Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Šķēle: Pirms kaujas jānoskaidro, kas ir tavās rindās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šaha partija
š
Andri,Andri,šaha partiju par jaunu neizspēlēsi,tava galvenā un mīļakā figūra dāma"Tautas partija"pazaudēta cīņa ar pretinieku,vēl palikuši bandinieki,kurus var bīdīt pa lauciņu,varbūt vēl kads tornis noslēpies aiz bandeniekiem apsargā kailā karaļa iekšpagalmu un iespējams spēli vēl varētu glābt,bet pulksteņa laiks strauji tuvojas spēles beigām un tavi atlikušie bandenieki galīgi neaizsargāti strauji pamet šo spēles laukumu,ko sauc par Latviju.
Dace
D
Ak, kas par svarīgo kauju. Vai mākoņtēvs maz armijā ir bijis. Varbūt 2 mēnešus. Ja Andris būtu armijā, tad no viņa jau sen būtu atbrīvojušies. Pirms atver muti, domā par nodarītiem darbiem. Dievs tev to nepiedos, viņam tava zagtā nauda nav vajadzīga. Preteklis.....ar visu savu partiju.
SD
S
Cik nožēlojami, ka , lai partija iekļūtu Saeimā jāizcīna kaujas. Tur vajadzētu iekļūt ar labi padarītiem iepriekšējiem darbiem, nevis nozagt valsti un pēc tam izcīnītu kaujas, lai atkal tiktu pie siles. Runājot par reklāmu" par labu Latviju"- to stāsta vienkārši cilvēki, tad kāpēc to nedara ne Šķēle ne Šlesars, tas tāpēc, ka šie cilvēki neko labu valsts labā nav izdarījuši- atkal vajag " vaukšķētāju" palīdzībiu, lai nokļutu pie kārotā mērķa!!!
sudrabs
s
Arī Bonaparts pirms izšķirošās kaujas vētīja savus karapulkus.Tev Mākoņtēv ar Kristiānu Lībani būtu laiks padomāt par vēl siltākas ligzdiņas iekārtošanu Mākoņos,un neviss kā Donam Kihotam cīnīties ar vējdzirnavām.Tauta,kura sevi sauc neviss par aunu baru,bet par latviešu tautu,šajos gados ir kļuvusi gudrāka.Ar to Tev Mākoņtēv ir jārēķinās.
:))
:
Slīcinātājs glābs tos, kurus pats mērķtiecīgi slīcinājis?!? Ļooooti pārliecinoši. :-))
sakāmais
s
iepriekš rakstītais domāts Šķēlem
sakāmais
s
Noskaidrojiet gan! Bet, šķiet, pats saprotat, ka gaidāmajā Rudens kaujā pretējā pusē atradīsies visa Latvija. Izņemot lielākos kretīnus.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Vai pagātnes dēļ noraksim nākotni? Daudzi pārmet Šķēlem pagātni,bet lielākā vai mazākā mērā mēs visi pārdzīvojām liberālisma eiforiju,kāpēc lai Šķēle būtu izņēmums? Cienu cilvēkus kas spēj atzīt pagātnes kļūdas un spēj mainīt savus uzskatus būtiskos jautājumos. Vai Šķēle vainīgs pie 7,5 miljardu lielo aizņēmumu? Ne jau Šķēle pieņēma lēmumu devalvēt reālo ekonomiku,tā vietā lai devalvētu virtuālo latu - to paveica Godmanis un paklausīgi turpināja Dombrovskis. Nekad neesmu bijis TP piekritējs,taču šobrīd Šķēles personā,pirmo reizi pēdējo 20 gadu laikā, redzu gaismu globalizācijas bezjēdzību tuneļa galā. Esam maza tauta un mums nav daudz tāda līmeņa politiķu kā Šķēles kungs,pat neskatoties uz visām viņa negatīvajām izdarībām pagātnē,kuras te daudzi nekādi negrib aizmirst. Ja jūs slīkstiet,tad jums ir pilnīgi vienalga kāda ir jūsu glābēja biogrāfija un ,šaubos,vai jūs atraidīsiet palīdzīgo roku tikai tāpēc,ka jums nepatīk jūsu glābēja morālās īpašības. Latvijas valsts turpina slīkt parādu dzelmē un Šķēle piedāvā reālu glābšanas plānu no kura atteikties būtu pilnīgs neprāts. Nedemonizēsim Šķēles personību - viņš ir tikai viens no tiem nedaudzajiem cilvēkiem,kurš var izvilkt Latviju no nolemtības purva un nolikt to uz attīstības ceļa.
jautrais
j
..puisis piemirsi paša iztirgoto G-24 kredītu, kuru mēs visi viņa vietā apmaksājam...un no kura pagaidām sveikā ticis cauri....un atkal grib iebraukt svešā maciņā...ja kāds grib būt ar smaidu apzagts...... balsojiet par šķēli...
[email protected]
h
Un vēl Andri, ir jānoskaidro, vai krājumā ir munīcija, vai nav pārdota , kā krievi pārdeva dušmaņiem tās 300 raķetes.
ieva
i
Pirms zagšanas varbut vajadzēja noskaidrot -no kā tu zodz !? Vai neesi aizdomajies ,Sķēles k-gs , ka šķīstītava ir šeit -uz zemes šīs grēcīgās ,mīļas, skaistās un vienīgās... ? Vai esi nosvēris tās oļu tonnas ,kuras krāj uz savas sirmas galvas?
Argentīnas Tango
A
Šeit nav runa par politiskām simpātijām. Te ir runa par simpātijām pret labi veidotu kampaņu. Pats esmu kreisu ( saprāta robežās) uzskatu cilvēks. Man šobrīd LV politikā nav pieņemams melnais PR. Lai kā var nepatīkt TP, tomēr jāatzīst, ka viņu retorikā šis melnais PR nav nemaz tik daudz un viņi pasaka arī šo to konstruktīvu. Es vienkārši, kā vēlētājs, gribētu, lai citi spēki savas kampaņas veidotu līdzīgā veidā ! :)
KLM
K
Turklāt Šķēlem izdevās radīt raidījumā labu tēlu... ................................................... ..................................... Tā ir cildena īpašība - labs tēls, nu gluži kā Kalvītim, kurš izejot ne tikai no tēla, bet arī labas sirds, uzdāvināja mums visiem 7,5 miljardu parādu..Tauta sajūsmā, dzied, dejo..(pat aegentīnas tango)
Argentīnas Tango
A
Skatījos raidījumu. Nu ko, jāsaka, ka man Šķēles uzstāšanās patika. Arī līdznācējs - Zalāns, nebija no tiem sliktākajiem TP puikām. Uzreiz pateikšu, ka neesmu TP vēlētājs un Šķēles fans tādēļ mans viedoklis pilnīgi neko nenosaka. Vienkārši patīk labi argumentēti viedokļi. Turklāt Šķēlem izdevās radīt raidījumā labu tēlu, pareizās proporcijās - humors, nopietnība. Man jocīgi liekas šeit rakstošie viedokļi. Par ko tad Jūs īsti trakojiet? Par to, ka šī intervija bija laba vai slikta? :))
Rolis
R
Vajadzētu&kampējam#uzdot jautājumu,kāda ir viņa attieksme pret narkotikām.Pavērojat viņu,100pants 21.05.2010.g,raidījumā.Izskatās kā Aptiekas ielas pretendents,jeb pastāvīgs narkotiku lietotājs.Vai tādam vispār var kaut ko uzticēt???,galīgi pārlietojies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas