Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Segliņš lūgs nevērtēt viņa kandidatūru Viestura ordeņa saņemšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atļurbene
a
Vienreiz Jūs, Marek, varat vai nevarat salāpīties no to skābuļu pumpēšanas?
KLM
K
Nu ta vismaz lai iedod kādu diplomu! ................................................... ................................................... un diploms dotu tiesības dzīvot leiputrijā
Leiputrija
L
Nu ta vismaz lai iedod kādu diplomu!
straupe
s
Vai Mareks atkal vīnu sastrēbies?
.
.
malacis, zaķīts! nafig to Viestura orderi, lai iebāž paši sev ''p.....ā''. Būtu piešķīruši kādu ļimonu, vot būtu ģēla
Daaa
D
"Viestura ordeni piešķir par sevišķiem militāriem nopelniem, kā arī par sevišķiem nopelniem nacionālās pretošanās kustībā un valsts neatkarības aizstāvēšanā, valsts drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā un nostiprināšanā, valsts robežas apsargāšanā, valsts bruņoto spēku veidošanā un valstiskās apziņas ieaudzināšanā pilsoņos, sagatavojot tos kalpošanai savai valstij un zemei un savas valsts un zemes nelokāmai aizsargāšanai." Godīgi sakot- neviens no šiem norādītajiem punkti man liekas neatbilst, lai varētu bļembuku dot...
es
e
Kā PSRS laikos - ordenis par amatu.
pareizi
p
malacis, jāprot atteikties. tas nav piemēreots brīdis, nav ko maitat sev karjeru!
888
8
nomināli - tas ir īsti pareizsw vārds. Apmēram tā: Es tevi ieceļu par diriģentu. Kas man jādara? Diriģēšu es, bet tu vicini rokas, ik pa laikam iemet acis nošu grāmatā un rauc seju sāpīgā grimasē, kad mūzika ieskanas tā skaļāk.
Viesulis
V
Tarakāns zin, ko ēdis - vismaz saprot, ka gļēvuļiem tāds ordenis būs kā kauna zīme!
888
8
Ko tik pieticīgi, segliņš, visur kur ir strādājis, to ir darījis sekmīgi. Pa vietās, kurām viņš tikai garām gājis, ir salapojuši koki un izplaukuši ziedi. Nu kaut kā tā.
gm
g
"atbalstu sanemt Viestura ordeni Marekam Segliņam,kas sekmīgi strādājis iekšlietās,nevis ekonomikā un nodokļu politikā." ------------------------------------ Varbuut der atcereeties, ka Seglinjsh vismaz nominaali skaitiijaas TP vadiitaajs.
cony
c
Arī,tas pats eksperts Hodsons,kas runā par nolaupīšanu ,beigu beigās pasaka,ka jūsu nodokļu sistēma nestimulē strādāt,ražot,bet tikai spekulēt un sagrābt nekustāmos īpašumus,ražošanas līdzekļus. Sākuma ļaunuma ass,ar t.s. prihvatizāciju,ražošanas stagnāciju bija taču Latvijas ceļš.Tautas partija jau atnāca uz ekonomijas izjāšanas ,jau iestrādātu mehanismu,ko Segliņš būdams jurists nevarēja labot.Es atbalstu sanemt Viestura ordeni Marekam Segliņam,kas sekmīgi strādājis iekšlietās,nevis ekonomikā un nodokļu politikā.
so
s
Kādu ordeni. Segliņam vajag svinīgi pasniegt bruģakmeni.
coper's
c
Viesturs alias Viestarts - Tērvetes virsaitis, viens no lielākajiem zobenbrāļu ordeņa atbalstītājiem, latgaļu zemju faktiskais pakļāvējs. Varbūt tieši tādu ordeni tie cilvēciņi ir pelņijuši - vispirms atbalstījuši svešas varas, pēc tam savtīgu vai nesavtīgu iemeslu dēļ - neatkarības centienus! Laukos teiktu "sūda brāļu" ordenis - un tālu no patiesības nebūs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas