Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Rubiks: Dombrovskis valdošo koalīciju sastiķēja nedemokrātiskā, nacionālistiskā garā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Patriots
P
Ja neņemtu vērā bijuša kompartijas saimnieciskā darbinieka darbinieka naivumu politikā, kas neievēro, kā interesēs strādā "Skaldi un valdi" politika Latvijā, kas nes tik pat lielu ļaunumu viņa patriotiskajiem nacionālistiskajiem oponentiem, kā viņa pārstāvētajiem krievvalodīgajiem Latvijas pilsoņiem, kam piemīt tāds pats politisks naivums kā Rubikam. Savukārt Rubika deklarētajam: 'LSP uzskata, ka Latvijas tautsaimniecība joprojām atrodas stagnācijas un lejupslīdes stāvoklī. Sociālisti uzskata, ka jāsāk ar nodokļu palīdzību jāsāk kontroli pār ražošanu un pakalpojumu sniegšanu un ļoti stingru kontroli pār nopelnītā mērķtiecīgu izlietošanu. Lai to visu nodrošinātu, esot vajadzīgs reāls, komplekss zinātniski un ekonomiski pamatots, finansiāli nodrošināts valsts stratēģiskās attīstības plāns. Līdz šim nevienai Latvijas valdībai tāda neesot bijis." var piekrist 100%. Jo tiešam 20 atjaunotās Latvijas gados valsts stratēģiskās attīstības plāns nav bijis un nav pat bijuši mēģinājumi, ko tādu radīt. Tā vietā ir notikusi akla sekošana arzemju "konsultantu" padomiem kam, nav nekāda sakara ar Latvijas tautsaimniecibas un nacionālajām interesēm, kas nav pat definētas. Un būtu naivi cerēt ka tās definēs kāds importa konsultants un padomdevējs, kam nebūtu pašm savu interešu. varbūt ir vērts ieklausīties Rubikā, kā bijušajā lielvalsts saimnieciskajā darbiniekā, nevis tikai kā ideoloģiskā pretiniekā. Jo valsts spēks ir spējā pašai saražot nepieciešamo un neizmest vējā nopelnīto.
ILARS
I
Slima suņa murgi..........
Kad lietus un vēji sitas logā
K
Staļinistisko bleķzobju gars vēl ir dzīvs, lai arī miesas jau smird.
Zahars
Z
Demokrātijas izpratnes eksperts.......atceros!
lūk kā
l
ja šito pieņems, tad jau viss gadu ilgais darbs krievu integrācijā Latvijā bijis veltīgs ! Tā nevar ! Ir jāmācās valsts valoda - jauns vai vecs ! Vecums nevar būt aizbildināšanās. Ja šito pieņems, tad mēs vienkārši senču lietās asinis par Latvijas valsti izlejam tualetē !
Derglis
D
Mēs ar kaimiņu gan šovakar sastiķējām pavisam demokrātiksā garā. Priekā!
Jancis
J
Rubik! Ej uz poda! Citādi visus jau sāk šķebināt no tevis.
Valdis
V
Palūdz, lai to mēslu aizvāc no mana ekrāna!
  • 1
  • 0
Valdis
V
.. Ne jau par velti, padomju komunistus mūsējie šāva kā trakus suņus!
Tad kāpēc
T
Lembergs, Brigmanis un Bērziņš vada valsti, ja tu nemuldi???
  • 3
  • 1
XXXX
X
Ja,Alfredin.viss nak un aiziet taluma ...un dazkart ari nesakas no gala ...bet bija tas sapnis vasaras nakti...
Rubikam
R
pareizi vērojumi.
Dens
D
Ko var gribēt no grāmatveža, Dombrovsksi māk tikai "griezt" budžetu., bet par demokrātiskiem smalkumiem neizdomājas. Patiesībā jau to Vienotības orķestri diriģē Āboltiņa, izcila mahinatore un demagoģē, kas pirms vēlēšanām solījās iet kopā ar SC, bet pēc tam viņus draudzīgi uzmeta. Latvijai piestāv prasts nacionālisms, tāde''l jau esam, kur esam. Nav radošu domu un ideju kā pārvarēt krīzi, bet izbrēkt nacionālus saukļus, to mūsu politiķi ir labi apguvuši
mums
m
jau nav bijuši slikti skolotāji un arī mācību laiks nav mazais ,kā nekā veseli 50 gadi.Un arī tagad vēl tiekam visu laiku pamācīti gan no austrumu kaimiņa ,gan vietējo kremlinu puses.Tāda skola jau tik ātri neaizmirstas.
  • 3
  • 0
sirmais
s
Fašisms ,salīdzinot ar krievu nacionālismu,ko daži sauc par komunismu, ir zīdainis bērna autiņos.Komunistus visus vajadzētu fiziski iznīcināt, kā mēra baciļus.
Valdis
V
Ļoti pareizi! Labs komunists var būt tikai beigts komunists.
  • 1
  • 0
lauķe - sirmais
l
Ienāca prātā savulaik lasīti vārdi, ka nevar salīdzināt mazas tautas nacionālismu ar lielas tautas šovinismu (šai gadījumā krievu nacionālismu )......ja pareizi atceros , to esot teicis......Ļeņins.....
  • 4
  • 0
robis
r
Ja dzīvošana savā zemē ir nacionālisma eskalācija, tad kas ir citas valodas brutāla uzspiešana šai valstij?
Bende
B
Es jutu,ka man beidzot,bus darbs.Kandidatu saraksts,ar katru dienu,pieaug.
Dr.xy
D
Vienigi Karatavu Laukums,un tikai Karatavu Laukums,un nekas cits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas