Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Sagatavoti grozījumi, kas tautas vēlētam prezidentam dotu ievērojamu varu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzintars
D
Lai īstenotu šīs ieceres, jāpienem lēmums par jauna Latvijas Republikas Satversmes projekta izstrādi, jo reāli nekas (izņemot Satversmes 8.nodaļu) jau no vecās (1922.gada) redakcijas pāri nepaliek. Jāatceras, ka Satversmeei būtu jāregulē pašvaldību darbības pamati, kā arī jānosaka pašlaik esošo ārpuskonstitucionālo institūciju statuss
Nesapraša.
N
Pašlaik lielāku muļķību nevar izstrādāt,pieņemot šo likumu grozijumu! Vai nepietiek,ka tagad jau lielākā daļa no RĪGAS domes ir pārkrievota ar UŠAKOVU priekšgalā! Jāņem vērā ,ka tagad mūsu valstī jau liela daļa krievu ir ar balstiesībām. Vai gribat ,lai par VALSTS PREZIDENTU ir KRIEVS? Ja tā notiktu ,tad pēc dažām dienā tiktu ne tikai kā otra valsts valoda pasludināta krievu valoda un vel pēc dažām dienām LATVIJA LŪGTOS ,LAI KRIEVIJA MŪS PIEŅEM ATPAKAĻ SAVĀ SAIMĒ. VAI TAS IR PIEŅEMAMS?
Jānis
J
...un ja vajadzēs izsludinās likumu par atkārtotu pensiju samazināšanu!
Vēlētājs
V
Vispirms jāmaina vēlēšanu sistēmu!
Ar to vien nepietiek!
A
Bezvīzu režīmu,gan ar ES valstīm,gan ar ASV mēs esam panākuši! Vēl atliek tikai ieviest Latvijā ASV(Francijas,Lielbritānijas,Vācijas)mažoritāro vēlēšanu un progresīvo nodokļu sistēmu!
X
X
Ja nakosajas saeimas velesanas uzvares ta saucamas Kremla partijas Saskanas Centrs, Latvijas Cels, un Tautas Partija, tad nevar prognezet kas notiks, sis tris partijas var ari kadu ligumu parakstit ka mes ieklaujamies Krievijas sastva ka Lafljandskaja gubernija, un krievi auros ka vesturiska taisniba ir uzvarejusi lai izslegtu sadu varbutibu ir vajadzigs tautas velets prezidents.
UPS
U
TAUTA NOTEIKTI ATBALSTIS! Laika kad uz nakosajam saiemas velesanam raujas SARKANAIS TRIJSTURIS Usakovs, Slesers un Kalvitis, un neviens nezin kadus sazverestibas planus pret Latviju parrunaja Putins ar Kalviti Maskava, tautas velets prezidents butu valsts neatkaribas garants.
pamela
p
VL ķeras kā TP utt.pie pēdejā salmiņa nelietīgi izmantojot tautas vēlmi grūtā brīdī ,pēc "stingrās rokas". VL un Ko LATVIJA vēl NAV izaugusi līdz tautas vēlētam prezidentam.Ir jāapmirst manai paaudzei ar komunisma gaišo nākotnes tēlu un perverso ideoloģiju 50 gadu garumā,lai nāktu jauna domāšana ar jauniem politiķiem ,kuri studējuši Harvardā u.c. Rietumu augstskolās,NE MASKAVĀ ar kroplo čekistu vēstures un tiesību izpratni.
Briemas naks
B
Latvijas prezidentam nav vajadzigs vairak varas, bet jabut tautas ieveletam. Loti iespejams ka saja maza atpalikus korumpeta kadreiz bijusa padomju republika, tiks iebidits Slaktera, Kalvisa, Skleles vai slesera tip prezidents. Neaizmirstiet ka TP ieliktenis Bickovics un citi tieslietu ministrija ir politiski marionets kuri kalpo savam samniekam. Un vini nekoz barojosa rokai.
Ernests
E
meteors jau klāt ...))) meteorito Raivis pirmais
Valdis
V
Kas sastav veletaju "tauta" ari nepilsoni?
Disinformacija !!!
D
Latvijas prezidents nav "tautas ievelets" Tas jobnuti pulks Saema to dara. . Diena, ka varat jus tik bledigi un mulkigi rakstit. Kaut gan jus parstavat Tautas Partiju, vai domajiet ka tie stulbeni ir vienigi kura lasa tavu brivos rakstus interneta? Labak uzmodies, dabusi par cobju
Ernests
E
atkal šitie zighaiieshi...Nebūs ta ka viņi grib
čau
č
Es iešu un parakstīšos, jo tāda ir mana latvieša pārliecība
uz priekšu
u
Lielākā daļa sabiedrības neieredz politiskās partijas, tai skaitā arī es un man ir pamats tās neieredzēt, domāju, ka tas jau ir netgriezenisks process, bez sabierdrības uzticības nevar pastāvēt pozitīva politiskā darbība, tamdēļ domāju ir jāpalielina prezidenta pilvaras, lai atgriestu sabiedrībā ticību valstij un pozītiīvai politiskai darbībai un man ir dubults prieks par to, ka tieši VL ierosina šos satversmes grozījumus, kuriem nav vienaldzīgs valsts liktenis un kuri nav samaitāti ar partejisko ideoloģiju, tamdēļ mans paraksts uz šiem satversmes grozījumiem garantēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas