Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Saeima aizklāti balsos par abām ST tiesneša amata kandidātēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Saeimas iespēja izvēlēties - ievēlēt gudru cilvēku vai vienu politisko m..u, kas ir politiski angažēta! Muižniecei varētu ieteikt nemelot - viņa ir īstena TūP..istu biedrene un tāda paliks līdz sava nožēlojamā mūža beigām! It kā viņa neko nezinātu par Tūp...istu netīrajiem darījumiem!
Kommunistu izglitiba
K
Loti forss. Muizniece macijas LVU Juridiskā fakultāte, 1984, tiesību zinātņu specialitāte. Padomju laika, tiesibu specialiste. , Tas ir tiesi kas latvijai ir vajadzigs vel vienu padomju laimeta cilveku augstaka tiesa lai uzturet musu korumpeto atpalikuso stulbo valsts iekarti. . PS es neticu ne vienam bridim Muizniece bus briva no politiskam ietekmem.
haha
h
...beidz runāt par godu ....šeit ir runa par dāmīti , kura ir vīzdegunīga....viņa nenoliedzami ir izglītota, taču uzvedība ir izcili muļķīga...viņa vienmēr jebkurā sarunā cenšas parādīt - cik ir zinoša, cik perfekta , bet sarunu biedrs ir neizglītots auns , kuram ir jānolasa lekcija.... ŠĀDA attieksme mīlestību neveido....un ja ir aizklāta balsošana , tad jebkuram normālam deputātam ir iespēja atriebties par tiem pazemojumiem , ko viņi ir izjutuši ....būs tāda pat situācija kā ar Rugāti , ko neievēlēja Saeimas prezidijā..... HAU ! Esmu runājis ! :D
kristīne
k
Edgar, vai Tu tāpat neteici par Tiesībsargu? Tāds jauks pasniedzējs, patīkams cilvēks, Satversmes tiesā strādājis...
pret-meieri!
p
Tie, kas kādreiz kritizēja K.Baloža un V.Skudras iespējamo atkarību no kaut kā, tagad paši virza Meieri, kas no I. Čepānes ir daudz vairāk atkarīga! Tādi tie "Edinstvo" tikumi... Ne vien Muižniece, bet arī Meiere ir persona, par kuras neatkarību šobrīd nevar būt ne runas.
volk tambovskij
v
peec veeleešanaam visus teepistu ielikteņus sviest no amatiem aaraa...
?!
?
Lielākā daļa no šīs Saeimas deputātiem godu un sabiedrības cieņu jau pazaudējuši. Viņiem vairs nav ko zaudēt, izņemot vien kādu siltu vietiņu, ko var dabūt ar šādu balsojumu.Viss patiešām būs atkarīgs no "godīgās un cēlās" Saskaņas, kuras deputāti darīs visu ko galvenais suteners liks. Baigi paliek domājot par nākotni.
X+Y
X
Vai tad pirmo reizi saeima saka vienu, kas domāts tautai, bet dara, ko saka partiju sponsori? Viss būs atkarīgs no Saskaņas, tikai visu izšķirs cena, ko TP būs ar mieru maksāt .
Dr.xy
D
Muizniece un nevainojama reputacija! Si "jauka Muiznieku gimenite" ar viru- bankas vadoso darbinieku,I.Muzniece un delins A.Muiznieks balanse uz robezas starp kriminalitati un darbibu kuru ka kriminalu ir gruti pieradit. Un tada var but par kadidati ST !!!
haha
h
...ja būs aizklātā balsošana , tad Muižniecei nav ne mazāko cerību....man šķiet tur visiem večiem ir noriebusies tā vīzdegune....neviens tur neklausīs AŠ kvadrātā pavēles....izsvītros un viss...
es
e
Izbeidz slavināt savu elku Nr.2 - Muižnieci. Smieklīgi jau paliek.
Pikselis
P
Tas taču redzams katram jānītim: TP jūt, ka nākamajā Saeimā nekas nespīd un steidzīgi mētā savējos uz amatiem, kas vēlāk varētu būt noderīgi. Gan jau demagogam Krauklim arī paredzēta silta un ietekmīga vietiņa. Tāpat visiem pārējiem TāPiņiem. Vienīgi Šķēle cer, ka pa burzmu kopā ar Šleseru, ierīvēs viņu parlamentā.
Jukums
J
Jau pats Muižnieces kandidēšanas fakts pats par sevi ir pilnīgs nonsenss. Nezinu par to otru kandidāti, bet kurš gan uzticēsies jebkādiem Muižnieces pieņemtajiem spriedumiem - kurš gan ticēs, ka viņa ir neietekmējama un politiski neitrāla?
ups
u
kas tie par dīvainīšiem te salasījušies, kas dzied slavasdziesmas Muižniecei? nu, tad vismaz slaviniet paplašinātos teikumos un argumentēti...
edgars
e
Par Muižnieci jau šeit viss ir pateikts. Taču paskatieties, cik vizuāli patīkama ir Meieres kundze! LU Juridiskajā fakultātē viņa ir viena no godprātīgākajām un TAISNĪGĀKAJĀM pasniedzējām, kas uzklausa visus studentus, pat totālos sliņķus. Viņas savaldība un kompetence ir piemērota Satversmes tiesas tiesneša amatam vairāk nekā Muižnieces k-dzes, kas ir tik ļoti, ļo-o-o-ti politiski orientēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas