Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Saeima neļauj veikt kratīšanu Šlesera dzīvesvietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ints
I
Vienotiba- kroplu,tizlenju,zaglju-sasaukums
mieritis
m
jā,kā bija ta būs.pensijām naudas nav ,bet deputātu prēmijam atrodās.visnabagakajai sabeidrības daļai.sed resnos mūļus atstutējuši delnās un bolasavas leļā acis un paceļ rocinas.lai nobalsotu pēc shēmas ,kam jānotiek ,lai šie vepri izdzīvotu ar minimālo algu ?
xxxxl
x
Japieaicina Ziemelkorejas diktators tad musu slavena Saeima isa laika butu tuksa no valsts apzadzejiem ko sodien sauc par biznesu.
pats.
p
Bllaviens, kaa tas viss ir noriebies, ssitie zaglli, sheemotaaji un vinnu pakalpinni. Nafig taadu valsti un neatkariibu. Tiessaam no tautas vairs nekas nav atkariigs.Tulinn valsts sveetki un visi ssie meesli vlksies likt sveciites un operaa tusees. Kaada pretekliiba visapkaart.
aizbraucejs
a
Kartejais Valsts reketa paraugdemonstrejums.
meemais
m
Zagļi ,zagli glābj
tt
t
nu kā tad lielos afēristu jau nevar aiztikt
DOREMI
D
KOLEKTIVS NOLĒMA ,KURU MES IEBLEEJAAM SAIEMAAAA ,PATEICA ,KA NĒĒĒĒ ,NEKAADU APSKATI DZIIVES VIETAS ...NU KO LATVIESI
poga
p
Skaidri redzams,ka Saiemaa seed,"zak,pastalas"!
ejnuej
e
ko tādus vecus s.ū.d.u.s -rakstus atkārtoti liek lasīšanai....Tas jau tik vecs kā pasaule un toreiz bija liela brēka,tikai vilna tāmazāk.....Izsmiekls.
mirta
m
vislielākie mirlas ir zaļzemnieki....nodevēji, tagad tas ir skaidrs!
Sirmais
S
Saeima nobalsoja nevis par izmeklēšanas traucēšanu, bet par korupcijas legalizāciju augstākajā līmenī. Apkarot atļauts tikai piecīšu ņēmējus un devējus. Tautai reiz ir jāsaprot, kas valda šajā zaņķī, ko mēģina dēvēt par tiesisku valsti.
vetis
v
Cik atceros, tad kadu laiku pirms prezidenta ievēlēšanas ,viņam nav tiesības atlaist saeimu. Teātris bija iestudēts pamatīgi! Prezidentam ir juzrunā tauta! Latvijas tauta Jūs gaida,prezidenta kungs!
vetis
v
ZZS ,PLL ir kabatas partija oligarhiem. Saskaņas centrs nav labāks. Vai tad nav zināms , kā rokās ir Latvijas ekonomika. Domāju, ka visai civilizētai pasaulei tika parādīts, ka šis saeims ir koruptīvs oligathu iestādījums. Sekas būs ne tikai Latvijas vēlētāju nicinājumā. Būs arī reakcija no Eiropas un Amerikas kontinentu demokrātisko valstu puses. Latviju gaida starptautiskais parlamentārais boikots.Protams, Lukašenko, Nazarbājevi un citu pusdiktatorisko valstu parlamenta pārstāviju un vadītāji pie mums brauks.Vai tiešām latvieši,mēs vēlējām tādu saeimu?
juta
j
ZZS ir noņēmusi masku.... Ko tad tu gribēji, kratīs viņu maizes tēvu un šie visi laimīgi piebalsos. Nekāds noriets tas nav, vēl viss tikai sāksies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas