Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Saeimas atlaišana pēc balsojuma par Maizīti būtu tikai morāls sods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mordreds
M
Urbanoviča bezkaunība ir neiedomājama - blēdīgi nobalsot pret Maizīti un vēl prasīt Saeimas atlaišanu, nevar nociesties ātrāk izveidot krievu - oligarhu valdību. Štokenberga piekrišana šādām muļķībām, kas cita starpā izmaksās pāris liekus miljonus (nevajadzīgs referendums) ,tikai stiprina aizdomas, ka viņš joprojām tomēr pārstāv oligarhus. PS. Protams, ka Saeimu vajadzēja atlaist tad, kad tauta izgāja ielās un to prasīja.
Bebrs
B
... Saeima var apstiprināt/neapstiprināt, iecelt/atsaukt JEKURU. Maizīti, Bičkoviču, Dombrovski. ceru, ka līdz rudenim tā arī notiks. Un, ja mums ir tik jēls Trusis savā būrī, piedodiet - PILĪ, kas to tā pieļauj, tad VISS notiekās. Tiesnešus, muitniekus un vicemērus atšauj, pārējos poliči nospāŗda iecirkņos, pleibojs un šiziķis valda pār naudu,smirdīgi un apgraizīti ķiploku rijēji pārmet lohus sarunās par banku, visi zin, cik, kam, kad un kā ir jāmaksā, lai bīdītu rebes....
cukmens light
c
kolhozs "desmit gadus bez ražas" ,liela pieredze, velas turpināt "darbu"!
cukmens light
c
kāpēc būtu jāuztraucas par kādu pārrijušos trekni?
KLM
K
..un vel viniem visiem izmaksas naudas kompensaciju. Par ko-par melosanu? .................................................. ............................................................ ........................................... Protams, jo Saeima, kura melo, tā nolēma...un ko nolemj Saeima - tas ir likums....
Anita
A
Saeima,kura ta melojusi sabiedribai,atlaidis,un vel viniem visiem izmaksas naudas kompensaciju.Par ko-par melosanu?
loģiskais
l
da ne maizītis te kādu interesē, politiskajās spēlītēs šis bezmaz par neaizstājamu cilvēku masu medijos uzzīmēts:))) Tak mācieties domāt - kurai partijai būtu visizdevīgāk, ja vēlēšanas notiktu agrāk? Skatieties uz reitingiem:)) Protams, ka Urbanovičam gribētos vēlēšanas pēc iespējas ātrāk.
revidents
r
visi deputāti jāpieslēdz pie melu detektora un jāpaprasa: "Vai tu balsoji par vai pret Maizīti?"
mazgudrais
m
kas tas maizītis tāds ir, ka viņu nedrīkst neievēlēt? vai kādā Satversmes pantā rakstīts, ka viņš jāievēl?
heh
h
t'ar nekur neredzu slavenā maizīša 10 gadu paveitko darbu sarakstu??pēdējos gados valsts ir tā izzagta;/ un neviena vainīgā tikai miljonāru no valsts gala arvien vairāk un vairāk;/
heh
h
viņiem citu vairs nav ko darīt, kā tikai savējiem siltas vietas izkārtot?? lai tak beidzot pieēnm likumu -par atbildību valsts izsaimniekošanā nevis te ņemās ar sviestu kaut kādu.
džokers
d
+1000!!!!
hzz
h
Tas ka deputāti nevar atklāti pateikt kā balso - tas ir slikti. bet te jāvētē tā jezga kas sakulta apkātr - zelta oriols kas uzburts ap Maizīša - vienīgā tiesiskuma nodrošinātāja - galvas!!! par to atbildīgi ir tie kas vēl pirms galvenā tiesneša oficiālas nominēšanas - bļāva, ka Maizītis ir tas vienīgais un īstasi. un tauta to apēd ar kāru zobu! Un visi tie kuriem viedoklis savādāks - tiek uzskatīti par bubuļiem, korumpantiem un oligarhu aizstāvjiem!!! lai gan nēbūt tā nav! Nekā personīga pret Maizīti - bet 10 !!! gadus esot vienā amatā - gribot negribot nāk prātā ROTĀCIJA uz citu amatu. Tāda mega ilga iesēdēšanās vienā krēslā - nav vēlama demokrātiskā valstī. Un tā ir zema jauno prokurāru novērtēšana! Jānāk jaunam (citam) vadītājam - ar svaigu skatu un idejām! Un esmu pārliecināts, ka tāds tiks atrasts un viss būs kārtībā! Tauta - atceraties kāda šūmēšanās bija ap Bičkoviča ievēlēšanu - Vienotība bļāva kā aizkauta cūka!!!! Bet šim galvenajam tiesnesim - tā ar nav ko pārmest - tiesa nav diskreditēta un strādā - tiesā, notiesā un attaisno!!!! Vienīgais kā Latvijā nav tas ir vienāda iztiesāšana vienādās (vienādu nodarījumu) lietās! Un tas ir nožēlojami. jo vins par zādzību vai korupciju saņem tik, cits par identisku vai ļoti līdzīgu nodarījumu - pavisam citu sodu! šādās situācijās rodās neizpratne - kur tiesu prakses un konsekvence!!!! jaunajam ģenerāprokuroram - jānāk un jāsit šis idejas līdz tās tiek ieviestas! Maizīts tikai runāja - pēdējā laikā tikai tad kad tam brauca virsū! Maizīt, esi vīrs un atpūties - pastrādājis esi godam! tagad laiks citam!
un
u
Melis nevar but politika. Vareja atbildet, ka negrib teikt, par ko balsos, galu gala.
Mazais
M
Nesaprotu kāpēc šeit tiek uzsvērts, ka deputāti melojuši pirms balsojuma. Kur ir teikts, ka viņiem visiem zinātkārajiem ir jāatklāj par ko viņi balsos. Tāpat tiek norādīts uz visiem ļaunajiem spēkiem- TP, SC, ZZS, bet kā tad tie labie "Vienotība" var pierādīt ka viņi ir balsojuši par Maizīti. Vai tad viņu " Zelta roku" īpašnieku Auderu nenotiesāja? Laikam jau ka aizmirsuši vai arī negrib atcerēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

 

Satversmes nosaka

Valsts prezidentam ir tiesības ierosināt Saeimas atlaišanu. Pēc tam izdarāma tautas nobalsošana. Ja tautas nobalsošanā vairāk nekā puse balsotāju izsakās par Saeimas atlaišanu, tad Saeima uzskatāma par atlaistu un izsludināmas jaunas vēlēšanas, kurām jānotiek ne vēlāk kā divus mēnešus pēc Saeimas atlaišanas.

Ja Saeima ir atlaista, tad Saeimas locekļu pilnvaras tomēr paliek spēkā līdz jaunievēlējamās Saeimas sanākšanai, bet līdzšinējā Saeima var sanākt uz sēdēm tikai tad, ja Valsts prezidents to sasauc. Šādām Saeimas sēdēm dienas kārtību noteic Valsts prezidents. Ja tautas nobalsošanā vairāk nekā puse no nodotām balsīm izsakās pret Saeimas atlaišanu, tad Valsts prezidents uzskatāms par atlaistu un Saeima ievēlē jaunu Valsts prezidentu uz atlaistā prezidenta atlikušo pilnvaru laiku.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas