Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šķēle: galvenie noteicēji koalīcijā ir Brigmanis un Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
širmis
š
Džekam ( andrītim š) širmis nenovēršami veras un veras ciet. Saki viņam, ka "Ā" ir "Ā", bet viņš kā Sančo P ēzelis saka, ka "Ā" tomēr esot "B".
alfons trīcvaidziņš
a
Ja pats neko nevar,tad meklē vainīgos.Andrīt vai atceries kā studentu laikos stučiji mūs.Tu biji un esi jēlais.Tu nēesi vecis.
ivs
i
Andri,tu jau pats Einaram kuli pieturēji,bet tagad kad to pašu dara zzs ar Aivaru tev n epatīk?
Saulvedis
S
Zel ir pat to ,ka pirms vairakiem gadu desmitiem Latvija nebija prezervativu un pretapauglosanas tablesu. Ja tas vis butu tad tads kretins Skele nebutu piedzimis.
Kika
K
Kad sis sabiedribas padibene, degradats Skele tiks tiesats un sodits ar naves sodu? Skele ir pelnijis naves sodu par noziegumiem , kurus vins ir veicis pre Latvijas valsti un Latvijas iedzivotajiem.
Vientulais vilks
V
ANDRJUHA,vai tu zini kas ir sudu daksas?
Kurš nu būtu runājis?
K
Škēle, tu esi politiskais līkis. Ej un iebarikādējies savos Mākoņos (ak, pieod, tie jau nav tavi, neesi tos uzcēlis par tautai nozagto naudu) un lūdz Dievu, lai tevi nenosper Zibens.
diplomāte
d
večuks sviestā!
galīga skrūve
g
nekad neesmu balsojis par TP tikai tāpēc, ka esmu citas partijas biedrs patiesi žēl, ka jau gadu Latvijā NAV sakarīga labēji konservatīva un vismaz apspriešanas vērta atklāti kosmopolitiska politiska piedāvājuma TP un LPP/LC visai nemākulīgi tēlo nezinīšus stumdot un bīdot, kā karstu kartupeli pa muti viļājot, pasaules lielkapitāla intereses Latvijā; tās abas diemžēl tomēr lielākoties ir sīkbodieku un marionešu partijas
pamela
p
Andrjuha,sēžot tos 7-ņus gadus t,s.APOLITIKĀ ,tu bārda nepamanīji,ka TAUTA ir kļuvusi cita!Tu Andri,nepamanīji,ka daudziem ir internets,par ko JAU uztraucas tavs idejiskais broļs Lesčinskis, tu nepamanīji,ka esam ES ,ka aizņemamies no SVF ,ka letiņi ir EP,ka notiek kontaktēšanās ar starptautiskām organizācijām un NEVAR VISU noslēpt,kā tavā laikā ,KAS notiek Latvijā.NEvar noslēpt visas nelietības ko veic ASTOŅKĀJIS gan Jūrmalgeitā,gan digitalā TV,gan vēja parkos utt. NEVIENS vairs nevar Latvijā justies kā Čavess.Un ir pienācis brīdis,kad tādi kā tu un Ko ir politmiroņi. Šinīs vēlēšanas jau jūs grauzīsiet pēdejo reizi viens otram rīkli lai vēl NOZAGTU valstij un tautai nenozagto.Jūs jau esat līķi.
bōze Leute
b
saraiņais stipri noraizeejies, taa iet , kad visur saliek lielaakos kretiinus , esi tur kur jaabuut , kretiini tev visapkaart ... fui
phil
p
TP ierindas biedram tikai viens ceļš - jālien zem Ušakova buldozera. Arī tautai prieciņš, beidzot ieraudzīsim sabraukto ezīti
Tenis
T
Ejta, vienreiz jūs visi Šķēles, Šleseri Lembergi, Ameriki u. c. arķisti nost no skatuves !Tiešām apnikusi šitā "banda". Vai't nav vairs neviena godīga uzņēmēja vai strādnieka bildes, ko likt avīzē? Katru dienu jāskatās uz vieniem un tiem pašiem ģīmjiem greizos spoguļos.
Nu jā
N
latviešiem ir tāda dziesmiņa-ziņģe:"sapņot man tīkas..."
cony
c
Brigmanis,Lembergs,Sļesers atškirībā no Sķēles ir pratuši noorenteties un saprot Kas ir Kas,bet Sķēle joprojām peld vecajā jau sliktā atzītā stilā un tā viņš var nogrimt ikbrīdi,un netiks pat uz sacīkstes sākumu. Tas Romāns ir labs ne priekš kā, arī nespējīgs izglābt,kad grims

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas