Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

SCP ārlietu ministram piedāvā Pabriku, tieslietu – Loskutovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelle
P
JL vadību veido bļauri. Vajadzētu viņus nomainīt pret pragmatiski domājošajiem, kā Guntis Bērziņš (negribu gan viņus sanaidot). Visspējīgākais JL vadītājs būtu bijis Dans Titavs, bet tieši tāpēc jau viņu pelēcības jeb lienošā nomenklatūra noēda. JL biedri! Paskatieties uz saviem stulbajiem un nespējīgajiem važoņiem! Ja nespēsiet tādus nomainīt, tad jūsu partijai draud TP liktenis.
hosa
h
Nav ko kasīties,jāliek uz balsojumu/
Nemics
N
JL augstprātība ir neciešama. To jau varēja redzēt Repšes valdības laikā. JL ir caurkritušu nūģu bars (ar dažiem izņēmumie). vecais teiciens, ka vara dara aklu šeit ir vietā, viņi neredz,kas notiek tālāk par Solvitas rokas stiepienu. Mostieties un atzīstiet, ka esat politiskie dilentanti.
Sandra
S
Pabriks kalpoja TP banditiem un Pabriks, pec Skeles paveles, vestnieka amata iesedinaja Skelem nevajadzigo un nederigo slinko, nemakuligo kalpu A.Grozu. S.Kalniete Grozu meginaja izmest no vestniecibas, jo vina zinaja,ka Groza ir blatniks un tuksa vieta, tacu pec velesanam Pabriks nokluva, kartejo reizi AM amata, un Grozam nodrosinaja amtu un tas turpinaja aiznemt vietu vestnieka statusa. Pabrikam nav vietas politka, jo vins ir negodigs un zemas kvalitates cilveks...
Kārlis
K
galiigi garaam
antonija
a
Ko tad grib tasīt atkal izbijušajam tautas cietējam PR, skaidrs, ka Loskutovu Saeima neapstiprinās!
Juris
J
Valdi, beidz čakarēties. JL nesaprot/saprot, ka ar savu vilcināšanos grauj Vienotību.
Pelle
P
Pabriks un Loskutovs ministru amatos ievērojami stiprinātu Vienotības popularitāti vēētāju acīs. Pat balsu tagad pietiktu drīz, kad oranžos aizvien vairāk pamet deputāti. Bet ir divas problēmas: Āboltiņas cimperlība zimēties par priekšnieci (pat par spīti savas apvienības interesēm kopumā), un ZZS, kuri Pabrika un Loskutova gadījumā ko gribētu dabūt pretim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas