Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Rubiks: Manā laikā Latvijā šāda bardaka nebūtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojā
O
kurā vietā tad tu sēdēji pie dakteriem visu dienu , jau tajā laikā biji uz galvu slims? Gudrīti ko tu tagad nopirksi par 6000.ls, bet tad varēja par 4000.usd dzīvokli nopirk 2 istabu.Mūldēt var , bet nejau tik stūlbi, it kā tad bija sliktāk nekā tagad.200000 bezdarnieku !idiots.
gunča
g
Izzaga valsti padomju laikā, sačakarēja domāšanu arī. Ja būtu Rubiks par izzagšanu vienkārši nerunātu presē - par tādu izrunāšanos sēdinātu ķurķī. Varbūt to domāja rubiks.
Lienīte
L
Jā, kad Rubiks bija CEKAS sekretārs, viņš uzaicināja OMON sargāt padomju varu. OMON šaudījās uz nebēdu, sarīkojot asiņainus slaktiņus neatkarības cīnītājiem un vienkārši nejaušiem garāmgājējiem. Šādi tika noslepkavots kinooperatots Andris Slapiņš. LĀSRS PĀR KROPLI, KAS DEVA PAVĒLES OMONOM, KAS SADARBOJĀS AR SLEPKAVĀM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zelma Birzniece
Z
Varbūt Briselē " sapuvušie rietum"slikti iedarbojas uz RubikuRubiks pamazām sāk slimot ar Alheimera slimību,vai arī dziļu sklerozi - Grīzīņkalnā sapulcetos uzrunāja latviešu valodā.bet tie taču lielākā daļā to nesaprata
bestia
b
kkeernes stakle , rodi uz ko man pinnggereejas, uzmeezt tik olekt.
galvas dakteris
g
Aizmirsi gan pateikt, cik gadus vajadzeeja gaidiit rindaa, lai dabuutu so konstituucijaa ierakstiito dziivokli. Pie padomju "bezmaksas" aarsta vareeja noseedeet rindaa veselu dienu un liidz aarstam taa arii netikt. Rublja veertiibu samazinaaja nevis naudas reforma, bet hiperinflaacija. Par 30 latiem 1993. gadaa vareeja nopirkt tiesi tikpat cik par 6000 rubljiem, ne vairaak un ne mazaak.
galvas dakteris
g
Ja gribi redzeet naida kurinaataaju, paskaties spogulii. Un palasi bez komunistu mulkjiibaam arii kaut ko citu.
pētnieks
p
Vistraģiskājkaisšajā situācijā ir tas, ka Latviju EP pārstāv šis tirliņš kopā ar Mirski, kurš tagad uzdevies par aristokrātu un liek sevi dēvēt par Mirsky, tā rados problēmas daudziem EP darbiniekiem, jon ievēlēts ir kā Mirskis. Domāju, ka Igaunijā un Lietuvā tas nebūtu iespējams. Tagad ceļ gaismā mītu par izcilo padomju tautsaimniecību tumsoņu un galīgi iezombēto muļķošanai. To, ka tā krievu varza, kas dzīvo Latvijā, ir par gadiem 30 atpalikusi no Kreivijas gaisāko prātu domāšanas, tas ir fakts. Dīvaini tie krieveļi tomēr ir. Tagad , kad var bļaustīties visi un par visu ko , pēkšņi atcerās briesmīgi progresīvo padomju t/s. Aizmirsa, ka 'launuma impērija sabruka tieši tautsaimnieciskās dzīvotnespējas dēļ. Pat iebaidīšana vairs nelīdzēja.
koments
k
Nu redz, tieši Rubikam un SC veltīts komentārs. Precīzi - meli, zagļu atbalstīšana, skaudība , naids. Precīzi par SC un Rubiku.
Русский
Р
Вы - никто иные как разжигатели национальной вражды. И всегда были всем недовольны. Вас ни в коем случае нельзя допускать до руководящих должностей и управлению любой организации. Вы - рабы своего правительства! Ни во времена до 40 года, ни при СССР , нипосле ртсоединения от Союза, ни теперь! Вы слишком тупы и горды , чтобы понять, что сами себе сделали полную жопу проблем! И русские тут вовсе не при чем. Вам дали всё: заводы, комбинаты, сельское хозяйство, жилье, обустроили и подняли с колен вашу республику. Кстати, одну из самых процветающих в Союзе, а потом вы получили якобы "свободу", о которой теперь кричите. Ну так и что же вы сделали за годы этой свободы ? Вы просто разворовали все что было построено и создано, вы просто нагло присвоили все это себе, выдавая за законную собственнойть. Вы гнобите нас, русских, только за то , что мы умнее вас, и способны в отличии от вас создавать, управлять и быть солидарными во всем! Вы даже поддерживаете своих правителей- воров, лиш бы власть не досталась русским! Так что же вы теперь плачете, что вам так плохо??? Вам же было хорошо? Было. Вы жили как люди, но сами себя превратили в свиней. Так чего же вы теперь хотите от жизни, от своего правительства, которое у вас же и забрало медицину, нормальное образование, работу, средства к существованию? Или у вас в ходу поговорка "Бей своих чтоб чужие боялись" ? Это на вас действительно похоже. Только знайте, вас никто не боится. Вас , таких крикунов презирают , и ваша ненависть - есть ваша черная зависть. (Данный комментарийбыл адресован тем, кто любит облить грязью своего ближнего, тем, кто всегда жил обманом, и ненавистью. Не в обиду всем)
lux
l
Ja nesaprati, tad neko darīt.
maija
m
protams Rubik, tavā laikā disidentus meta laukā pa logiem
who cares
w
??? Kāds tam sakars ar SC vai dajebko citu??? Politiķi naudu nepelna, šie to tērē.
baby
b
viņi tev sazīmēs Putina koka rubli, Saratovas dižie ekonomisti
lux
l
... saglabājiet paniku un noteikti ticiet, ka SC vai citi līdzīgi tirliņi naudu sazīmēs vai arī tā vienkārši parādu neatdos/anulēs, ka valsts attīstību nodrošinās ar tukšiem solījumiem vien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas