Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

SC lūdz uzsākt kriminālprocesu par Kampara iespējamām prettiesiskām darbībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Ļoti labi - gaidīsim reālus rezultātus no šīs lietas.
ome
o
Nu,ļoooooti gribas atkal paspīdēt SC - ,būt taisniem ,labiem ,pareiziem un vēl ar baltiem ,pūkainiem spārniņiem............ir jauki meklēt vainu citos ,bet mēs ( SC) nu, esam VISPASREIZĀKIE - vismaz tautas acīs...............visu redzam ........- projavļajem bģiķeļnosķ.........
Svens
S
Plašsaziņas līdzekļos minētās informācijas daudzums ir gana pietiekams pierādījumu daudzums, lai man būtu skaidrs, ka ministriņam ir kreisi ienākumi. Protams, dzīvojam taču tiesiskā valstī (vai ne bimbam?) un tādēļ konkrētajā gadījumā darbs izmeklētājam. Piebildīšu, ka patiesi tiesiskā valstī, amats jau sen būtu zaudēts, bet kriminālprocess uzsākts. Skaidrs?
bimbam
b
Nu ko - teicami! Tagad tik jācer, ka Kalnmeiera kungs būs uzdevuma augstumos un ministriņš tiks saukts pie likumā noteiktās atbildības. Sakiet ko gribat, bet šāds tipiņš Latvijas politiskā spektrā vēl nav bijis - visiem skaidrs, ka ministriņam ir kreisie ienākumi, bet viņam ne silts, ne auksts! --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------- Skaidrs būs tikai tad, kad būs pierādījumi! Skaidrs!?
vells
v
Jāsecina, ka jenoti ir totāli idioti. Opozīcijā tupot. jenotu partijas trubadūri lēja ar mēsliem visu pozīcijā esošo bez izšķirības un bez liekas kautrības. Tātad vajadzēja rēķināties, ka nokļūstot pozīcijā būs jāuzmanās no atbildes sitieniem. Tā vietā, lai pārdomātu ko un kādos amatos likt, jenoti izveidoja nepieprasīto vecmeitu skaistumkonkursu un rezultātā mums ir ārlietu ministrs, noplucis narciss, kurš izlidojis visās ministrijās, kur mēģinājies, nomainījis kaudzi partiju, finansu ministrs, par kura ekonomikas prognozēm treknajos gados tagad varētu stāstīt anekdotes un kronis visam kampars! Zicpriekšsēdētāja dombrovska varonīgo cīņu pret burbuļa pūtējiem, kas pašam beidzies pamatīgā pašpūstā burbulī, nav vērts pat pieminēt. Lai neliktos par maz, jenoti vēl vienas caurkritušas madāmas mūrnieces vietai grasās rīkot jaunu skaistumkonkursu ar visu laiku un tautu lielāko iekšlietu specu zaķa un latkovska piedalīšanos. "Vienoti silē!" vai ne jenotēni?
Viss
V
Mēs liksim profesionāļus amatos, mēs attīstīsim zalo enerģiju, mēs ierobežosim Murnieces dienesta auto izmantošanu, mēs restrukturēsim vasts pārvaldi.... tie solījumi visi izrādījās meli. Un kampars ir šī melojošā harēma pirmrindnieks. Tāpēc arī viņam jāatbild ar ādu. Jo jābeidz tā "politiskā kolektīvā atbildība", kad visi vāra ziepes un taisa rebes, bet nestrebj neviens..
.
.
Ēriks, 11.05.2011 14:44 "...apvienības "Vienotība" Ētikas komisija, uzklausījusi Kampara skaidrojumu par viņa pērnā gada valsts amatpersonas deklarācijā uzrādītajiem darījumiem..." Apvienības "Vienotība" Ētikas komisija ?!?! Tātad partija pārbaudīja un viss OK ? :D Labāk lai pārbauda neatkarīgas iestādes. Kuru diemžēl nav. Vienotība kontrolē gan KNAB, gan IeM. KNAB, manuprāt, ir jābūt neatkarīgai iestādei, nevis lai to premjers kontrolē! Nebalsošu par Vienotību, un ne par kādu citu politisko partiju vai apvienību kura kādreiz jau ir bijusi pie varas. Kaut ko ir jāmaina un ir motivācija to darīt!
Lelle
L
Vajag, vajag letiņiem cīnīties ar krievēniem un otrādi, jo tad resnie runči augšā var mierīgi zagt, kamēr apakšu nabagi savā starpā cīnās. Malači!
?
?
Tikai sociālistiska vai sociāldemokrātiska latviešu partija var aizstāvēt tautas intereses, kā tas ir Dānijā, Zviedrijā, Vācijā. ----------- Un kura tā būtu? Pagaidām redzu tikai krievu naftas kabatas partiju SC, kam no sociālisma tik tālu kā no mēness
Ups
U
Gazproms sācis latviešu poltiķu mobingu. Pirmais dabūja pa galvu murmulis Kampars. Ceru, ka miegainā Vienotība izdarīs secinājumus,
Fiksais
F
Pilnībā piekrītu SC dputātam, jo pēdējā kampaņa pirms jauno energotarifu sākšanas (apšaubāma satura reklāma, jo regulators vēl nebija pat apstiprinājis tarifus!)) tika izveidota par summu, kurai bija jāpiemēro iepirkuma procedūra. Tas netika izdarīts, tas nozīmē, ka tika pārkāpts likums. Vai ir vektas kādas darbibas pret likuma pārkāpējiem, vai ir piemēroti sodi? Nav? Tāpēc ka savējie? Vai cienījamais cony barojas no šīs pašas siles, kas nelikumīgi tiek pildīta ar valsts līdzekļiem? Vai valsts kases izlaupīšana ir tautsaimniecības stimulēšana un attīstība? Protams, partijai, kuras devīze ir -"Nu kā var nemelot!", tā ir ikdiena!
Ministry of Truth
M
Ej Kamparam par advokātu. Ideāls tandēms sanāks. Vecums tev nenāk viens. Spītīgs kā Kampara āzis.
zinātājs
z
Kamparam piederošajai SIA"Ronis" telpās atrodas ,tas ir Tukumā SEB bankas filiāle, kurai SIA nomā telpas ,tad , kur nav korupcija ,atbrauciet uz Tukumu un paskatieties.
Islandes ķērpis
I
Jāatzīst, ka kamparjenots ne pa jokam smako! Es vispār nesaprotu argumentus, kāpēc tāds ir ticis par ekonomikas ministru. Līdz ar šo smako visa jenotu kūts. Es atkal saku, ka par tiem, kas pozicionē sevi par labējiem, nedrīkst balsot, jo tie ir dažādu bagātnieku interešu grupu pārstāvji. Oranžie - vietējo zagļu pārstāvji, jenoti - starptautisko banku zagļu pārstāvji. Kas pārstāv latviešu tautas intereses? Tikai sociālistiska vai sociāldemokrātiska latviešu partija var aizstāvēt tautas intereses, kā tas ir Dānijā, Zviedrijā, Vācijā.
tr
t
Kamparu uztaisīs par grēkāzi..tas arī viss...bet tur cilvēks tikai ar baltumiem ir liels retums...ka tik cilvēks, pantu atradīs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas