Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Silenieks: Iekšlietu ministrijas vadību vajadzētu pārņemt ZZS

Ja iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) zaudētu savu amatu, tad ministrijas vadību vajadzētu pārņemt Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS), šādu viedokli aģentūrai LETA pauda ZZS valdes loceklis un Latvijas Zaļās partijas (LZP) līdzpriekšsēdētājs Viesturs Silenieks.

Silenieks gan norādīja, ka tas pagaidām esot viņa personīgais viedoklis, jo par šādu jautājumu neesot spriedusi ne ZZS, ne LZP valde.

"Jau pirms vēlēšanām tika pausts viedoklis, ka ZZS vēlētos savā pārziņā iegūt šo ministriju. Domāju, ka tagad mēs būtu gatavi to ņemt," izteicās Silenieks.

Viņš gan norādīja, ka patlaban esot daudz iespējamo variantu, piemēram, ka Mūrnieces demisijas raksts netiek pieņemts un viņa paliek amatā vai arī "Vienotība" atkal virza kādu savu kandidātu.

Silenieks atzina, ka viņam padomā esot vairāki labi kandidāti. "Tam jābūt cilvēkam, kurš ir zinošs nozarē un kuru respektē. Mūrniecei šī respekta trūka," norādīja ZZS pārstāvis. Viņš arī piebilda, ka iespējamais kandidāts varētu arī nebūt saistīts ar ZZS.

Jau ziņots, ka Mūrniece ceturtdien premjeram Valdim Dombrovskim (V) iesniegusi demisijas rakstu. Ministre darba pienākumus domā pārtraukt pildīt no 28.februāra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas