Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Saeimas komisija rosinās noraidīt iedzīvotāju iniciatīvu par Kopdzīves likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
Izlīda no skapja?
I
Kopdzīvistu piecīši - Atturējās Ainars Latkovskis (V) un Andris Siliņš (ZZS), savukārt par kopdzīves likumu bija Orlovs un Zenta Tretjaka (S). Iniciatīvu iepriekš Saeimā iesniedza partijas "Latvijas attīstībai" (LA) valdes priekšsēdētājs un Rīgas domes deputāts Juris Pūce. Viņš parakstu vākšanu iniciēja pirms nepilniem trīs gadiem.
maks
m
IZSKATĀS ĻOTI TUMSONĪGA SABIEDRĪBA. Ļaudis visam piesien darīšanu ar citādi orientētajiem, bet likuma projekts pavisam nav par to. VIDUSLAIKI. DZINTARS PALIEK dzintars.
...
.
Ir jau daļa,kuriem pi...ties gribās,bet atbildību par ģimeni uzņemties gan negribās. Pastāvošajiem likumiem nav ne vainas. Nav ko čīkstēt,ka problēmas tur un te,ka nevar lemt pie ārsta,ka nevar saņemt mantojumu u.t.t.
  • 1
  • 0
ļuļa
ļ
pareizi ir, ka noraidīs. un nav ko murgot par neprecētu pāru necilvēcīgām situācijām - likumdošana ir sakārtota, un pastāv iespēja apprecēties, kas neprasa necik līdzekļu, tikai vēlmi aiziet un sarakstīties pāris liecinieku klātbūtnē. savukārt, ja cilvēki to negrib darīt, tad paši vainīgi.
ļuļko debilšovmenis
ļ
Arī nacistu koncentrācijas nometnēs pastāvēja iespēja turēt muti un nekaitināt ložmetējniekus tirņos.
  • 1
  • 4
LETAistiem
L
Lūdzu publicējiet kuri 5 deputāti bija par normālas ģimenes vīrietis + sieviete saglabāšanu un kuri 2 PAR VIENDZIMUMU KOPDZĪVES PARTNERATTIECĪBU LEGALIZĒŠANU un kuri 2 "ATTURĒJĀS" !
stulbajam fašistam
s
... normāla ģimene fiziski vesels ārietis + fiziski vesela āriete, kuru ciltskokā pēdējos 200 gados nav atrasts untermenšu asiņu piejaukums un kuru uzskatu pareizību apstiprina slepenā valsts policija - gestapo...
  • 2
  • 8
par kopdzīves likumu
p
Cik labi, ka esat informēts par manu seksuālo oriantāciju... Nāksies jūs apbēdināt - esmu hetero, man ir ģimene un bērns. Bet es zinu daudzus heteroseksuālus pārus, kas dažādu apstākļu dēļ nav reģistrējuši savas attiecības.
  • 5
  • 14
>par kopdzīves likumu
&
Valsts nodeva par laulības reģistrāciju ir 14 euro, ja ir vēlme reģistrēt jebkādas mantiskas attiecības pie notāra var slēgt līgumu par mantu, testamentu, apgādību u.c. - KĀPĒC TU rinkēvičveidīgais vēlies vēl kaut kādu "kopdzīves likumu"?
  • 18
  • 4
par kopdzīves likumu
p
Jā, lūdzu publicējiet, lai tauta zina, kuri ir tādi tumsoņas, kas pat neatšķir geju laulības no civilattiecību juridiska regulējuma.
  • 4
  • 16

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas