Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Saeimas atlaišanu atbalstījuši 94,30% vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Graujoši rezultāti! Es deputātu vietā no kauna noslēptos uz kādu pusgadu...
jopciks
j
Atlaidām. Labi. Tagad jāskatās,ko vēlēsim vietā no tā,ko mums piedāvā. Mans aicinājums- svītrot no sarakstiem visu,kas bijuši pie amatiem kā deputāti, ministri,augsti ierēdņi līdz 10.Saeimai.. Visu latvijai/TB/LNNk sarakstā izsvītrot bijušos amatvīrus-ministrus, Rīgas mērus. Ja šādi visi nobalsotu par VL/TB/LNNK sarakstu-būtu citādāk,jo tie ļaudi uzklausa un saprot. Zatlers-galīgi nezināmi ļaudis,kuri pateikuši ,ka reformēs , nepasakot ko un kā. Izvēle nav liela-5 saraksti,kuri var tikt ievēlēti. Mazāks vai lielāks ļaunums bet ļaunums ir Vienotība un ZZS,kā arī viņu sabiedrotie Saskaņas Centrs,kuri visos nopietnākajos balsojumos valdošos atbalstījuši ar balsīm vai vajadzīgajā brīdī nepiedaloties lemšanā. Vienīgais derīgais saraksts-Visu latvijai ,kurš vēlēšanu dienā attīrīts no vecajiem tēvzemiešiem,tos izsvītrojot.
Troll
T
Tautai pašreizējais "saeimisms" vispār nepatīk kā tāds. Daudzi domā, ka mazai valstij pietiktu ar 50 saeimistiem. Citi uzskata, ja jāgroza vēlēšanu likums... Bet pagaidām maz ir to, kas saprot, ka nevis saeimisti ir pie vainas, bet gan pati sistēma, sākot jau ar greizo un Latvijai nepiemēroto pamatlikumu - satversmi, kas programē vāju valsts varu un nesabalanasētas attiecības starp pienākumiem-tiesībām-atbildību. Kamēr mēs to vairākums nesapratīsim, tikmēr muļļāsimies tāpat uz priekšu, un slikta mums būs ikviena Saeima jau drīz vien pēc ievēlēšanas.
Nost ar "Vienotību"!!!
N
Nost ar "Vienotību"!!!
Boikots!
B
Kas patiesībā notiek? Tiek apzināti un plānveidīgi iznīcinātas nacionālas valstis un to ekonomika. Tiek apzināti iznīcināta vidusšķira visā pasaulē. Tiek veidota Jaunā Pasaules Kārtība visā pasaulē ar vienotu naudas ekvivalentu, administratīvi - teritoriālu pārvaldi un modernu nākotnes verdzības sistēmu, kas balstās uz attīstītām tehnoloģijām. Viss iet nosprausto gaitu neatkarīgi no kangaru karogu krāsas.
Boikots un tikai boikots!!!
B
Tālāk mēs ejam uz boikotu! Visas esošās Saeimas partijas ir ''de facto'' labējas un ''eirooptimistiskas'' (ieskaitot Zatlera domubiedrus). Tieši tāpēc - saskaitāmos mainot vietām summa nemainīsies. Viss turpināsies. Ir jādara gals šim partokrātijas murgam un Jaunās Pasaules Valdības aģenti vairs nedrīkst tikt pielaisti pie varas.
zex
z
lai saeimā,nerastos,tāda pat kampēju,shēmotāju brandža,...deputāts atkārtoti drķstēs ievēlēt,...tikai 1 (!) x lai neaizsēdās,neshēmo,nenotrulinās ...
Lelle
L
Nesaspringsti. Nekas tev netiks dots. Lasi Zaptes pārtejas dokumentus un priecājies! Kā Naudasmaisi (Zaptes vīrs kā viņu ieliktenis) lems tā būs (nu ja tos trīs izrūnīs, pēc krievzemes principa kā Hodarkovski, bet pārējie kuiļosies uz nebēdu).
  • 3
  • 3
Duriks.lv
D
Tikai nevajag kārtējo reizi naivi saspringt. JA VĒLĒŠANAS VARĒTU KO NOPIETNI MAINĪT,TĀS LATVIJĀ BŪTU AIZLIEGTAS ! Elementārs nezvēra(politmafijas) pašsaglabāšanās instikts. Tak viss jau sen ir pierādījies un smalki izštukots. Pa visiem šiem gadiem bauru aptaurēšana ir sasiegusi tādu excelent līmeni,ka tie hroniskajā transā iedzīti ir atkal un vēlreiz balsojuši par tiem pašiem kangariem,izrijējiem un visu krāsu un mastu svoločiem,ja jau pat NEO nespēja ko mainīt. Tad kur problēma iepriekšminēto vietā piedāvāt gan veco "labāko" glābēj-ļaunumu gan jaunus saulvežus-kalnākāpējus,kuru sen jau ir sagatavots ar lielu jo lielu rezervi.
Lelle
L
Pilnīgi pareizi! Vēlēšanu sistēma netiek mainīta! Jaunais Saulvedis Zatlers ieceļ savus partijas valdes locekļus. Viņus izslēgs, ja tie nepakļausies partijas dogmām (pareizāk SVF uzrakstītiem priekšrakstiem). Deputāti arī būs viņa izvēlēti. Viss kā Repšes laikos Jaunajā laikā, tāpēc atkārtošos: Zaptes partija ir Vienotības klons, lai noturētu SVF varu LATVIJĀ.
  • 2
  • 4
Dr.xy
D
Tagad ir atlicis vel tris reizes PAR: 1.Rudens velesanas PAR VL- TB / LNNK + Vienotiba+ ZRP 2.PAR SC,PCTVL, PLL un ZZS "vadonu" nodosanu tiesa par Valsts nodevibu un izlaupisanu. 3. PAR deokupaciju un par Latvijas Valstij un latviesu tautai nodarito zaudejumu atlidzinasanu no Launuma Imperijas.
selga
s
Es gan pārāk nesapriecātos,labi atceros ,kurš pagājušajā rudenī neļāva VL ņemt Dombrovska valdībā,tā vietā gribēja uzstiept sc-zatlers,kurš gan cits,arī tagad vēl vakar vakarā apliecināja gatavību strādāt vienā valdībā ar šiem,dolgopļūtovs smaidīja vien kā saulīte,tik aborigēnu nomierināšanai būšot jāizspiež okupācijas vārds,gan bez okupantu pieminēšanas,es zatleram neuzticos,jo ar saukli pret oligarhiem pats taisās sadziedāties ar tiem ,kuri visu laiku ir apkalpojuši visus oligarhiem izdevīgos balsojumus,šlesera neizdošana,tiesībsargs,bērziņš,utt.
  • 3
  • 2
tam Dr._irsam
t
Ak, jā! Un Zaptes pārtejas vadonis to arī akceptēja 4 gadus guļot taukos un neiebilstot Vienotības noziedzīgai darbībai.
  • 2
  • 5
to Dr. _irsim
t
Valsti izlaupīt palīdzēja TB/LNNK (bija visās valdībās), kā arī Vienotība, akceptējot SVF aizdevumus un parakstot slepenos protokolus, kā arī nesaucot pie atbildības LB un FKTUK par nolaidīgu darbu!!!!!!!!!!!!! Melot jau arī vajag ar mēru!!
  • 2
  • 5
izlidam caur adatas aci.
i
Man jau vienu bridi bija svaki ap dusu kad oligarhiem izdevas ielikt savu ielikteni Berzinu par prezidentu, izskatijas ka oligarhi un Maskavas saskanas centrs ir jau noteiceji valsti. pedeja saeima kur trakoja oligarhi Zalzemnieki jebkura bridi kopa ar Saskanas Centru vareja izveidot pro Maskavas valdibu. Paldies dievam ir noticis brinums un svaru kausi ir noliekusies par labu tautai un latviskai Latvijai. Tiesam jasaka paldies tiem 44% veletaju kas nobalsoja par saeimas atlaisanu un tadejadi saglabaja musu valsti un atvera celu reformam.
Nu šitā būs tā manna? HI HI!!!!!
N
# Cony Jurim 2011.07.24 07:42 Nu beidz. Viss ir tā kā to bija iecerējis koordinators no SVF, jo lembis bija nopietni apdraudējis viņu pozīcijas, ejot kopā ar SC. Tagad augstākā izglītība būs jāatmaksā, valsts dos tika ātro palīdzību un pārējā medicīna būs, ja pašam vai pašvaldībai būs nauda, pensiju sistēmu apgriezīs tikai lai nenomirst nevis dzīvo un valsts uzņēmumus tūlīt pārdos. Kas no tā iznāks? Nezinu, bet Zatlerēns, lai būtu pie varas to ir uzņēmies. Smaidiet, laime ir tuvu.
  • 2
  • 3
x
x
Veletaju aktivitate tiesam loti liela, 44% visticamakais ka tie ir cilveki kas balsos velesanas par Zatlera reformam, kadus 10% sanems Vienotiba un 10% bus VLTBLNNK, Slesers un Skele jau ir politiskaja meslaine un nav speletaji, Lembergam ir ari lielas iespejas noklut politiskaja smuc spaini. Maskavas trompetisti Saskanas Centrs pec skandaliem ar oligarhu atbalstisanu nekad vairs nedabus tik daudz balsis ka iepriekseja saeima, nu ko latviesiem visas iespejas beidzot ieviest kartibu valsti.
Lielu prieku nejūtu
L
Īsts prieks būs tad, kad rudens vēlēšanās vēlētāji būs tikpat domājoši, un ievēlēs spēcīgu koalīciju, kas sastāvēs no Visu Latvijai/TB LNNK, Zatlera partijas, un Vienotības bez SCP atzara un viņu liekuļiem Štokija un Pābrika.
piķis
p
Balsošu par Vienotību - tos liekuļus un citas "superzvaignes" svītrošu ārā!
  • 6
  • 1
tautai
t
Zatlers par parlamenta atlaišanas rosināšanu paziņoja pāris dienas pirms prezidenta vēlēšanām, kad arvien mazinājās viņa iespējas tikt pārvēlētam augstajā amatā, tādējādi saņemot kritiku, ka viņš rīkojies savtīgi un šādi bruģējis ceļu ieiešanai politikā. ______________________________________________________________________________ Zatlers malacis - viņš ieklausījās Latvijas iedzīvotāju vēlmēs un saprata, mazliet par vēlu, bet labāk vēlāk kā nekad, ka ši saeima neizveidos valsts iekārtu darboties spējīgu. To arī apliecināja šodienas referendums, ka 94% balsojošu ir gatavi parmaiņām un tie, kas balsoja par saeimas atlaišanu, tagad gaida Zatlera jaunizveidotās partijas tālāku rīcību un lai arī turpmāk šīs partijas viens no mērķiem būtu, ieklausīties tautas vēlmēs, lai mūsu valsts attīstītos tā, lai visiem nebūtu jādomā ka iztikt, bet būtu darbs un valsts attīstība, jo Latvija ir tik daudz iespēju, kuras netiek izmantotas - zemes ir aizaugušas, nodokļi priekš uzņēmējiem nav labvēlīgi, zemnieki iznīks, kontrabandu apmēri aug(nodokli netiek maksāti), visu nosaka personas ar lielām naudas summām(oligarhi), tas ir, kukuļošana attīstās, valsts iestādēs darba organizācija ir apšaubāma un nav sakārtota līdz galam, lai tās strādātu maksimāli efektīgi un produktīvi, valsts iepirkumu notiek caur uzpirkšanu. Viss tas ir acīm redzams un cilvēki mēs esam ļoti pacietīgi, bet cik ilgi. Tāpēc es šodien gāju balsot un kā redzams ne es viens, to vēl apliecināja 94% pilsoņu, ka ši saeima nav spējīga godprātīgi un aizstāvot tautas intereses , pildīt savus pienākumus. Es ticu tam, ka Zatlers neapstāsies pie iesāktā, bet taisīs pa īstam reformās valsts iekārtā un mēs nestāvēsim malā un aktīvi atbalstīsim visu, kas notiek. Tā mēs tikai tiksim uz priekšu. Es ceru, ka nevis savtīgas intereses un aprunāšana vienam otru mūs vienos, bet gan draudzība, izpalīdzēšana un atbalsts, kas vienmēr grūtos brīžos ir nepieciešams. Bet to ne viena līdz šim partija nav sapratusi. Esam beidzot vienoti!
sos
s
SIA KAMPĒJCŪKAS VAR DOTIES UZ KRIEVIJU , LAIZĪT PUTINAM PAKAĻU ....
KLM
K
Ventspils Minhauzens šodien Ventas krastā uzvilcis melno karogu zudušo cerību mastā
tam KLM
t
Ko vecais? Rīmes nesanāk? Aizskrien pie savas jaunās barotās Zaptes pārtejas, lai ielej kādu šluku dzejošanai! Vienotības jenotus pameti. Nu gan esi baroklis bez morāles.
  • 2
  • 3
KLM>Tam KLM
K
tas tam KLM ar taukainu muti skūpsta hūtes pēcpuses speķi pārvilcis pāri lai neredzētu hūtes stipendiju dāsno deķi
  • 4
  • 2
Tam KLM
T
Kā Lē Mē ar rupju muti Krāmē puncī tautas speķi. Ne šim prāta, ne tam goda Galvenais, lai -irsa plata. Nejūt viņš to jenot' gōlu, Brauka dupsi un tik slavē. Jenot' teķis lies' ir palic's, Tādēļ zatler' bullim tūlīt pielips. Neķer krenķi vecā beka, Tev tak vienmēr sile plata. Vai tas vecais jenots, vai tas jaunul's ZAPLERS, Pārdos makiem bieziem tie tos letiņ'š...
  • 1
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šonedēļ biežāk uzspīdēs saule un līs visā Latvijā

Šonedēļ Latvijā biežāk uzspīdēs saule un gaiss iesils līdz plus 26 grādiem, tomēr nokrišņi būs novērojami plašākā valsts daļā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas