Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Saeimas deputātiem piecos mēnešos kompensācijās izmaksāti 86 500 lati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Man nekas nebūtu pret to...
M
...tikai viens jautājums : Vai šitie biedri-kungi zina -kā dzīvo viņu vēlētājs ? ( Droši vien sākas vispārēja jautrība.)
un tā
u
piemaksa Saeimas sekretāra biedram - 615 Ko dara saeimas sekretāra biedrs? Palīdz pildspalvu noturēt vai laptopu ieslēdz?
būtu vismaz
b
nerakstījuši un nekaitinājuši cilvēkus. nekad " krievu laikos" neviens valdībā ar savām algām un priekšrocībām vismaz neplātījās. zināja visi, kas tur notiek, bet nebija tās ciniskās attieksmes pret pārējo sabiedrību. tas no vienas puses. no otras - labi, ka ir šādi raksti, labi, ka sabiedrība to uzzina un ka tas cilvēkus neatstāj vienaldzīgus - vismaz ir cerība, ka visu šo kompāniju kādreiz no siles patrieks. kurš gan var gadu desmitiem paciest šo cinisko ņirgāšanos? tāpēc jau sabiedrība ir vardarbīga, neiecietīga? ko citu gaidīt, ja nepārtraukti ik pa laikam uz galvas uzgāž mēslu spaini ?
KĀDA ALGA???
K
PAR KO? PAR TO, KA VALSTS IR IZTĪRĪTA NO CILVĒKIEM? PAR TO, KA VISI IR SAGRUPĒTI BAGĀTAJOS UN NABAGOS? PAR NEGODĪGUMU8, KO VIŅI SĒJUŠI., PIEŅEMOT SAVUS LIKUMUS? PAR KO TĀS ALGAS? PAR KO KOMPENSĀCIJAS? DAUDZI SPIESTI BRAUKT UZ DARBU TĀLU NO DZĪVESVIETAS. VAI VIŅIEM VISIEM MAKSĀ KOMPENSĀCIJAS? NOŽĒLOJAMA VALDĪBA, NOŽĒLOJAMA VALSTS.
ja kāds
j
vēl vēl balsos kaut par5 vienu personu no šīs saeimas, tad skaidrs - NEKAS NEMAINĪSIES. VIŅI NEKAD SEVI NEAIZMIRSĪS. skolotājiem maksā 250 ls uz papīra, uz rokas zem 200. vai patiešām nemaz nav kauna mūsu valdībai. visiem citiem at'ņem, lai paši sev pieliktu - tas ir amorāli un nevienā kaut cik sevi cienošā valstī nelas tāds nevarētu notikt.
rhcp to Veletajs
r
Ja Jūsu rakstītais ir domāts kā melnais humors,tad ok. Deputātiem algu nevajag maksāt vispār ! Par transportu un dzīvošanu viņi saņem pabalstus,tātad arī paēst var nopirkt. Un nekādās valdēs lai nesēž ! Nu tad lai strādā par brīvu,un pierāda ka ir ''tautas kalpi''. Bet kuram gada beigās deklarācijā uzrādās lielas naudas summas to cietumā,par zagšanu !
dzeris
d
Tam, ka, jo lielāka alga, jo mazāks korumpētības risks, piekrist nevar. Korupcijas risks vairāk atkarīgs no cilvēka personības, no politiskās sistēmas, no sabiedrības attieksmes, alga te nav noteicošais, tas ir iemīļotais politiķu un amatpersonu arguments, lai palielinātu sev algu, kas galīgi neatbilst atdevei. Kaut arī, neviens nestrīdās, ka algai jābūt pietiekamai, lai cilvēku varētu pieskaitīt vidusšķirai, un tas, atkal, atkarīgs no valsts - jo bagātāka valsts, jo lielāka alga. Ja kāds grib ļoti daudz pelnīt, un uzskata, ka spēj to darīt, ceļš uz privātu biznesu vienmēr vaļā. Kādām kompensācijām jābūt, bet, ne lielākām, kā jebkuram cilvēkam, kas zaudē darbu, cik zinu, pastāv norma, ka, zaudējot deputāta vietu, cilvēks var atgriezties iepr. darbavietā, tā jau arī ir zināma sociālā garantija.
Veletajs
V
Deputatiem jaizmaksa kartigas kompensacijas, citadi tiek klust atkarigi no politbiznesa. Ari algam jabut kartigam. Lai ari normals skolotajs, arsts, stradnieks, zemnieks var klut par deputatu bez ta, ka vins nonak materiala atkariba no politbiznesmeniem. Tas ir manas ka veletaja un pilsona intereses. Pasreizeja alga un kompensacija viennozimigi ir par zemu.
sociāldemokrāts
s
Tāda šī sistēma ir: "kļūsti par kangaru savai tautai un dzīvo zaļi"!
Arturs M
A
Ja šie cilvēki piekrīt kļūt par deputātiem,viņi zin,ko uzņemās un KUR atrodās šis darbs,līdz ar to NEKĀDAS kompensācijas nepienāktos!!!Ja par dārgu būt deputātam,tad NEUZŅEMIES!!!
Nav gan sīkums
N
Nav gan sīkums tādas kompensācijas laikā, kad tauta dažviet pārtiek no 50 santīmiem dienā! Kad vienreiz izbeigsies šī politiskā sistēma, kura domāta izredzētajiem. nebūtu jau žēl, ja to būtu pelnījuši un spētu nodrošināt valstij un tautai labklājību. par ko viņi saņem? Par savējo likšanu amatos? Par ārzemju banku lobiju? Par augstajiem elektrības tarifiem? Par to, ka ofšoros reģistrēto uzņēmumu patieso labumu guvēji ir 95% mūsu pašu bāleliņu? Par ko viņiem tiek maksātas šādas algas?
:)
:
Kompensācijas - tas ir sīkums. Bet vai kāds var pateikt, cikos šovakar atkal uzstāsies Lemberga kungs ar iknedēļas svētdienas vakara runu, nosodot Sorosa rīcību, pārņemot varu Latvijā? Tauta ar nepacietību gaida Lemberga kunga sprediķi! :))))
KLM
K
Manuprāt, diez vai biedram Lembergam patiktu uzruna ''kungs'' - kā nekā bijušais LKP CK loceklis, biedrs, kurš jau tad visus savus spēkus veltīja apkarojot smirdīgos kapitālistus, Sorosa kungu ieskaitot - šis biedrs (Lembergs) vienkārši turpinās reiz iesākto sprediķi....
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas