Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

SC un ZZS pieprasa sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi par Krājbanku

Politiskās apvienības Saskaņas centrs (SC) un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakciju deputāti iesnieguši Saeimas prezidijā pieprasījumu sasaukt otrdien, 29. novembrī, plkst. 15.00 Saeimas ārkārtas sēdi par situāciju ap  Latvijas Krājbanku, portālu Diena.lv informēja SC pārstāvji.

Jau ziņots, ka SC frakcijas deputāti trešdien vērsās pie premjerministra Valda Dombrovska (Vienotība) ar aicinājumu uzstāties Saeimas deputātu priekšā un izskaidrot situāciju par Latvijas Krājbanku, kā arī izklāstīt parlamentam rīcības plānu bankas kraha seku novēršanai.

"Valdības vadītājs uz šo aicinājumu nekādi nereaģēja, un šodien mēs kopā ar kolēģiem no Zaļo un zemnieku savienības savācām nepieciešamos 34 parakstus, lai tiktu sasaukta Saeimas ārkārtas sēde. Mēs uzskatām, ka pašreizējā situācijā Dombrovska kungam ir jāsniedz vērtējums par banku sektoru uzraugošo valsts struktūru darbībām, kuras nespēja novērst Latvijas Krājbankas krahu," uzsvēra Valērijs Agešins.

SC norādīja, ka vēlas no premjera saņemt informāciju arī par valdības rīcības plānu Latvijas Krājbankas kraha rezultātā cietušo sociāli neaizsargāto iedzīvotāju grupu, uzņēmēju un pašvaldību interešu aizstāvībai.

"Mēs vēlamies zināt, kā bankas krahs ietekmēs Latvijas valsts budžetu nākamajam gadam, parādsaistības starptautiskajiem kreditoriem un valsts ekonomiku kopumā," paziņojumā medijiem norādīja SC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas