenim piemērotāko kandidatūru. Ādamsona kungs, manuprāt Hamleta sociotips, kurš patiešām šajā amatā veiksmīgi spēs "maisīt tikai ūdeni pīļu dīķī", kā kāds arī to min. Politikā dažkārt nepieciešams maisīt ūdeni. Taču KNAB ir ļoti nopietns darbs, kuru veiksmīgi pildīs loģiskā tipa cilvēks. Šinī darbā visveiksmīgāk to veiks no II kvadras Maksims. <a
matemātiķis
m
Ar ko Mūrniece sliktāka par Šleseru vai Gerhardu? Katrs nāk ar savu astoņkāji un saviem šofera dēliem.
Šausmas!
Š
L.Mūrnieces norobežošanās ir neizprotama, jo notiekošais liecina par varas koncentrāciju šauras grupas rokās. Cilvēki, kuri aizrotējuši uz vadošiem posteņiem, pazīstami arī ar L.Mūrnieci, jo viņa pati ilgstoši strādājusi iekšlietu sistēmā. Kriminālistikas eksperts Andrejs Judins, norobežojoties no konkrētu personu izvērtēšanas, uzskata: "Tas atbilst Latvijas standartiem — valda čomisms. Normāla lieta ielikt savu komandu." Bīstamība slēpjas apstāklī, kas notiks situācijās, kad būs jāizšķiras — izdarīt labi darbu, vai saglabāt labas attiecības? Gribas zināt, kas pārvalda Iekšlietu ministriju? Vai tas nav kādas mafijas grupējums?
Terorists
T
Kad nāks jauns ministris tad jau atkal kāds varēs rotēt.Tāda jau ir tā dzīve tiem ieceltajiem,visu mūžu rotēt un rotēt. Vienu vārdu sakot -JĀJŪT LĪDZ ŠIEM ROTĒJAMIEM.
Pilsonis Mikus
P
Lasu šī autora "gara darbu" un liekas, ka viņam ir problēmas ar kaut kāda veida slimību un diemžēl nākas atdzīt, ka tie ir aprobežota atsevišķa indivīda, cilvēka izteikumi, kurš nezin, kas ir kas un kā amatpersonu ieceļ amatā un tad vēl jāpiemin, ka raksta beigās, autors pilnīgi saputrojis visu, jo steidžas pasūtījumu pildīt, un apraksta Judinu kā viss labāko kirminālistu komentārs- skatīt rakstā. Atvainojiet ši s Judins nav kriminālists un nekad nav bijis un zinājis, kas ir policija un kas ir kriminālistika, lietas nav izmeklējis), bet gan zin krimināltiesības no teorētiskās puses - pie kam labi. Tā kā autora rakstu var nodēvēt par neizdevušos pasūtījumu ar vērtējumu 10 baļlu sistēmā - 2. Sēdieties Jūs esat nesekmīgs un Jums vēl jāmācās vai jāpaliek uz citu gadu vēlreiz šajā klasē.
Dārznieks
D
Lai nu kā, bet pa laimi policijā kā jebkur citur ir vajadzīga kārtība. Katram gan par to ir sava saprašana...
mērglis
m
viņi jau ir bijuši policisti , nav šoferu deeli , kurš šo rakstu pasuutiija ? ..., kas tur slikts ja nomaina ar sev uzticamiem cilveekiem , citaadi var nebuut ko aizsuutiit peec Vaškeviča vai arii peec maakoņpapa...buus premjers no teepistiem saliks atkal saveejos...
es
e
Mūrniece man nešķiet diezko kompetenta, bet Voins ir riktīgi labais vecis.
Predicador
P
jā, noteikti. un tas, ka JL atbalstītāji jau sāk atklāti draudēt ar izrēķināšanos visiem, kas slikti izteiksies par viņu karsti mīļoto partiju, ir tikai nejauša sakritība.
Jussurs
J
Kas nu par aizdomām ?! J L ir visgodīgākie un Mūrniece astoņkājus policijā NEKD nebūvēs ! Baznīcā tak solījās! Sliktais ir tikai Šlesers, kurš sev uzticamus cilvēkus liek amatos !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas