Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

SC Ventspils nodaļas bijušos biedrus Liepājā izraida no partiju apvienības biedru sanāksmes

Vairāki apvienības Saskaņas centrs (SC) bijušie Ventspils reģionālās nodaļas biedri sestdien izraidīti no SC biedru sanāksmes Liepājā, kurā piedalījās SC premjera amata kandidāts Rīgas mērs Nils Ušakovs un SC frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins.

SC Ventspils reģionālās nodaļas bijušais pārstāvis Vasilijs Giņko pastāstīja, ka pieci bijušie „saskaņieši” no Ventspils sestdien ieradušies Liepājā, lai no partiju apvienības izslēgto un izstājušos biedru vārdā uzdotu jautājumus Agešinam. Taču Agešins pavēstījis, ka biedru sanāksme Liepājā ir slēgta un palūdzis ventspilniekus atstāt zāli.

Ventspilnieki Liepājā bija ieradušies Saskaņas centra Ventspils nodaļas T kreklos, taču partiju apvienības nosaukumam ar melnu marķieri bija pārvilkts pāri krusts.

Giņko paskaidroja, ka šādi viņi klusējot protestē pret to politiku, kuru šobrīd īsteno SC.

„Mēs SC pārstāvjiem vēlējāmies uzdot jautājumus, kurus jau iepriekš esam vairākkārt adresējuši arī rakstiski. Taču mums norādīja uz durvīm, atsakoties ar mums kontaktēties,” sacīja Giņko.

Ušakovs pavēstīja, ka ventspilniekiem nav ļauts piedalīties SC sapulcē, tieši tāpēc, ka viņi ir bijušie biedri.

Jūlija sākumā, protestējot pret sociāldemokrātiskās partijas (SDP) Saskaņa valdes atteikumu uzņemt partijā atpakaļ sešus izslēgtos biedrus, par masveida izstāšanos no Saskaņas paziņoja vairāki partijas Ventspils reģionālās nodaļas biedri.

Kopumā no partijas izstājās 31 biedrs.

"Mēs, SDP Saskaņa Ventspils reģionālās nodaļas biedri, esam sašutuši par Jūsu nepamatoto atteikumu atjaunot partijas rindās apmelotos un negodīgi izslēgtos partijas biedrus - Vladislavu Šafranski, Aleksandru Mirvi, Oļegu Mihailovu, Alenu Baibekovu, Oļegu Dorofejevu un Daini Treimani," teikts Ventspils reģionālās nodaļas biedru vēstulē partijas vadībai.

Ventspils nodaļas biedri uzskata, ka partijas vadības demonstratīvā atteikšanās atjaunot taisnīgumu, sodīt meļus un intrigantus sev pietuvinātās aprindās, pateicoties kuriem partijas nodaļas darbs Ventspilī faktiski esot paralizēts, viņos radot pārliecību, ka partijas vadība neatgriezeniski esot nostājusies "uz savu biedru nodevības, partijas iekšējo represiju un citādi domājošo izskaušanas ceļa".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas