Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sākas pārtikas paku izsniegšana trūcīgajiem Rīgas iedzīvotājiem

No ceturtdienas sākas pārtikas produktu paku dalīšana trūcīgajiem Rīgas iedzīvotājiem, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Labklājības departamenta pārstāve Lita Brice.

Tiesības saņemt pārtikas produktu paku ir ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kurām izsniegta izziņa par trūcīgas personas statusu.

Pārtikas paka, ko var saņemt vienreiz mēnesī, paredzēta katram trūcīgās ģimenes loceklim vai atsevišķi dzīvojošai personai. Saņemot paku nepieciešams uzrādīt Rīgas Sociālā dienesta izsniegtu izziņu par trūcīgās personas vai ģimenes statusa piešķiršanu.

Pārtikas pakā ir kilograms putraimu, kilograms četrgraudu pārslu, puskilograms auzu pārslu, kilograms kviešu miltu, 100 grami vājpiena pulvera un litrs piena.

Pārtikas pakas no 31. marta var saņemt Gaiziņa ielā 7. Maskavas ielā pārtikas pakas varēs saņemt no 11. aprīļa. No 13. aprīļa pakas varēs saņemt Aglonas ielā 35/3. Zemgales priekšpilsētā pārtikas pakas varēs saņemt no 4. aprīļa Daugavgrīvas ielā 1, bet Centra rajonā no 10. aprīļa Kr.Barona ielā 56.

Pārtikas produktu pakas trūcīgajiem Rīgas iedzīvotājiem dalīs biedrība Žēlsirdības misija Dzīvības ēdiens, nodibinājums Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas Diakonijas centrs, biedrība Latvijas Sarkanais Krusts, evanģēlisko Kristiešu draudze Zilais krusts un biedrība Latvijas Samariešu apvienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas