Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Salīdzinoši daudz stipendiju joprojām piešķir sekmju, nevis sociālo apstākļu dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
lasu un kaut kā atceros par pāgātnē lasīti Plūdoņa ,,Atraitnes dēlu,, bet ur jau runa ir par okupantu laiku un varu ,tagad jau 20 gadu ,,labklājības,, valstī tāda problema nepastāv ir ,,nolemtie ,,augstākai sūtibaivalsti un ubagam nav vietas s,vecāku grēki kas laikus neapmeta komunistisko kažoku ,neprikvitizēja, ticeja ka atjaunotai valstij vajadzigs viņu darbs uz zemes sakopt to un paļāvas ka ,,izredzētie,,tāpat savos posteņos virzīis valsti ar savām zināsanm ,bet diemžēl- ,,sunim jāzina sava vieta,, Kaut pasaules zinātnes vēsture māca ne jau tās teicamās atzimesir kas nosaka kas būs šodienas students un arī pasniedzējs nav tas genijs ,Dievs kas visu zina ,tad viņš te nesēdētu mācību iestādē bet darbotos lai iegūtuNobela premijuun atzinību
nu jocīgi, ka
n
stipendijas tagad maksā nevis par to, ka esi gudrs un labi mācies, bet par to, ka esi atnesis izziņu - nabags. Jā, "nabagu" stipendijas saņem pat tādi, kam vidējā atzīme ir 5,8 - 6,2, toties tie, kam ir pāri 8, nedabū, jo nav "nabagi"... Jāsaka jau nu, ka šādi pie labiem speciāliestiem nākamībā diezvai tiksim... kāpēc mācīties, ja stipendiju saņemsi tāpat??? Toties cieš tie, kam sekmes ir labas, bet vecāki saņem drusku par daudz, lai saņemtu maznodrošināto izziņu.
viedoklis
v
nevienam nesekmīgajam stipendijas nepiešķir, visam ir jābūt nokārtotam, bet ir studenti, kas strādā praksi savā izvēlētajā nākotnes specialitātē, kas kautkādu negatīvu ietekmi atstāj uz atzīmēm. un tāpēc netiek līdzi tādiem kam ir finansiāls atbalsts no vecākiem... vai tad tomēr bārenim, ja viņš ir nabadzīgs, tā stipendija nepienāktos vairāk kaut arī atzīmes drusku sliktākas? es pilnīgi varu saprast, ka drošāk ir iet strādāt, jo risks vai tu saņemsi stipendiju pastāv arī, ja tev ir labas atzīmes
SANDY
S
Protams,ka stipendijas japieskir pec sekmju limena.Neviens neliedz maznodrosinatajam teicami macities.Ko tad domajat -nesekmigs maznodrosinatais macisies??
AD
A
Ja saņem stipendiju, tad nav jārukā fabrikā un, ja nespēj mācīties, tad rukā fabrikā. Bez šaubām, ka sekmēm ir jābūt noteicošām. Kāda jēga no tāda "speciālista", kurš kaut kā izvilcies.
Pauls R
P
Un tā arī vajadzētu būt! Talanti nevis nabagi!
tritons
t
aha... pareiz, pareizi. 10 st. norukā fabrikā un tad mācies tikpat sekmīgi kā tie vienaudži, kuriem tētuks un mammucis visu apmaksā.
.
.
man kaut kā liekas pareizi, ka stipendijas piešķir par labām sekmēm. neviens jau neliedz arī sociāli maznodrošinātiem labi mācīties.
valdis
v
un tā jaunajiem censoņiem māca kā jāsaprot likumi .sodien laba atzi'me /varbūt var būt nu ,,iegādāta,, tad kad beigtas studijas vērtīgi sakari un....parejais kā tās lietas šai zemītē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas