Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rungainis rosina Latvijā izveidot vienu pasaules līmeņa augstskolu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
Lai to sāktu realizēt vispirms (kāda drausmīga nekaunība) vispirms valstiski ir jātiek galā ar 'profesoriem', kuru līmenis neglābjami tālu ir atpalicis, lai viņi būtu ši vārda cienīgi, kuri pat neko negrib dzirdēt par kaut kādu pilnveidošanos, attīstību. Un katram šitādam pensionāram Latvijā ir pa augstskolai.
Pelēkais vilks
P
Vai pats Vienotības _irsēja bungaiņa raksts ir par tēmu? Pārēdušās barokļa murgojums par pašam nezināmu tēmu vai tas ir komentāra cienīgs?
Liva
L
Smieklīgi, ka neviens komentētājs nav spējis pateikt ne vārda par tēmu. Diena kļuvusi par DELFI - nesakarīgu murgu izgāztuvi. Apsveicam!
jā gan
j
Latvijā 60 augstskolas un kāda jēga? Ja jau mēs tik gudri, tad kāpēc tik nabagi. Valsts parādu jūgā. Nevienā vietā nav nekas līdz loģiskam galas sakārtots. Kur mazā, efektī'vā valsts pārvalde, kur loģiska novadu reforma, kur izglītības sistēma, veselības aprūpe? Tagad visiem prasa augstāko izglītību, tas ir valsts rekets, pārāk daudziem no tā pārāk labi ienākumi. Cik redzēju, pa lielam , tā ir ķeksīša lieta, tā augstskola, tikai mazas algas saņēmējam jāsamaksā milzu summas lai varētu nopelnīt to pašu pārmazo aldziņu..
Ministry of Truth
M
Tas jādara uzmanīgāk nekā slavēšanas darbu. Jo raugi - no prieka ar kājiņu var savainoties līdz asinīm. Piedūrīgi, ne?
Pelēkais vilks
P
Vienotības tribūnam- bungaiņa kungam vajadzētu pašam pielikt plāksnīti: " Pasaules līmeņa _irsējs" ar Vienotības emblēmu!!!!
Ministry of Truth
M
Tikai lai neaizmirst pielikt pie vārtiem vai sienas plāksnīti ar uzrakstu "Pasaules līmeņa augstskola". Tas laikam būs vissvarīgākais.
Pelēkais vilks
P
Redz, Vienotības tribūns- bungaiņa kungs nekad nav latvijā maksājis nodokļus par saviem darījumiem, bet citus māca!!!!!!!!!!!!!! Tāpat rīkojas arī Vienotība kempers!!!! malači!!! __________________________ Otrdiena, 3.maijs (2011), plkst.07:39 | Kristaps Kārkliņš Ekonomikas ministram Artim Kamparam (Vienotība) piederošais uzņēmums SIA Ronis atšķirībā no 2009. gada pērn nav maksājis bankai pamatsummu par uzņēmumam izsniegto kredītu – vairāk nekā 1,38 miljoniem latu. Uzņēmumu reģistru apkalpojošā Lursoft datubāze liecina – ministra un viņa uzņēmuma labvēļiem pievienojusies arī SEB banka, kura A. Kampara parādos un zaudējumos slīkstošajai kompānijai pērn ļāvusi nemaksāt iespaidīgā kredīta pamatsummu un, iespējams, pat procentus vai to daļu, ziņo pietiek.com.
ha
h
Viena no lielākajām sabiedrības problēmām ir tuvredzība un mazspēja analizēt notikumus.
Tā lūk
T
Bet bildē skats gan viņam it tāds apgarots. Tāds pats kā Urbanoviča kungam. Un poza ar, kā Rodēna Domātājam.
Mums ir pasaules līmeņa cilvēki, tādi kā Rungainis alias Melbārdis, kas nav patīkami, jo nozīmē melus ar bārdu.
Murcs
M
Interesanti zināt, vai tie excellentie intelektuāļi lielākoties studiju gados nestrēba no šodienas neadvancēto pensionāru zupas katliņa un nestiepa uz kojām krējumburkas un cūkas ciskas no provinciālo pāķu mājām? Vai tas vairs neskaitās, jo daži izlasījuši pāris grāmatiņas, samācījušies smalku vārdu virtenes un nu, kā teica mana vecmāmiņa, čurā odekolonu?
J
Paldies Rungainim. Pensionāru "problēmu" viņš jau atrisināja, tagad būs atrisināta arī izglītības "problēma". Bet, pag, Rungainis saka: "Galvenā problēma, kas atšķir Latvijas ekonomiku no attīstīto valstu ekonomikas, ir cilvēku zināšanas", bet nepasaka, kāpēc tā ir problēma - vai tāpēc, ka zināšanas ir pārāk augstas, vai pārāk zemas. Pirmā gadījumā taču viss ir OK, bet otrā, jā otrā, vai dieniņās, tad jau secinājums var attiekties arī uz baņķiera kungu un, ja tā, vai tad maz var ticēt viņa ieteikumiem?
U!
U
:)))))))))
Tenis
T
Skaties ,kuru ģīmi gribi, visi trekni.. Sibirijā cilvēku uzpūtās no bada, bet no kā šie, ekon. krīzes saēstajā Latvijā ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas