Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

Šadurskis: Vienotībai var pārmest tikai to, ka tai Saeimā ir par maz mandātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Daudziem komentaru smeretajiem,patiesam,maigi izsakoties, ir abstrakts domasanas veids.Vai ari komentari tiek cepti nedomajot.Vel pastav ari iespeja,ka ir radusies jauna "suga",komentaristi,kuri domat vai kaut ko saprast nav spejigi. Pec "komentaristu" "domam" ir janosoda arsts,kurs arstee pacientu,kurs no protitutas dabujis siflisu."Komentators" nevaino sevi,ka ir bijis pie prostitutas,vai ari,ka prostituta nav izgajusi mecinisko parbaudi,bet gan arstu kurs vinu arste!
Marga
M
Kaapeec V gaaja ZZS pavadaa?Luudzu rezultaats.
Jānis
J
Vienotībai var pārmest arī to, ka premjers bija neizlēmīgs un vājš kā vadītājs. Izskatījās pēx tāda kā "zicendirektora".
Ivars Graudums
I
Visas latvieshu tautas nostaaja bija noraidosha pret ruupnieciibas, industrijas attiistiishanu. Taadeelj valstij pietruuka ienaakumu, cilveekiem pietruuka darba. Dombrovskim nekas cits neatlika kaa radikaali samazinaat visus izdevumus. SVF pie latvieshu nelaimes nav vainiigs. Un taadu Sorosu mees Vaacijaa vispaar nepaziistam. Tas laikam Latvijaa izdomaats "baidonis". Maacaties no kljuudaam, tad ies labaak!
Barons fon Kampenhauzens (no Kūduma
B
Pareizi, Ivar, raksti! Mums tik dāņu cūku fermas patīk,bet rūpniecība tautai ir nepieņemama!Labi ka to saprata tavs draudziņš Valdis un samazināja(pareizi-konsolidēja) visu kur un ko varēja..
  • 1
  • 0
Atmiņa
A
Šadurskis cer, ka neviens nemāk paskatīties uz faktiem un apmierināsies tikai ar saukļiem. Diemžēl viņam ir daļēja taisnība, jo daudziem pietiek tikai ar saukļiem, faktus analizēt un loģiski domāt tie nespēj. Kur un cik balsojumos tad Vienotības un ZZS viedokļi ir atšķīrušies šo 7 mēnešu laikā? Par valsts prezidentu (bet ne jau pilnībā, jo ne visi balsoja, kā tas tika publiski pasniegts kā vienā, tā otrā frakcijā) un tiesībsargu + pilnīgi bezjēdzīgais balsojums par Šlesera kratīšanu. 3 balsojumi no simtiem atšķīrušies un tas nozīmē, ka viss ir grīstē, kur te ir kāds veselais saprāts šādos absurdos spriedelējumos? Šie daži balsojumi būtu kardināli mainījuši situāciju uz labo pusi? Kāds ir muļķis vai par tādiem uzskata pārējos? Visās nodokļu palielināšanās un konsolidācijās abi "draugi" cilāja rokas un spaidīja pogas vienādi, tāpat kā dalot vēja enerģijas kvotas saviem sponsoriem, liekot savus cilvēkus padomēs un valsts iestādēs. Bet Saeima tika atlaista, pirmkārt, par to, ka nepilda paši savas programmas, ar ko gāja uz vēlēšanām, pārējais ir pēc tam, vismaz neesmu dzirdējis, ka kāds būtu tikai dēļ "oligariem" vai pāris balsojumiem Saeimu atlaidis (izņemot neta komentārus, kur spieto partiju biroju "tauta"), neapmierinātība ir ar situāciju valstī un tās attīstības vai, pareizāk sakot, stagnācijas tendencēm kopumā. Šai Saeimai bija viszemākais uzticības reitings vēl pirms visām "oligarhu" atklāsmēm.
vita
v
ir gan viens gudrais
S
S
Kaut tai Vienotībai ne viena paša mandāta nebūtu!
23
2
Sliktam dejotājam pat 33 mandāti traucē.
fakts
f
salīdzinot ar Vienotību, Slesers ir svētais
mja
m
kur ārsti?
Lelle
L
Un tas vēl nav viss!!! Veselu gadu solīja, ka valstij parādos palikušajiem uzņemējiem atlaidīs nodokļus, bet pa to laiku varmācīgi ar savu VIDa kuču palīdzību šie mazie uzņēmēji tiek totāli iznīcināti, jo kā izrādās šo likumu valdošie kretīni ir pieņēmuši paši priekš sevis-nu lielie, kuriem šie parādi sniedzas simtos tūkstošos un pat miljonos, tiks atlaisti, paši sevi jau neaiztiek, iznīcina tikai mazos, ierindas uzņēmējus, tos, kuru radi un draugi nav ministri vai premjeri.CŪKAS.
Lelle
L
zskatās, ka V ar visu savu Exeļa grāmatvežiem varēs iet bekot....jo: 1) nav veiktas strukturālās reformas, atlaida visus lauku ierēdņus, lai uzņēmēji un iedzīvotāji paši par saviem līdzekļiem braukā simtiem km tālu pēc katra papīra, jo Vienas pieturas aģentūras joprojām nav izveidotas, toties Rīgā visās ministrijās, aģentūrās un iestādēs to čekas laika zaglīgie vadoņi uz atlaisto lauķu rēķina saņēma darbā savus radus un draugus, tur pat algas nav samazinājuši, prtēmijas joprojām saņem...Dombrovskis izlikās akls un kurls. 2) tai pat laikā V kopā ar ZZS kretīniem nodarbojās ar totālu tautas aplaupīšanu-atņēma bērnu un mammu naudas, aplika visus ar nodokļiem un nodevām, kuras vispār nav iespējams vairs samaksāt, atstāja simtiem tūkstošu bezdarbnieku bez iztikas līdzekļiem aizdzenot tos no valsts projām... 3) ik uz soļa tiek pārkāptas pat elementāras cilvēktiesības(līdz šim neviens nav aizdomājies, ka jāsūdzas Jevropai!!!)- nu kurā pasaules valstī liek maksāt par to, ko neizmanto?! Protams, ka mūsu muļķu zemē! Ja cilvēks, piem., saslimst uz ilgstošu laiku(insults, depresija u,c) un nespēj gada garumā sēsties pie mašīnas stūres, tad nākamajā gadā viņam tāpat ir jāsamaksā visas nodevas un nodokļi. PAR KO???!!! Citur pasaulē tas viss tiek pierēķināts benzīnam-braucu-maksāju, nebraucu-nemaksāju. Tas vēl graujošāk attiecas uz uzņēmējiem- ja uzņēmējiem pieder autoparks, un kādā gadā viņš nedabū pasūtījumu, šis autoparks stāv garāžas un neko nepelna, bet visas nodevas un nodokļi tāpat nākamajā gadā jāsamaksā jau arī par iepriekšējo gadu.Daudziem uzņēmējiem ir sezonāla rakstura darbs, kur atsevišķas tehnikas vienības tiek izmantotas pusgadu, 2-3 mēnešus vai vispār epizodiski, bet jāmaksā par visu gadu!!! Kur tāda laupīšana vēl ir redzēta???!!! Nu protams, ka mūsu muļķu zemē!!! Skuju taka Vienotībai............ir jābūt totālam muļķim, lai balsotu par savu aplaupītāju.
jumors
j
Šadurskim laikam prātā neienāk, ka pats arī tur varen aizsēdējies....
Andris
A
Ja godigi .-par ko Jūs visi iepriekšējie komentētāji balsotu ,kliegt jau visi mākam ,tādiem ka jums šeit nsv ko meklēt ,labāk mācieties valodu un brauciet prom uz Īriju gliemežvākus lasīt . AUNU BARS .Neziniet cēloņus ,netraciniet tautu.
Andrejs Bubinduss
A
zzs bailes no tuvojošām vēlēsanām - tas ir labi un tas tiešām tā ir. Bet deputātu skaits netraucēja "Vienotībai" savlaicīgi izstrādāt un virzīt kvalitatīvākus un profesionalus, konkrētus attīstības plānus un programmas. Un tagad vēletajiem laiks pieprasīt skaidras, konkrētas lietas un planus, nevis kaut kā tos izstrādat un atkal priekšvēlēšanu programmās likt apmierināties ar saukļiem. Un ārā no ministrijām, iestādēm, pašvaldībām, valsts iestādēm politizētos ierēdņus- tās jāvada profesionāļiem, nevis svārstekļiem- karjeristiem
Vārds
V
Vienotība jau vienīgā arī izstrādāja bezgala daudz labu priekšlikumu, tikai tos visus noštopēja SC kopā ar PLL un ZZS. Vajag sekot notikumiem valdībā un saeimā, tad nebūs jāraksta aplamības!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas