Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Sesks: Reformu partija ir ambicioza vai arī tai trūkst pieredzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eu
e
Tagad Uldis Sesks būs jāgodā - Uldis Aļbertovič Harjok
Pievieno komentāru
P
http://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601010_677691408924318_666135429_n.jpg
lilllllle gribēja noņemt
l
seskam viņa lūžņu biznesu................
KV Liepājas bībele pensionāriem
K
viss lielāka problēma Liepājā ir Kurzemes Vārds. - tīra Seska propaganda - pensionāriem kuri nemāk vai nelieto internetu..
KV Liepājas bībile pensionariem
K
viss lielāka problēma Liepājā ir Kurzemes Vārds. - tīra Seska propaganda - pensionariem kuri nemāk vai nelieto internetu..
paklau,
p
Liepājnieki, ar kuru galu jūs domājāt, ka Zaharjina tulku ievēlējāt?!
Kāpiņa
K
Liepājnieki! Jums ļoti paveicās, ka Vilnītis netika pie teikšanas. Reti nepatīkams cilvēks! To zinu no personīgās pieredzes uzņēmējdarbības kontekstā.
tā ir
t
ne tikai nepatīkams, bet arī ārkārtīgi paviršs attiecībā uz vienkāršo cilvēku likteņu lemšanu. to jau, deputātos būdams, pierādīja iepriekšējā sasaukumā. tieksme uz reformām reformu pēc, nevis pēc būtības. tāds postsovjetisks deklarators.
  • 2
  • 1
Liepājnieks
L
Es pats labāk zināšu, ko man vajag, ko nevajag. Man domē nevajag zagļu pakalpiņu Sesku un tiesātu badītu Hadaroviču. Vai tev skaidrs???
  • 3
  • 2
Māris
M
Komentētājiem pirms lamāšanās tomēr derētu mazliet ar galvu padomāt. Iedomājieties sevi ievēlēto vietā. RP bija visas iespējas strādāt Liepājā pozīcijā, bet viņi ir tik izsalkuši, ka grib visu uzreiz - jau pirmajā gadā. Protams, SC ir slikts variants, bet tieši dēļ Reformu partijas Liepājā valdīs arī krievi.
Dainis
D
daudz labāk ka SC nekā plānā galdiņa urbēji RP!
  • 1
  • 0
vispār
v
Māri, pilnīgi piekrītu. tikai nav vērts ar trakajiem diskutēt, lai jau izrejas. zaudēt ir grūti un nepatīkami, tas ir fakts.
  • 0
  • 0
ARGO
A
Smirdīgais saskaņas sesks.
:(
:
Seskam gan polltiskā pieredze plūst pāri malām - piestrādā par sulaini un tulku, tekot nopakaļus savam kungm Zaharjinam, lai Ministru kabinetā iztapīgi pārtulkotu krieviski jaunajam Latvijas pilsonim Zaharjinam ministru sacīto, jo šis, gadu desmitus pa Latviju dzīvojoties, nav jēdzis valsts valodu apgūt ... Pieredzes etalons - kangars ...
Senais
S
RP ambīcijas neatbilst iespējām, bet pieredzes deficīts liedz to saprast un pašlikvidēties, kā to spēja TP.
Senais
S
Es nenolieku, kā Jums tīk izteiktie, nevienu. Vienkārši man ir savs viedoklis un es to argumentēti cenšos pateikt. P.S. Kas ir oligarhi/kremlini? Es nezobojos, man patiešām ļoti interesē.
  • 4
  • 7
Jaunais
J
Esmu ievērojis, ka jūs komentāros vienmēr nolieciet tieši pilsoniskos, nevis oligarhu / kremlinu spēkus. Interesants cinisma paveids.
  • 8
  • 5
vilks(ne eurovilks)
v
Seska kungs,pasargā Liepāju no zatleriešiem,jo tie ir dabas kļūda !
mana sarkanā līnija !!
m
Liepājas partija- kauns. Nekad par jums vairs nebalsošu. Nodevēji. Varējāt seska vietā citu mēru piedāvāt. Tagad saprotu, ka seskam pie d... liepājnieki un Liepāja...
sarkanaas linijas ?
s
Ta jau gan nav taisniba, ka Vilnitis atteicas veidot koaliciju ar LP un novilka tur kkadas sarkanaas linijas. Vina prasiba vinigi bija, lai LP izvirza citu mera kandidatu, nevis Sesku. Normala prasiba, jo veidojot koaliciju katram ir kkur japiekapjas. Vilnitis atdod mera kreslu LP, bet prasa citu meru, nevis Sesku. Viss taisnigi. Tikai LP, kas butiba, ir Seska kabatas partija, ne uz ko taadu nespeja parakstiities, jo citadi visa Seska planinam pazud jega. :)
monitors
m
Vilnītis nevarēja Seskam atdot to, kas viņam nepienācās. Viņš varēja paņemt mēra krēslu, ja būtu sarunājis ar SC, vai arī iet par vietnieku pie Seska. Citu variantu tur nebija.
  • 1
  • 1
nu...
n
Te viss skaidrs. Zagļu pakalpiņš un jumts!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas