Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Rubiks: mums nav Kārļa Ulmaņa kaluma cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors > Žanis
I
..... ja nebūtu nostājies pret Latvijas neatkarību ... Jā , tajās dienās Rubiks tiešām izrīkojās kā tautas ienaidnieks - vēl šodien stāv atmiņā vina draudi televīzijā. Bet ja padomā ar vēsu prātu un šodienas acīm - kas ir lielāks ļaunums , vai cilvēks , kas neslēpj savas domas un tu zini , kas tev stāv pretī un ar ko rēķināties , vai tā spekulantu banda , kas uz tautas atmodas viļņa atbrīvojās no padomju spaidiem un beidzot varēja pilnīgi likumīgi sākt tautas īpašuma pārdali sev par labu , nebaidoties no padomju cietumiem. Vai nav par ko padomāt ?
Žanis
Ž
Rubiks varēja būt labs saimnieks, ja nebūtu nostājies pret Latvijas neatkarību, bet būtu rīkojies kā Brazauskas vai Igaunijas (aizmirsu uzvārdu) part. sekretārs.
kobra
k
IR JĀATKĀRTO 1934.GADS !!! PAR GODU K.ULMANIM !!!
Eva Braun
E
red prostitution....
Filozofs
F
viņš ar to nelielaas un nesuudzaas arii , jo uzskata ka tam taa jaabuut , peec tik ilgi pavadiitaa laika cietumaa , bet ne Gorbunovs , ne Brigmans arii Lembergs ( seedeeja par zagšanu) un paareejaa komonistu kliķe cietumaa neseedeeja , toties paveera sev labu iztikšanu paarņemot varu , protams savu bijušo priekšnieku nez vai apskauž un taalab šis saņem to labumus no Eiropas
....
.
Viss taisnība, tik kas no tā? Sistēma tā saveidota šajos 20 neatkarības gados, ka maz neliekas. Esmu ļoti vīlusies ZZS. Viņi turpina šķēlistu tradīcijas visā košumā un kamēr tauta balsos par ZZS, tikmēr nekas nemainīsies.
Filozofs
F
starpcitu Rubiks bija viens no izcilaakajiem pilseetas izpildkomitejas priekšniekiem , jaa sasmeereejaas politikaa , kad bruka politbiroji , uzņeemaas partiju vadiit tas bija prokols , bet viņš ticeeja komoonistu ideoloģija , skatieties kaa lietas uztveera taa laika neģeeļi , nodeveeji ( par to liek pie sienas , ceru ka pieliks) Brigmans , Lembergs un gorbunovi, komjaunieši čeveri ... tiem ir po odno mesto visi zveeresti un arii briivvalsts viņiem pie d..( zem svaarku ļipas) zog un varo tautu (putina valsti) uz nebeedu ... par Ulmani jau nu vcajam nevajadzeeja spriest , ņečto ņe zabieto, ņekto ņezabit... taa gan miiliit .
Jānis
J
Nav svarīgi cik cilvēku dzīvo Latvijā. Pats svarīgākais ir ka tie ir latvieši. Latvija var izdzīvot no vēl kādiem 300,000 ja viņi gribētu braukt uz savu dzimteni Krieviju. Igaunijai nav nekādu problēmu un latviesiem arī nebūs ja ir tikai latvieši.
praskovja ņilovna
p
Kur meklēt Zelmas kundzi?
jautājums
j
Bravo, Zelmas k-dze! Vēl precīzāk par Jums grūti pateikt. Patiešām Rubiks pārēdies pūstošā kapitālisma labumus, sācis smagi murgot. Vajadzētu kādam paņemt kādu pirms 20 gadiem iznākošo avīzi ("Cīņu"vai "Padomju jaunatni ")un palasīt Rubika runas pret buržuāziskiem nacionālistiem un diktatoru Ulmani
Nesapront!
N
Vai ta Rubiks ir atzinis Latvijas okupaciju? Kā EP var brīvasLR nīdejs?
lauķe
l
Lai nu kurš būtu rīkli vārstījis....Nudien prasās tam vecajam komuņagam sadot bietē.....
boņuks
b
Tu saki Rubikam, ka "biedri, kuri bija slīpētāki par tevi, kā Lembergs, Brigmanis, joprojām dzīvojas kā nieres pa taukiem" ---------------------- Bet Rubiks taču Briselē dzīvo vēl komfortablāk par šiem kangariem....Un pārmaiņas pēc lidinās starp Briseli un Rīgu. Un iespējams pat, ka labāk, kā "padomju" laikā.
Dr.xy
D
NOZELOJAMI!!! Viens ,vel nepakartais,cekists kaut ko muld par Karli Ulmani,un daziem jau sak likties,ka demagogs ir kluvis par par Latvijas un latviesu tautas draugu. Tad jau ari ,ja Lindermanis vai Usakovs un parejie ienaidnieki kaut tamlidzigu izteiks,jus busiet sajusma, un vienu no viniem,ievelesiet par Latvijas Valsts Prezidentu. NOZELOJAMI!
tiesaam?
t
Pastaasti, kas taas taadas par "Vasingtonas direktiivaam" kas ir juridiski saistosas Latvijai? Un paintereseejies arii, kaa pienjem taas ES regulas. Speciaali neziniisiem un meliigiem eirofobiem skaidroju - taas pienjem ar daliibvalstu piedaliisanos. Pat eirofobam nav obligaati jaabuut galiigam cirvim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas