Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rungainis: Jāpiedalās vēlēšanās, nevis jālamājas interneta komentāros

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
olis
o
vēl piebilstu vajaga darboties partija vai vismaz NVO ,bet izlasot komentārus paliek bēdīgi ap sirdi ,jo te lielākā daļa tiešam raksta dumjības un droši vien pat vēlēšanās nepiedalās.
Lelle(īstā)
L
Te jau mans klons ārdās un domāju, ka tas nav vis sievišķis, bet vīrišķis, kurš mani personīgi pazīst.
Jepis
J
Interesanti! Pietiek tikt kādā svarīgā amatā. lai teiktais būtu svarīgs domu grauds visai Latvijai? Pie vainas ir arī prese, kas tiražē paipuisīšu teikto.
pārliecinātais
p
Nu nobalsos. Bet tak atkal tie paši mērgļi būs valdībā. Vienotība , kura pilnīgi neko nedara. Zatlera partija ar neko nebūs spējīga izdarīt. Te vajag pavisa savādāku valdību.Nekas nebūs draudziņi. Kā te rakstu , arceraties manus vārdus.
taisnība
t
Nav jādala bet jādomā par visu valsti kuri ir LV patrioti un iedz'dzīvotāji, jo daudzi tie saucamie nelatvišie ir daudz lojālaki pret valsti nekā kuriem pasēs ir rakstītits Latvietis!!!!!!
ļoti parezi
ļ
Ja cilvēkas izsaka savas domas nevajag rupjības.
Venta
V
Rungaim vārds vietā! Tieši tā - jāiet vēlēt, nevis anonīmi jālamājas! Var arī rakstīt iesniegumvēstules valdības vīriem un sievām, premjeram, Saeimas deputātiem par savu problēmu, nevis anonīmi jāālējas.
Vārds
V
gauja?
  • 0
  • 0
Ha
H
Prātīgs vīrs!
Pelēkais Vilks
P
referendumā un balsos Saeimas atlaišanu Dienai komentēj Ģ.Rungainis. =========== Mazliet vairāk pietātes latvju valodai, tomēr derētu..
lux-Ilmārs
l
Un tas jau no lumpena ir par daudz prasīts.
lux-jāiet
l
Nu redziet, kādi tik argumenti pret Jūsu aicinājumu netiek minēti. Protams, ka jāiet. Nedaudz skumji ir tas, ka tie lielākie "negājēji'pēc tam tik ir tie lielākie visu un visa gānītāji. It kā Saeima vai valdība no Mēness būtu novēlusies. Un vispār, tik daudzi te runā "tautas" vārdā. AIzmirst , ka "tauta" nemaz nav viengabalains kopums un ne visi attiecināmi uz mūzīgi citus vainojošo tautas daļu. Ir arī tādi, mkuri spēj uzņnemties atbildību, vismaz par sevi.
XYZ
X
Kas man rīt brokastīs būtu jāēd un cikos čurāt iet. Rungaiņa kungs to pateiks...
Pareizi
P
Taisnība Rungaiņa kungam.
ZATERA STULBUMS stulbs
Z
stulbi atlaist Saeimu un maksāt par to grandiozas summas, ja netiek mainīti nekādi vēlēšanu principi. Tas būtu tas pats, ja es tirgū nopirktas iebojātas reņģes atdotu pārdevējam, par to piemaksājot un pēc tam vēlreiz pirktu tās pašas, jo šim pārdevējam citu nemaz nav, ja nu vienīgi vēl sliktākas. Stulbi taču!
Poly
P
Cienījamais eksperts par absolūti visām tēmām R. k-gs varēja savās atklāsmēs padalīties , kuras partijas sarakstā kandidēs nākamajās Saeimas vēlēšanās. Lai tauta jau laikus var orientēties un nobalsot . Sliktākā gadījumā mēs šo personāžu droši vien redzēsim rosoties kādā no jaunās valdības ministrijām. Jo krīzei progresējot , investētīciju jau būs aizvien mazāk . Kāds tad tur R. k-gam vairs bizness?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas